Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde

Son dakika Sokağa çıkma yasağı hangi illerde haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sokağa çıkma yasağı hangi illerde gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sokağa çıkma yasağı hangi illerde haber sayfamızda...

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 168 sokağa çıkma yasağı hangi illerde haberi bulunmuştur.
Sokağa çıkma yasağı saatleri: Hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı var? İşte, hafta içi ve hafta sonu yasak saatler
Sokağa çıkma yasağı saatleri: Hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı var? İşte, hafta içi ve hafta sonu yasak saatler Sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde uygulanacak? Son Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan ayına yönelik ek tedbirler uygulanacağını açıkladı. Peki, sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte yasaklar ile ilgili son dakika gelişmeleri.
18.04.2021 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri (bugün ve pazar)! 10-11 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri (bugün ve pazar)! 10-11 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde merak ediliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı illerin risk durumuna göre gerçekleştiriliyor. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağının gerçekleştirildiği iller araştırılıyor. Peki bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde ver? 10-11 Nisan sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
10.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde, saatleri kaç? 10 Nisan Cumartesi, 11 Nisan Pazar yasak var mı?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde, saatleri kaç? 10 Nisan Cumartesi, 11 Nisan Pazar yasak var mı? Hafta sonuna girmemize kısa bir süre kala milyonlarca vatandaş hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri kaç aramasında bulunuyor. 2 Mart tarihinde normalleşme adımlarının atılması ardından vakaların artması, tedbirleri elden bırakmamayı gösterdi ve yasaklar geri getirildi. Risk grupların göre ayrılan illerin kısıtlama kuralları belirlendi. Peki Cumartesi, Pazar sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
8.04.2021 Gündem
SON DAKİKA HABERİ: Sokağa çıkma yasağı hangi ilerde var ve saatleri neler? Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?
SON DAKİKA HABERİ: Sokağa çıkma yasağı hangi ilerde var ve saatleri neler? Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ve saatleri gündemdeki yerini koruyor. Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Hafta içi ve sonu belirlenen kriterlere göre uygulanan sokağa çıkma yasağı illerin risk durumuna göre de değişin gösteriyor. Çok yüksek riskli illerde hafta sonu boyunca sokağa çıkma yasağı gerçekleştiriliyor. Peki sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
7.04.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hangi illerde devam ediyor? 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri neler?
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hangi illerde devam ediyor? 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri neler? 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri sıklıkla araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde hızlı artan vaka sayılarının ardından 58 ilde yasaklar yeniden geri gelmişti. Koronavirüs risk haritasında çok yüksek riskli iller sıralamasında yer alan illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasakları geri geldi. Peki 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları hangi illerde uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
5.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı bugün hangi illerde var? 4 Nisan hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı bugün hangi illerde var? 4 Nisan hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle birçok alanda tedbirler alındı ve kısıtlamalar getirildi. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ise getirilen tedbirler arasında yer alıyor. 4 Nisan bugün sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin listesi belli oldu. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı bugün hangi illerde var ve hangi saatlerde olacak?
4.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi
Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı genelgesi Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Koronavirüs risk haritasının güncellenmesi ve vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte sokağa çıkma yasağı uygulaması geri geldi. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak ayrılan illerin değişmesi ile birlikte hangi illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İstanbul, Ankara, İzmir'de 3-4 Nisan hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? İşte il il risk haritasına göre illerin renk grupları ve sokağa çıkma yasağı olan iller.
3.04.2021 Gündem
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı değişti mi? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı değişti mi? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar belirli saatlerde dışarı çıkabiliyor. Son alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma saatlerinde değişiklik oldu mu? İstanbul'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı?
3.04.2021 Gündem
Son dakika: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller 3-4 Nisan 2021: Cumartesi ve Pazar sokağa çıkma yasağı hangi illerde ve saatlerde var?
Son dakika: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller 3-4 Nisan 2021: Cumartesi ve Pazar sokağa çıkma yasağı hangi illerde ve saatlerde var? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde araştırılıyor. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedbirlerle ilgili açıklama yaptı. Sokağa çıkma yasağı uygulaması ise illerin risk durumlarına göre gerçekleştiriliyor. Çok yüksek riskli illerde hafta sonu boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? 3-4 Nisan sokağa çıkma yasağı ile ilgili ayrıntılar...
2.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu! 3-4 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde olacak?
Son dakika haberi: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu! 3-4 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde olacak? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre yapılıyor. Koronvirüs risk haritası güncel durumu geçtiğimiz günlerde açıklandı.Koornavirüs nedenyile kırmızı çok yüksek riskli illerde hafta sonu boyunca sokağa çıkma yasağı gerçekleştiriliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasğaı olan iller belli oldu. Vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyorlar. Peki 3-4 Nisan hafta sonu aokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
2.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Son dakika 3 - 4 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Son dakika 3 - 4 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Yarın hafta sonu başlıyor. Milyonlarca vatandaş alınan yeni kararlara ayak uydurmak için 'cumartesi sokağa çıkma yasağı hangi illerde' araştırması yapıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı sorusu ise ikinci ilgi gören soru. İçişleri Bakanlığı sokağa çıkma yasağına yönelik illeri tek tek açıkladı. İşte kırmızı renkli çok yüksek riskli iller listesi...
2.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı tek tek sıraladı! Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Sokağa çıkma yasağı saatleri kaç?
İçişleri Bakanlığı tek tek sıraladı! Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? İçişleri Bakanlığı hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan illeri tek tek sıraladı. Vatandaşlar ise hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde arayışına girdi. Peki sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? İşte hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan illerin günleri ve saatleri haberimizde...
1.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi şehirleri kapsıyor? Hafta sonu cumartesi, pazar sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi şehirleri kapsıyor? Hafta sonu cumartesi, pazar sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller belirlendi. İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi vatandaşlara sundu. Milyonlarca vatandaş, başta yaşadığı il hakkında ardından ülke geneli hakkında bilgi almak için arayışa koyuldu. Bu haftadan başlayacak olan yasaklar, 3 Nisan Cumartesi ve 4 Nisan Pazar günleri hakkında meraklandırdı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor?
31.03.2021 Gündem
SON DAKİKA || Sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde ve saatlerde olacak 2021? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?
SON DAKİKA || Sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde ve saatlerde olacak 2021? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri bireylerin yakından takip ettiği konular arasında bulunuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre belirleniyor. Hafta içi ise sokağa çıkma yasağı belirli saatler arasında gerçekleşiyor. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte sokağa çıkma yasağı olan iller merak ediliyor. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı illerde var, saatleri neler?
24.03.2021 Gündem
Hangi illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Yasağın devam ettiği iller hangileri?
Hangi illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kaldırıldı? Yasağın devam ettiği iller hangileri? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasakları konusunda araştırmalar devam ediyor. Mart başında yerinde karar dönemine geçilmesi ile birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan koronavirüs risk haritasına göre illerin vaka durumlarına göre renk kodları tanımlanmıştı. Peki Hangi illerde sokağa çıkma yasakları kaldırıldı? 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde devam ediyor?
23.03.2021 Gündem
Son dakika: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde? 27-28 Mart sokağa çıkma yasağı saatleri...
Son dakika: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde? 27-28 Mart sokağa çıkma yasağı saatleri... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. Koronavirüs salgını sonrasında uygulamaya alınan sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre gerçekleştiriliyor. Türkiye'deki şehirler risk durumlarına göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller olmak üzere gruplara ayrıldı. Peki 27-28 Mart hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde olacak?
23.03.2021 Gündem
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaça kadar devam ediyor?
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaça kadar devam ediyor? Sokağa çıkma yasağı pazar günü yani bugün yüksek ve çok yüksek riskli illerde gün boyunca uygulanacak. İllerin risk durumuna göre gerçekleştirilen hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde pazar günü belirli saatler arasında gerçekleştirilecek. Peki 21 Mart pazar günü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
21.03.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, bugün sokağa çıkma yasağı hangi illerde yok? Düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, bugün sokağa çıkma yasağı hangi illerde yok? Düşük, orta, yüksek, çok yüksek riskli iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, gün gün yasakları araştırmaya başladı. Risk gruplarına göre ayrılan illerde sokağa çıkma yasağında günler de değişiyor. Peki 21 Mart 2021 Pazar günü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, hangi illerde yasak yok? İşte sokağa çıkma yasağı hakkında bilinmesi gerekenler ve düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller...
21.03.2021 Gündem
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? İşte 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? İşte 20 yaş altı sokağa çıkma saatleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Son normalleşme kararları ile birlikte risk durumuna göre bazı illerde yasaklar kaldırıldı. Peki, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler için sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için sokağa çıkma saatleri ve son değişiklikler.
20.03.2021 Gündem
SON DAKİKA || Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var ve saatleri nedir? Bugün ve pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
SON DAKİKA || Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var ve saatleri nedir? Bugün ve pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı uygulaması son dakika gelişmeleri gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saat 21.00 ile saat 05.00 arasında gerçekleştiriliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması illerin risk durumlarına göre uygulanıyor. Pazar günü sokağa çıkma yasağı olan iller ise merak ediliyor. Düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı hafta içi olduğu gibi gerçekleştiriliyor. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde ve saatlerde var? İşte 20-21 Mart sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
19.03.2021 Gündem
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? İşte 65 yaş üstü için sokağa çıkma saatleri
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? İşte 65 yaş üstü için sokağa çıkma saatleri 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte koronavirüs risk haritasına göre düşük ve orta riskli illerde kısıtlamalar kaldırıldı. Peki, hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor? İstanbul'da 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı var mı?
19.03.2021 Gündem
SON DAKİKA HABERİ || Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı 2021, hangi illerde geçerli? 20-21 Mart sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
SON DAKİKA HABERİ || Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı 2021, hangi illerde geçerli? 20-21 Mart sokağa çıkma yasağı saatleri neler? Sokağa çıkma yasağı saatleri ve hafta sonu olup olmadığı gündemde merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz haftalarda alınan karar sonrasında sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre uygulanmaya başladı. Şehirler, düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller diye gruplara ayrıldı. 20-21 Mart hafta sonuna adım adım yaklaşırken "bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?" sorusunun cevabı araştırılıyor. Peki 20-21 Mart'ta sokağa çıkma yasağı var mı? İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
18.03.2021 Gündem
Hangi illerde 20 yaş ve altı gençler için sokağa çıkma yasağı var? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?
Hangi illerde 20 yaş ve altı gençler için sokağa çıkma yasağı var? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeler araştırılmaya devam ediyor. Kademeli normalleşme kararları ile birlikte bazı illerde kısıtlamalar kaldırılmıştı. Türkiye koronavirüs risk haritasına göre kontrollü normalleşme adımları atılıyor. Kontrollü normalleşme ile birlikte 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili de saat değişikliği yapılmıştı. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak, hangi illerde var?
18.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı?  Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Dün 7'den 70'e herkesin gözü kulağı Kabine toplantısındaydı. Yine toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları halka duyurdu. En önemli konulardan biri kuşkusuz ki kısıtlamaların geri gelip gelmeyeceğiydi... Toplantı sonrası en çok yöneltilen soruların başında "Sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Yasaklar ve kısıtlamalar geri gelecek mi?" yer alıyor.
16.03.2021 Gündem
SON DAKİKA || Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var ve saatleri neler? 13-14 Mart hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?
SON DAKİKA || Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var ve saatleri neler? 13-14 Mart hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı gün boyunca uygunlmıyor. Diğer tarafta ise yüksek ve çok yüksek riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı pazar gün boyunca devam ederken cumartesi ise belirlenen saatler arasında bulunuyor. 13-14 Mart tarihinde sokağa çıkma yasağı uygulanan iller merak ediliyor. Peki sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde uygulanıyor ve saat kaçta başlıyor?
14.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Yasağı Hangi İllerde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.