Sokağa Çıkma Yasağı Nedir

Sokağa Çıkma Yasağı Nedir

Son dakika sokağa çıkma yasağı nedir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma yasağı nedir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sokağa çıkma yasağı nedir haber sayfamızda...

Sokağa Çıkma Yasağı Nedir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 sokağa çıkma yasağı nedir haberi bulunmuştur.
20 Haziran Cumartesi kimlere sokağa çıkma yasağı geldi? Sınırlı sokağa çıkma yasağı nedir?
20 Haziran Cumartesi kimlere sokağa çıkma yasağı geldi? Sınırlı sokağa çıkma yasağı nedir? 20 Haziran Cumartesi günü binlerce 8. sınıf öğrencisi LGS sınavına girecek. Son dakikaa bilgisine göre ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca LGS sınavı öncesi kritik bir açıklamada bulundu. Bu gelişme sonrası sınav ile ilgili detaylar merak edilmeye başlandı.
18.06.2020 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? Hangi şehirlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? Hangi şehirlerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak? 10 Nisan 24:00, 12 Nisan 24:00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar araştırmalarını sıklaştırırken sokağa çıkma yasağının saat kaçta başlayacağı vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı. Peki hangi illerde sokağa çıkma yasağı uygulanacak?
15.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı bitti mi, ne zaman saat kaçta bitecek? Sokağa çıkma yasağı Her hafta sonu olacak mı?
Sokağa çıkma yasağı bitti mi, ne zaman saat kaçta bitecek? Sokağa çıkma yasağı Her hafta sonu olacak mı? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. 31 ilimizde geçtiğimiz Cuma günü iki gün süreyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı sonrası vatandaşlar sokağa çıkma yasağının uzayıp uzamayacağına dair ve yasağın her hafta sonu mu olacağına ilişkin aramalar yapıyor. Peki artık sokağa çıkma yasağı her hafta sonu mu olacak?
12.04.2020 Gündem
Son dakika: Hangi illere sokağa çıkma yasağı geldi? 31 il hangileri... Sokağa çıkma yasağı şartları neler?
Son dakika: Hangi illere sokağa çıkma yasağı geldi? 31 il hangileri... Sokağa çıkma yasağı şartları neler? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesi yayımlayarak 31 il için sokağa çıkma yasağı geldiğini duyurdu. Bu sıcak gelişme sonrası Hangi illere sokağa çıkma yasağı geldi? Sokağa çıkma yasağı 31 hangileri? soruları sorulmaya başlandı.
10.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı nedir?
Sokağa çıkma yasağı nedir? İçişleri Bakanlığınca, bu geceden 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, il sınırları içinde sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu haberle birlikte Sokağa çıkma yasağı nedir? sorusu gündem oldu.
10.04.2020 Gündem
Herkes bu soruyu soruyor: Sokağa çıkma yasağı nedir?
Herkes bu soruyu soruyor: Sokağa çıkma yasağı nedir? Corona virüsü nedeniyle birçok ülke sokağa çıkma yasağı ilan ederken Türkiye de önlem almak amacıyla bir dizi karar aldı. Son dakika haberine göre ise birçok halka açık mekan geçici olarak kapatıldı. Bu kararlar sokağa çıkma yasağını akla getirirken Sokağa çıkma yasağı nedir? sorusu sorulmaya başlandı.
10.04.2020 Gündem
Türkiye'de Sokağa çıkma yasağı 20 yaş altına mı geldi? Sokağa çıkma yasağı kaç yaş aralığı oldu? AÇIKLANDI
Türkiye'de Sokağa çıkma yasağı 20 yaş altına mı geldi? Sokağa çıkma yasağı kaç yaş aralığı oldu? AÇIKLANDI 2 hafta önce 65 yaş üstü vatandaşlarımıza getirilen sokağa çıkma yasaklarına bir yaş grubu daha eklendi. Ajanslara son dakika olarak düşen haberi, Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün corona virüs tedbirleri kapsamında açıkladı. Peki Türkiye'de Sokağa çıkma yasağı kimlere geldi?
3.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi mi? Geldi mi? Sokağa çıkma yasağı nedir?
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi mi? Geldi mi? Sokağa çıkma yasağı nedir? Corona virüsü vaka ve ölü sayısı gün geçtikçe artıyor. Tedbirler üst üste alınırken bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından 'Sokağa çıkma yasağı ilan edildi mi? Geldi mi? Sokağa çıkma yasağı nedir? soruları sorulmaya başlandı.
27.03.2020 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, son durum nedir? Yılbaşında (31 Aralık-1 Ocak'ta) ek tedbirler gelecek mi?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, son durum nedir? Yılbaşında (31 Aralık-1 Ocak'ta) ek tedbirler gelecek mi? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı ile ilgili bilgiler bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. Geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla sokağa çıkma kısıtlanması uygulanmıştı. Bu sene yılbaşına yaklaşırken detaylar merak konusu. Peki yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022, 31 Aralık-1 Ocak'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı?
7.12.2021 Gündem
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, son durum nedir? 31 Aralık'ta kısıtlama, ek tedbirler olacak mı?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, son durum nedir? 31 Aralık'ta kısıtlama, ek tedbirler olacak mı? Yılbaşında yasak/kısıtlama olacak mı? 2021 yılı geride kalırken koronavirüs salgını da henüz bitmiş değil. Geçtiğimiz yılbaşında sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması pandeminin etkilerini en aza indirmek adına yürürlükteydi. Peki, 2022 yılbaşı gecesi sokağa çıkma yasağı olacak mı?
2.12.2021 Gündem
Absürt bir zaman ve mekânın tutsağı gibiyiz
Absürt bir zaman ve mekânın tutsağı gibiyiz Tayfun Pirselimoğlu kendi romanından filme uyarladığı “Kerr”i anlattı: “Zamanı belirsiz ve hatta anakronik bir film. Bu, yaşadığımız her ne varsa hep öyle ola geldiği, her şeyin iç içe girdiği, muhtemelen de bundan böyle bu şekilde akacağının işareti”
17.10.2021 Kültür Sanat
Yasaklar geri gelecek mi, son durum nedir 2021? Sokağa çıkma yasağı olacak mı?
Yasaklar geri gelecek mi, son durum nedir 2021? Sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yasaklar ile ilgili son durum gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artış sonrasında oranlarda sık değişiklik yaşanıyor. Ancak sokağa çıkma yasağı gelip gelemeyeceği ise merak ediliyor. Peki yasaklar geri gelecek mi, sokağa çıkma yasağı olacak mı?
2.09.2021 Gündem
Yasaklar geri geliyor mu 2021, yeni kısıtlama var mı? Sokağa çıkma yasağı başlayacak mı, son durum nedir?
Yasaklar geri geliyor mu 2021, yeni kısıtlama var mı? Sokağa çıkma yasağı başlayacak mı, son durum nedir? Yasakların geri gelip gelmeyeceği ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. Koronavirüs vak artışı sonrasında gözler yasaklara çevrildi. Yasaklarla ilgili ayrıntılar için gözler kabine toplantısında çevrildi. Peki yasaklar geri gelecek mi, sokağa çıkma yasağı olacak mı?
11.08.2021 Gündem
16 Temmuz bugün tatil mi? 2021 Resmi tatiller
16 Temmuz bugün tatil mi? 2021 Resmi tatiller Dün resmi tatil olması ardından bugün tatil mi sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. 16 Temmuz tatil oldu mu sorusu bayram tatiliyle birleşti mi merak konusu. Geçtiğimiz gün yapılan Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Temmuz günü hakkında açıklama yaptı. İşte 16 Temmuz bugün tatil mi sorusunun yanıtı...
16.07.2021 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, ne zaman başlıyor 2021? Sokağa çıkma yasağı saatleri nedir, ne zaman bitiyor?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, ne zaman başlıyor 2021? Sokağa çıkma yasağı saatleri nedir, ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı saatleri günlere göre değişkenlik gösteriyor. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri bireylerin gündeminde yer alıyor. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı günler ve saatleri haberde yer alıyor. Peki bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
14.06.2021 Gündem
Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri nedir? 5-6 Haziran hafta sonu (cumartesi ve pazar) sokağa çıkma yasağı var mı?
Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri nedir? 5-6 Haziran hafta sonu (cumartesi ve pazar) sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri değiştirildi. Son alınan kararlar sonrasında hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı saatleri araştırılmaya başlandı. Diğer taraftan yaşan bu değişiklik sonrasında cumartesi ve pazar günü boyunca sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı merak ediliyor. Hafta içi ve hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri haberde yer alıyor. Peki hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri neler ve ne zaman bitiyor 2021? 5-6 Haziran cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
2.06.2021 Gündem
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı?
19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? Yasaklar kalktı mı, uzatıldı mı? Bugün itibariyle tam kapanma sona eridi. İçişleri Bakanlığı ise kademeli normalleşme genelgesi yayımladı. Bu genelgenin hemen ardından binlerce kişi Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Yasaklar kalktı mı, 19 Mayıs'ta tam kapanma olacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. İşte madde madde genelgenin ayrıntıları...
17.05.2021 Gündem
65 yaş üstü - 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu, izinli saatler neler? 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı?
65 yaş üstü - 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu, izinli saatler neler? 65 yaş üstü seyahat yasağı var mı? 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kişiler tam kapanmada dışarı çıkabiliyor mu? 17 günlük tam kapanmada 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma saatleri nedir? Tam kapanmanın olduğu günlerde 65 yaş üstü vatandaşların dışarı çıkma izni var mı? İşte 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili son gelişmeler.
6.05.2021 Gündem
‘Merak duygularını tümden yok ettik’
‘Merak duygularını tümden yok ettik’ Çocukların pandemide en büyük korkusu sevdikleri ve kendilerinin hastalanması. Ebeveynler de hastalık endişesiyle çocukların özgürlük alanlarını daha da kısıtlamış durumda. ‘Korumacı tavırla çocuklardaki merak duygusunu neredeyse tümden yok ettik’ diyen Prof. Dr. Dökmen, evlerde kaygı düzeyinin azaltılması için yaşam kalitesinden vazgeçilmemesi çağrısı yaptı.
24.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor?
Son dakika haberi: 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı, saatleri nedir? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor? 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı olup olmadığı ile ilgili detaylar gündemde merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı, Pandemi Kurallarına Uygun 23 Nisan Kutlamaları Genelgesini 81 il valiliğine gönderdi. Genelgede kısıtlamalar ile ilgili ayrıntılar yer aldı. Peki 23 Nisan sokağa çıkma yasağı saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?
23.04.2021 Gündem
Yeni sokağa çıkma yasağı başladı mı, kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Son dakika 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı
Yeni sokağa çıkma yasağı başladı mı, kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Son dakika 65 yaş üstü ve 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri son dakika hafta içi ve hafta sonu Kabine toplantısı sonrasında araştırılıyor. Sokağa çıkma yasağı genelgesi de gündemde. Ayrıca 65 yaş üstü ve 18 yaş altı kısıtlaması da başlıyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı detayları artan vakaların ardından merak konusu olmuştu. Kabine toplantısından çıkacak kararlar beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik kısıtlama detaylarını açıkladı. Peki, hafta içi sokağa çıkma yasağı değişti mi, saatleri kaç oldu? İşte, 65 yaş üstü - 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı saatleri...
14.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: Türkiye koronavirüs risk haritası yeni güncel durum 10 Nisan: Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller hangileri?
Son dakika haberi: Türkiye koronavirüs risk haritası yeni güncel durum 10 Nisan: Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller hangileri? Türkiye koronavirüs risk haritası son dakika gelişmeleri merak konusu. Türkiye'de iller risk durumlarına göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olmak üzere 4 gruba ayrıldı. 10 Nisan koronavirüs haritasındaki son durum ise araştırılıyor. Peki Türkiye koronavirüs risk haritasında son durum nedir? İşte düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller hangileri?
10.04.2021 Gündem
Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Bugün yasak saat kaçta başlıyor? 27 Mart 2021 Cumartesi yasak saatleri
Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Bugün yasak saat kaçta başlıyor? 27 Mart 2021 Cumartesi yasak saatleri Bugün sokağa çıkma yasağı var mı? Bugün yasak saat kaçta başlıyor? soruları günün ilk merak edilen soruları arasında yer aldı. 27 Mart 2021 Cumartesi yasak saatlerini haberimize ekledik. İşte ülke genelinde illere göre kısıtlamalar...
27.03.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma saatleri: Yüksek riskli illerde sokağa çıkma yasağı var mı?
Hafta sonu sokağa çıkma saatleri: Yüksek riskli illerde sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili vaka sayılarındaki düşüş ve yükselişe göre değişiklik yaşanıyor. Tüm illerde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı risk gruplarına göre illerin durumlarının açıklanmasının ardından bazı illerde kaldırıldı. Bazı illerde ise sadece Pazar günleri yasak uygulanıyor. Peki, bu hafta son sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? İşte sokağa çıkma yasağı saatleri.
25.03.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı devam ediyor mu? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeler merak ediliyor. Vaka sayılarına göre dört risk grubuna ayrılan illerde 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapılmıştı. Peki, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? İşte 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri.
22.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Yasağı Nedir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.