Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı bugün hangi illerde var? 4 Nisan hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı bugün hangi illerde var? 4 Nisan hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle birçok alanda tedbirler alındı ve kısıtlamalar getirildi. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ise getirilen tedbirler arasında yer alıyor. 4 Nisan bugün sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin listesi belli oldu. Peki hafta sonu sokağa çıkma yasağı bugün hangi illerde var ve hangi saatlerde olacak?
4.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu! 3-4 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde olacak?
Son dakika haberi: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri belli oldu! 3-4 Nisan'da sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde olacak? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre yapılıyor. Koronvirüs risk haritası güncel durumu geçtiğimiz günlerde açıklandı.Koornavirüs nedenyile kırmızı çok yüksek riskli illerde hafta sonu boyunca sokağa çıkma yasağı gerçekleştiriliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasğaı olan iller belli oldu. Vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyorlar. Peki 3-4 Nisan hafta sonu aokağa çıkma yasağı olan iller hangileri?
2.04.2021 Gündem
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaça kadar devam ediyor?
Son dakika haberi: Sokağa çıkma yasağı hangi illerde var, saatleri neler? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaça kadar devam ediyor? Sokağa çıkma yasağı pazar günü yani bugün yüksek ve çok yüksek riskli illerde gün boyunca uygulanacak. İllerin risk durumuna göre gerçekleştirilen hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde pazar günü belirli saatler arasında gerçekleştirilecek. Peki 21 Mart pazar günü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri neler?
21.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı olan iller! Hafta sonu hangi illerde sokağa çıkma yasağı olacak?
Sokağa çıkma yasağı olan iller! Hafta sonu hangi illerde sokağa çıkma yasağı olacak? 31 il için geçen hafta sokağa çıkma yasağı getirildi.Bu hafta olacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı, genelge yayınlandı. Genelgenin yayınlanmasıyla birlikte vatandaşlar hangi illerde sokağa çıkma yasağı olacağını araştırmaya başladı. Peki hafta sonu hangi illerde sokağa çıkma yasağı olacak?
16.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı genelgesi! İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar
Sokağa çıkma yasağı genelgesi! İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar Bu gece 24.00 itibariyle Türkiye'de 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı başladı. İçişleri Bakanlığı,48 saat sürecek sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge yayınladı. Genelgede sokağa çıkma yasağından muaf olacak kişiler, açık olacak işyeri, işletme ve kurumlar yer aldı. Vatandaşlar sokağa çıkma yasağıyla ilgili detayları araştırıyor. İşte sokağa çıkma yasağı genelgesi..
11.04.2020 Gündem