Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
Sokağa çıkma yasağı kaç gün? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? Sokağa çıkma yasağı kaç gün olarak belirlendi? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde olacak? Bu hafta 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Perşembe gününe denk gelmesiyle birlikte sokağa çıkma yasağı da uzatıldı. Geçtiğimiz iki hafta sonu sadece cumartesi -pazar günleri uygulanan yasak bu hafta kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var?
21.04.2020 Gündem
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı...
Hangi illere sokağa çıkma yasağı getirildi? Tek tek açıklandı... Sokağa çıkma yasağı nerelerde var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? soruları yoğun ilgiyle araştırılıyor. 10 Nisan gecesi başlayan sokağa çıkma yasağı, pazar gecesi sona erecek. Peki sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
11.04.2020 Gündem
Balıkesir, Bursa, Denizli'de sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi iller sokağa çıkma yasağı var?
Balıkesir, Bursa, Denizli'de sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi iller sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı hakkında meraklı arayış devam ediyor. Türkiye'de bazı şehilerde sokağa çıkma yasağının getirilmesi vatandaşları meraklandırdı. Peki Balıkesir, Bursa, Denizli'de sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi iller sokağa çıkma yasağı var?
10.04.2020 Gündem