Sokağa çıkma yasağı kalkan ve olan iller hangileri? 4 gün sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kimler muaf ve açık olan yerler nereler?
Sokağa çıkma yasağı kalkan ve olan iller hangileri? 4 gün sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, kimler muaf ve açık olan yerler nereler? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan iller ve yasağın süresi gündemde merak edilen konular arasında yer alıyor. İçişleri Bakanlığı, 15 ilde gerçekleşecek olan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin genelgeyi valiliklere gönderdi. Genelgede detaylar yer aldı. Peki bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 4 gün sokağa çıkma yasağı nerelerde ve ne zaman?
13.05.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, bitiyor? Sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler nerelerdir?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, bitiyor? Sokağa çıkma yasağında açık olacak yerler nerelerdir? Geçtiğimiz hafta sonları 31 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı.Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili durum merak ediliyordu. Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge geldi. Peki sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor?
30.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak, hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün?
Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak, hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı corona virüs salgınına karşı alınan önlemlerden sadece biri. Peki bu hafta sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? Sokağa çıkma yasağı kaç gün sürecek? İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi...
17.04.2020 Gündem
17 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
17 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 17 Nisan sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar gündem geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan,17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 Nisan saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı olacağını açıkladı. Peki 17 Nisan sokağa çıkma yasağı hangi illerde?
14.04.2020 Gündem