Evinde ziyaret ettiler! İşte Feliçita Mehmet'in son hali...
Evinde ziyaret ettiler! İşte Feliçita Mehmet'in son hali... İstanbul'da 80’li yıllarda televizyonda Feliçita şarkısını söylemesiyle Türkiye'nin gündemine gelen madde bağımlısı sokak çocuğu Mehmet Güven'in, aradan geçen yıllarda Adana'nın Ceyhan ilçesine yerleştiği ve madde bağımlılığından kurtulduğu ortaya çıktı.
3.05.2020 Gündem
Acun Ilıcalı'dan örnek davranış!
Acun Ilıcalı'dan örnek davranış! Televizyon'un dahi çocuğu olarak bilinen Acun Ilıcalı yine çocukları görmezden gelmedi. Etiler’deki bir restorandan çıkan Acun Ilıcalı’nın yanına gelen sokak çocuklarına jest yaptı! Çocuklara verdiği 100’er lira ile yine örnek bir davranışa daha imza attı.
21.10.2015 Gündem
Filipinler'in büyük utancı!
Filipinler'in büyük utancı! Filipinler’in başkenti Manila’da kan donduran görüntüler ortaya çıktı. Papa Francis’in ülkeye gerçekleştireceği gezi öncesi yönetim Manila sokaklarındaki kimsesiz çocukların hepsini toplayarak bir hücreye koyduğu ortaya çıktı. Üstelik çocukların zorla tutulduğu bu yerde kimisi açlıktan ölüyor.
11.09.2019 Haberler
Kamuoyu sokak çocuklarına nasıl bakılıyor?
Kamuoyu sokak çocuklarına nasıl bakılıyor? Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesinin, sokak çocukları sorunuyla ilgili yaptırdığı kamuoyu araştırmasına göre, sokak çocukları sorununu çözmek için çok sayıda sosyal hizmet kurumu olmasına rağmen, yapılan çalışmaların yeterli olmadığı öne sürüldü...
16.11.2008 Gündem
Sokak çocuklarından dergi
Sokak çocuklarından dergi Bu derginin çalışanları ‘sokak’tan. “Sokak Kedisi”ni sokaklardan kurtulan ‘çocuklar’ kurdu. Çoğunluğu aile içi şiddetten kaçarken küçük yaşta sokağa itilmiş, tiner kullanmış, alkole alışmış, dilencilik yapmış
3.10.2008 Gündem