Sokağa çıkma yasağı kimleri kapsıyor? Sokağa çıkma yasağı Türkiye son durum!
Sokağa çıkma yasağı kimleri kapsıyor? Sokağa çıkma yasağı Türkiye son durum! Sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni bir karar alındığını duyurdu. İşte Türkiye'de sokağa çıkma yasağı olan yaş aralığı...
3.04.2020 Gündem
Son dakika haber: Bakan Soylu'ndan 'sokağa çıkma yasağı olacak mı?' sorusuna yanıt
Son dakika haber: Bakan Soylu'ndan 'sokağa çıkma yasağı olacak mı?' sorusuna yanıt İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında, "Sokağa çıkma yasağı olacak mı?" sorusuna "Şu ana kadar aldığımız tedbirlerin karşılığını izliyoruz. Eğer ki bu tedbirler yeterli olmazsa gerekli her türlü tedbir alınır. Bunu yapmayacağız gibi bir şey söz konusu değil" dedi.
1.04.2020 Siyaset
Sokağa çıkma yasağı kimlere getirildi? Sokağa çıkma yasağı hangi özgürlükleri kısıtlar? İşte detaylar
Sokağa çıkma yasağı kimlere getirildi? Sokağa çıkma yasağı hangi özgürlükleri kısıtlar? İşte detaylar Son zamanlarda ülkemizde yaşanan corona virüsü salgını nedeniyle birçok tedbir alınıyor. Vatandaşlar ise bu tedbirler neler merak ediyor. Özellikle sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu yoğun ilgi görüyor. Son dakika haberine göre sokağa çıkma yasağı getirildi. Peki bu yasak kimler için geçerli? Sokağa çıkma yasağı hangi özgürlükleri kısıtlar?
21.03.2020 Gündem