Sokağa Çıkma Yasağı Maddeleri

Sokağa Çıkma Yasağı Maddeleri

Son dakika sokağa çıkma yasağı maddeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma yasağı maddeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sokağa çıkma yasağı maddeleri haber sayfamızda...

Sokağa Çıkma Yasağı Maddeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 282 sokağa çıkma yasağı maddeleri haberi bulunmuştur.
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak, hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak, hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı corona virüs salgınına karşı alınan önlemlerden sadece biri. Peki bu hafta sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi...
17.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı genelgesi - maddeleri | Sokağa çıkma yasağında fırınlar, marketler, bakkallar açık olacak mı?
Sokağa çıkma yasağı genelgesi - maddeleri | Sokağa çıkma yasağında fırınlar, marketler, bakkallar açık olacak mı? İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine, hafta sonu 31 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge gönderildi. Milyonlarca vatandaş tarafından sokağa çıkma yasağı genelgesi merak konusu oldu. Sokağa çıkma yasağında fırınlar, marketler, bakkallar açık olacak mı? İşte 18-19 Nisan'ı kapsayan sokağa çıkma yasağında bilinmesi gerekenler...
17.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı 2020 ne zaman bitiyor?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı 2020 ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağının ilk gününde, yasağın ne zaman sona ereceği araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma yasağının tarihini ve saatini duyurdu. Milyonlarca vatandaş ise bu tarihi öğrenmek için araştırmalara başladı. Peki Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı 2020 ne zaman bitiyor?.
11.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı cezası ücreti ne kadar,kaç TL? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi maddeleri...
Sokağa çıkma yasağı cezası ücreti ne kadar,kaç TL? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi maddeleri... Sokağa çıkma yasağı cezası ile ilgili detaylar merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı, 31 il için sokağa çıkma yasağı kararı aldı. Sokağa çıkma yasağı 12.04.2020 saat 24.00'a kadar uygulanacak. Peki sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar?
11.04.2020 Gündem
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı...
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı... Sokağa çıkma yasağı nerelerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? soruları yoğun ilgiyle araştırılıyor. 10 Nisan gecesi başlayan sokağa çıkma yasağı, pazar gecesi sona erecek. Peki sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
11.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kanun maddeleri neler? Sokağa çıkma yasağı genelgesi yayımlandı!
Sokağa çıkma yasağı kanun maddeleri neler? Sokağa çıkma yasağı genelgesi yayımlandı! Sokağa çıkma yasağı hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar arayışa koyuldu. Yaşadığı ilde sokağa çıkma yasağı olan vatandaşların konuya ilişkin bilmesi gerekenler araştırılmaya başladı. Peki sokapa çıkma yasağı maddeleri neler? İşte Sokağa çıkma yasağı genelgesi haberimizde...
10.04.2020 Gündem
Pervari'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Pervari'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi Siirt Valiliği, Pervari ilçesi genelinde 3 Nisan Çarşamba günü saat 01.00’den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
2.04.2024 Gündem
Mardin'de operasyon! 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Mardin'de operasyon! 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 9 Mahalle ve mezrada terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
2.05.2023 Gündem
Rusya işini biliyor!
Rusya işini biliyor! Yoğun yaptırımlara rağmen Rusya şimdilik savaşı finanse etmeyi sürdürüyor. Rusya’nın pazar değiştirerek, bazı ülkelerle ticaret hacmini artırdığı dikkat çekiyor.
5.11.2022 Dünya
Nusaybin'deki sokağa çıkma yasağı sona erdi
Nusaybin'deki sokağa çıkma yasağı sona erdi Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesi kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle Günyurdu Mahallesi ile mezralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.
28.07.2022 Gündem
Mardin'de Nusaybin kırsalında sokağa çıkma yasağı
Mardin'de Nusaybin kırsalında sokağa çıkma yasağı Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon nedeniyle kırsal Günyurdu Mahallesi ve mezralarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.
28.07.2022 Gündem
Sri Lanka Cumhurbaşkanı askeri uçakla ülkeden kaçtı, ülkede OHAL ilan edildi
Sri Lanka Cumhurbaşkanı askeri uçakla ülkeden kaçtı, ülkede OHAL ilan edildi Sri Lanka Başbakanı Ranil Wickremesinghe, Cumhurbaşkanı Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa'nın geniş çaplı protestolar sürerken askeri uçakla Maldivler'e kaçması sonrası olağanüstü hal (OHAL) ilan etti.
13.07.2022 Dünya
Sri Lanka'da protestocular Devlet Başkanı Rajapaksa'nın konutuna saldırdı
Sri Lanka'da protestocular Devlet Başkanı Rajapaksa'nın konutuna saldırdı Sri Lanka'nın başkenti Colombo'da ekonomik krizi protesto eden göstericiler, Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa'nın özel konutuna saldırdı. Şiddet olaylarının yaşandığı başkentte sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, 54 kişi tutuklandı.
1.04.2022 Dünya
Mardin Valiliği duyurdu: 05.00'de başladı, 15.00'te sona erdi
Mardin Valiliği duyurdu: 05.00'de başladı, 15.00'te sona erdi Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Yardere kırsal mahallesi ile mezralarında terör örgütüne yönelik yapılan operasyon nedeniyle bugün saat: 05:00'te uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı saat 15.00 itibariyle kaldırıldı.
10.09.2021 Gündem
Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı?
Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Haziran ayı genelgesi ile birlikte Pazar günleri ve hafta içi saat 22.00'den sonra uygulanan sokağa çıkma yasağı Temmuz ayı itibariyle uygulanacak olan normalleşme kararları ile birlikte kaldırıldı. İşte İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son normalleşme genelgesi.
1.07.2021 Gündem
Sanayinin önde gelen isimleri "ham madde" sorununu değerlendirdi
Sanayinin önde gelen isimleri "ham madde" sorununu değerlendirdi Hırdavat Sanayici ve İş Adamları Derneği (HISİAD) Başkanı Çetin Tecdelioğlu, Türkiye'nin hırdavatın tamamlayıcısı olan bakır, alüminyum, paslanmaz gibi metallerin ve plastiğin ham madde temininde çok zayıf olduğunu belirterek, "Bunlara rahat ulaşılabilmesi ve dünyadaki üreticilerin Türkiye'de depolarını oluşturabilmesi için ülkemizde Londra Metal Borsası (LME) depoları açmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.
8.06.2021 Ekonomi
Pazarlar ne zaman kurulacak, kaça kadar açık, neler satılacak? Pazar yerleri hangi semtlerde açılacak?
Pazarlar ne zaman kurulacak, kaça kadar açık, neler satılacak? Pazar yerleri hangi semtlerde açılacak? 29 Nisan akşamı başlayan tam kapanma süreci devam ediyor. 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sürecek olan tam kapanma sürecinde pazar yerleri ile ilgili de karar alındı. 81 İli yakından ilgilendiren pazarlar hakkında genelge yayımlandı. Vatandaşlar ise Pazarlar ne zaman açık, pazarlar kaça kadar açık? Pazar yerleri kurulacak mı, nerede, hangi illerde, hangi ilçelerde pazarlar kurulacak? sorularını araştırmaya başladı. İçişleri Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı.
8.05.2021 Gündem
Son Dakika: Sigara satışı yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı
Son Dakika: Sigara satışı yasaklandı mı? İçişleri Bakanlığı açıkladı Son dakika gelen habere göre; İçişleri Bakanlığı, marketlerde (zincir ve süper marketler dahil) vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına izin verilmeyeceğini bildirdi. Öte yandan sosyal medyada 'sigara yasağı uygulanacak' iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları...
4.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Tam kapanma sokağa çıkma yasağı cezasını delenler ne kadar ödeyecek?
Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Tam kapanma sokağa çıkma yasağı cezasını delenler ne kadar ödeyecek? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 81 ilde dün akşam saat 19:00 itibariyle başlayan ve 17 Mayıs saat 05:00'a kadar devam edecek 17 günlük sokağa çıkma yasağı süresince kuralı ihlal edenlerin ne kadar ceza ödeyeceği konusunda araştırmalar devam ediyor. Peki Tam kapanmada sokağa çıkma yasağını ihlal edenler ne kadar ceza ödeyecek?
2.05.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri: 23-25 bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaç gün?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri: 23-25 bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaç gün? 23- 25 Nisan sokağa çıkma yasağı mı uygulanacak? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle ve Cuma gelmesiyle birlikte 23 Nisan da hafta sonu sokağa çıkma yasağına dahil edildi. Peki, hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaç gün olacak? 23-25 Nisan sokağa çıkma yasağı saat kaçta bitiyor? İşte hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri.
23.04.2021 Gündem
Son Dakika Haberi: 23 Nisan sokağa çıkma yasağı duyuruldu! 3 günlük tam kapanma ne zaman başlıyor?
Son Dakika Haberi: 23 Nisan sokağa çıkma yasağı duyuruldu! 3 günlük tam kapanma ne zaman başlıyor? 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle vatandaşlar o gün de sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan yeni 23 Nisan genelgesi yayımlandı. 23 Nisan sokağa çıkma yasağı, kısıtlaması genelgesine göre sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? İşte 23 Nisan genelgesinin detayları.
22.04.2021 Gündem
Bayramda seyahat yasağı olacak mı? Hafta içi özel araçla şehirler arası yasak var mı, saatleri neler?
Bayramda seyahat yasağı olacak mı? Hafta içi özel araçla şehirler arası yasak var mı, saatleri neler? Özel araçla seyahat yasağı son günlerin en çok merak edilen konusu. Şehirler arası seyahat kısıtlaması ile ilgili son dakika haberleri gündemin ana maddeleri arasında. Vaka artışlarına yönelik uygulanan eni tedbirlerle vatandaşlar aramalara da başladı. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile birlikte seyahat yasağı var mı sorusu oldukça yoğun aratılıyor. Peki, bayramda şehirler arası seyahat yasağı var mı?
21.04.2021 Gündem
Market çalışma saatleri değişti mi? Marketler hafta içi kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Yeni tedbirler genelgesi
Market çalışma saatleri değişti mi? Marketler hafta içi kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Yeni tedbirler genelgesi Hafta içi ve hafta sonu marketler kaçta kapanıyor, sahurda marketler açık mı? Kırmi kapanma genelgesi ile market çalışma saatlerinde ne gibi değişiklik oldu araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı yeni yasaklar genelgesini yayımladı. Ramazan'da kısmi kapanma kararı sonrası market çalışma saatleri de aranmaya başladı. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri değişti. Vatandaşların ise 'Marketler hafta içi kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, yeni yasaklar genelgesine göre market çalışma saatleri...
15.04.2021 Gündem
Kritik toplantı saati belli oldu! Ramazan Ayı için tam kapanma kararı çıkacak mı?
Kritik toplantı saati belli oldu! Ramazan Ayı için tam kapanma kararı çıkacak mı? Türkiye'de geride kalan 24 saatte 301 bin 68 Kovid-19 testi yapıldı, 54 bin 562 kişinin testi pozitif çıktı, 243 kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yakın temas ve hareketliliği azaltıcı bir döneme girmek durumundayız" dedi. Bakan Koca, "Ramazan’ın başlamasıyla birlikte ne gibi tedbirler alınabilir, önerilerimiz neler olabilir diye genel kapsayıcı bir şekilde alternatifli hazırlık yapıldı, öneri yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Kabine toplantısı var. Bu kapsayıcı alternatif önerileri sunmuş olacağız. O çerçevede sayın Cumhurbaşkanımız alınan kararları uygun gördükleri halde açıklarlar" diye konuştu. Şimdi gözler Bilim Kurulu’nun önerilerinin görüşüleceği Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. Kritik toplantı saat 15.00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak. İşte masadaki yasak, kısıtlama ve ilave tedbirlerle ilgili son dakika gelişmesinin tüm detayları...
13.04.2021 Haberler
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi şehirleri kapsıyor? Hafta sonu cumartesi, pazar sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi şehirleri kapsıyor? Hafta sonu cumartesi, pazar sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller belirlendi. İçişleri Bakanlığı yeni genelgeyi vatandaşlara sundu. Milyonlarca vatandaş, başta yaşadığı il hakkında ardından ülke geneli hakkında bilgi almak için arayışa koyuldu. Bu haftadan başlayacak olan yasaklar, 3 Nisan Cumartesi ve 4 Nisan Pazar günleri hakkında meraklandırdı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman sona eriyor?
31.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Yasağı Maddeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.