Sokak ortasında bıçaklı kavga
Sokak ortasında bıçaklı kavga Diyarbakır'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga, polisin biber gazı ile yaptığı müdahaleyle sonlandırıldı. Tarafların caddede tekme, tokat ve bıçaklı kavgasında 2 kişi yaralanırken, 2'si kadın 7 kişi gözaltına alındı.
21.06.2020 Haberler
Hatay'da silahlı çatışma
Hatay'da silahlı çatışma Hatay'ın Payas ilçesinde iki grup arasında sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
28.04.2020 Haberler
Sürücülerin kavgasına yakınları da katıldı
Sürücülerin kavgasına yakınları da katıldı Diyarbakır'da 'yol verme' nedeniyle tartışan 2 sürücü, kavga etti. Sürücülerin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen kavgayı, polis ekipleri güçlükle ayırdı.
23.03.2020 Haberler
Şanlıurfa'da silahlı kavga: Ölü ve yaralılar
Şanlıurfa'da silahlı kavga: Ölü ve yaralılar Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, amca çocukları arasında sokak ortasında çıkan kavgada tabancayla vurulan Yaşar Celal Sığak (39) yaşamını yitirdi. 13 kişi ise taş ve sopa darbeleriyle yaralandı.
18.02.2020 Haberler
İki kız cadde ortasında erkekle kavga etti
İki kız cadde ortasında erkekle kavga etti Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 genç kızın, cadde ortasında erkekle kavga ettiği anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kavgayı araya giren çevredekiler ayırdı.
25.11.2019 Haberler
Sokak ortasında tekme toka birbirlerine girdiler
Sokak ortasında tekme toka birbirlerine girdiler Düzce'de şehir merkezinde karşı karşıya gelen iki grup bilinmeyen bir nedenle kavga etti. Tekme tokat kavga edenleri etrafta bulunan vatandaşlar ayırdı.
11.09.2019 Haberler
Diyarbakır'da cadde ortasında kavga
Diyarbakır'da cadde ortasında kavga Diyarbakır'da cadde ortasında iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavga polis tarafından güçlükle sona erdirildi. Kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Sokak ortasında meydan savaşı
Sokak ortasında meydan savaşı Şanlıufa’da daha önceden aralarında husumet bulunan iki akraba aile hastane önünde karşılaşınca ortalık savaş alanına döndü. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da daha önceden aralarında husumet bulunan akraba iki ailenin bireyleri Balıklıgöl Devlet Hastanesinin önünde karşılaştı. Sözlü sataşmayla başlayan tartışma kısa sürede taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Sokak ortasında kavga eden yaklaşık 20 kişilik gruba çevredeki vatandaşlar da müdahale edemedi. Kavgada yere düşenler sopalarla feci şekilde dövüldü. Kavganın ortasında kalan bir kadın da yediği dayaklar nedeniyle fenalaştı. Araya girenlerin güçlükle ayırmayı başardığı kavga hastane acilinde de devam etti. Olay yerine gelen polisler tarafları sakinleştirirken, 12 kişinin yaralandığı öğrenildi. Gözaltına alınan 7 kişi emniyete götürülürken, kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Öldüresiye dövdü, kimse ayıramadı...
Öldüresiye dövdü, kimse ayıramadı... Kaldırımda birbirine giren iki kadının kavgasını ayırmaya kimsenin gücü yetmedi. Kadınlardan biri, diğerini yere yatırıp topuklu ayakkabı ile tekmeledi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Cadde ortasında kavga ettiler
Cadde ortasında kavga ettiler Şanlıurfa'da, Suriye uyruklu oldukları öğrenilen iki grup, kentin en işlek caddesinde bilinmeyen nedenle kavga etti. Kavga, vatandaşların araya girmesiyle son buldu.
11.09.2019 Yaşam