Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 4 günlük sokağa çıkma yasağı genelgesi İki haftadır hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı bu kez 23 Nisan vesilesiyle 4 güne çıkarıldı. 31 ilde vatandaşlar için 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasakla birlikte sıklıkla sorulan sorular 'Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?' şeklinde... Öte yandan binlerce kişi İçişleri Bakanlığı genelgesi merak ediliyor ve açık ve kapalı olacak mekanlar araştırılıyor.
21.04.2020 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde uygulanacak?
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde uygulanacak? Hafta sonuna yaklaşılırken vatandaşlar sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Geçtiğimiz hafta ilk kez uygulanan 48 saat süreli sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da uygulanacağı duyuruldu. Pazartesi günü gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulamasının gerçekleştirileceği duyurulmuştu. İşte hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan şehirler...
16.04.2020 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? Hangi şehirlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? Hangi şehirlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak? 10 Nisan 24:00, 12 Nisan 24:00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar araştırmalarını sıklaştırırken sokağa çıkma yasağının saat kaçta başlayacağı vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı. Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak?
15.04.2020 Gündem