Sokak Röportajı

Sokak Röportajı

Son dakika sokak röportajı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sokak röportajı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sokak röportajı haber sayfamızda...

Sokak Röportajı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 323 sokak röportajı haberi bulunmuştur.
Taraftarın sesi | Fenerbahçe için şampiyonluk gitti! Galatasaray, Sparta Prag'ı yenemez
Taraftarın sesi | Fenerbahçe için şampiyonluk gitti! Galatasaray, Sparta Prag'ı yenemez Galatasaray'ın Sparta Prag maçı öncesi taraftarın nabzını Nevizade'de Skorer'den Nergis Aşkın tuttu. Taraftarlara ayrıca Fenerbahçe sorusu yöneltilirken İsmail Kartal cevapları geldi.
15.02.2024 Futbol
Gözaltına alındı! Sokak röportajındaki 'uyuşturucu' sözleri...
Gözaltına alındı! Sokak röportajındaki 'uyuşturucu' sözleri... İstanbul Sancaktepe'de bir sokak röportajında 'Uyuşturucu satıyorum' ifadelerini kullanan genç gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları...
4.08.2023 Haberler
Sokak röportajındaki 'uyuşturucu' sözleri sonrası gözaltına alındı
Sokak röportajındaki 'uyuşturucu' sözleri sonrası gözaltına alındı Bir sokak röportajında 'Uyuşturucu satıyorum' ifadelerini kullanan genç gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları...
4.08.2023 Gündem
Sokak röportajında muhalefeti tehdit etti, gözaltına alındı!
Sokak röportajında muhalefeti tehdit etti, gözaltına alındı! Batman’da sosyal medyada yayınlanan sokak röportajında muhalefete yönelik tehditleri ile gündem olan İsmail Cevher Kasımoğlu, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
30.03.2023 Gündem
Röportaj yaparken hakarete uğrayan muhabir yaşadıklarını anlattı
Röportaj yaparken hakarete uğrayan muhabir yaşadıklarını anlattı Beşiktaş’ta sokak röportajı yaparken hakarete uğrayan muhabir Meryem Nas, bunun kendi başörtüsüne yapılmış bir saldırı değil, tüm Türkiye'deki kadınların başörtüsüne, tesettürüne, özgürlüğe yapılmış bir saldırı olduğunu söyledi. Nas, "Bu 28 Şubat zihniyeti, biz her türlü ayrımcılık ve ötekileştirmeye karşıyız” dedi.
13.01.2023 Gündem
Sokak röportajında bıçak çekip küfreden kişi yakalandı
Sokak röportajında bıçak çekip küfreden kişi yakalandı Mersin’de sokak röportajı yapanlara bıçak çekip tehdit eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dini değerlere küfreden Serkan Ç., yakalanıp gözaltına alındı. Alkollü olduğunu belirterek 'Pişmanım' diyen Serkan Ç., tutuklandı.
18.05.2022 Gündem
'Afara'da 'torşon'la ilgili sokak röportajı dikkat çekti
'Afara'da 'torşon'la ilgili sokak röportajı dikkat çekti Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', beşinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
14.05.2022 Cadde
Hande Yener: Enerjimi kimse düşüremeyecek!
Hande Yener: Enerjimi kimse düşüremeyecek! Son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ve sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren 49 yaşındaki Hande Yener, Etiler’de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, sakatlanan bacağı hakkında konuştu.
6.05.2022 Cadde
Sokak röportajı sonrası tutuklandı
Sokak röportajı sonrası tutuklandı İzmir'in Menemen ilçesinde, sokak röportajında halkı kin ve düşmanlığa tahrik edip, aşağıladığı, halk arasında korku ve paniğe neden olma amacıyla tehditlerde bulunduğu suçlamalarıyla gözaltına alınan V.Y., tutuklandı.
24.03.2022 Gündem
Muz yeme paylaşımı yapan 8 Suriyeliye gözaltı
Muz yeme paylaşımı yapan 8 Suriyeliye gözaltı Sokak röportajı sırasında bir kişinin muz alamadığını dile getirmesi üzerine, bazı kişilerin sosyal medyadan muz yeme görüntüsünü paylaşmasının ardından İzmir'de Suriye uyruklu 8 kişi gözaltına alındı.
30.10.2021 Haberler
Muz yeme paylaşımı yapan 8 Suriyeliye gözaltı
Muz yeme paylaşımı yapan 8 Suriyeliye gözaltı Sokak röportajı sırasında bir kişinin muz alamadığını dile getirmesi üzerine, bazı kişilerin sosyal medyadan muz yeme görüntüsünü paylaşmasının ardından İzmir'de Suriye uyruklu 8 kişi gözaltına alındı.
30.10.2021 Gündem
'Muz yeme' paylaşımlarıyla ilgili 11 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı
'Muz yeme' paylaşımlarıyla ilgili 11 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı Sosyal medya üzerinden sokak röportajı sırasında bir kişinin 'Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz" söylemi üzerine, bazı kişilerin sosyal medyadan muz yeme görüntüsünü paylaşmasının ardından Suriye uyruklu 11 kişiyi gözaltına alındı.
28.10.2021 Haberler
Son dakika... 'Muz yeme' paylaşımlarıyla ilgili 11 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı
Son dakika... 'Muz yeme' paylaşımlarıyla ilgili 11 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı Gelen bir son dakika haberine göre, Sosyal medya üzerinden sokak röportajı sırasında bir kişinin 'Ben muz yiyemiyorum, siz kilolarca muz alıyorsunuz" söylemi üzerine, bazı kişilerin sosyal medyadan muz yeme görüntüsünü paylaşmasının ardından Suriye uyruklu 11 kişiyi gözaltına alındı.
28.10.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara ilişkin açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan sosyal medyadaki provokatif paylaşımlara ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, bir sokak röportajı üzerine sosyal medyadaki "provokatif amaçlı paylaşımlara" ilişkin 7 yabancı uyruklunun sınır dışı edilmelerine yönelik işlem başlatılacağını bildirdi.
27.10.2021 Gündem
Skorer Sokak Röportajı - Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi nasıl sonuçlanır?
Skorer Sokak Röportajı - Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi nasıl sonuçlanır? Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Skorer TV Spikeri Nergis Aşkın dev maç öncesi sokağın nabzını sizler için tuttu.
19.03.2021 Fenerbahçe
Sokak Röportajı | Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi nasıl sonuçlanır?
Sokak Röportajı | Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi nasıl sonuçlanır? Skorer Tv olarak sokağa indik ve futbolseverlerin derbi hakkında görüşlerini aldık.
19.03.2021 Futbol
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
10.01.2021 Skorer
Telefon alırken nelere dikkat edersiniz?
Telefon alırken nelere dikkat edersiniz? Son teknolojiyi kullanan akıllı telefonlar sundukları özellikleriyle kullanıcıların pek çok açıdan hayatını kurtarıyor, bir an olsun yanlarından ayrılmıyor. Peki telefon alırken nelere dikkat etmeli? Bu bir ilandır.
25.11.2020 Teknoloji
Sokak Röportajı | Galatasaray - Fenerbahçe
Sokak Röportajı | Galatasaray - Fenerbahçe Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Skorer Tv olarak sokağa indik ve futbolseverlere kritik maçın nasıl sonuçlanacağını sorduk.
22.09.2020 Futbol
Sokak Röportajı | Galatasaray - Trabzonspor maçını kim kazanır?
Sokak Röportajı | Galatasaray - Trabzonspor maçını kim kazanır? Skorer Tv olarak sokağa indik ve kritik maç öncesi futbolseverlerin görüşlerini aldık.
5.07.2020 Futbol
Sokak Röportajı | Süper Lig'de takımınızın performansını nasıl buldunuz?
Sokak Röportajı | Süper Lig'de takımınızın performansını nasıl buldunuz? Skorer Tv olarak sokağa çıktık ve futbolseverlere Süper Lig'de takımlarının performanslarını değerlendirmelerini istedik.
18.06.2020 Futbol
Sokak Röportajı | Fatih Terim Galatasaray'a başkan olmasını ister misiniz?
Sokak Röportajı | Fatih Terim Galatasaray'a başkan olmasını ister misiniz? Skorer Tv olarak sokağa indik ve futbolseverlerden "Fatih Terim'in gelecekte Galatasaray'a başkan olmasını ister misiniz" sorusunun cevabını aldık.
15.06.2020 Futbol
Sokak Röportajı | Fenerbahçe'de gelecek sezon kim teknik direktör olmalı?
Sokak Röportajı | Fenerbahçe'de gelecek sezon kim teknik direktör olmalı? Skorer Tv olarak sokağa indik ve futbolseverlere "Fenerbahçe'de gelecek sezon kim teknik direktör olmalı" diye sorduk.
13.06.2020 Futbol
Sokak Röportajı | Galatasaray - Beşiktaş
Sokak Röportajı | Galatasaray - Beşiktaş Skorer TV'den Caner Bakır, Süper Lig'de 26. haftada oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi sokağa indi ve taraftarlara bu kritik maçla ilgili görüşlerini sordu.
12.03.2020 Futbol
İhsan Oktay Anar kimdir, kaç yaşında? İhsan Oktay Anar biyografisi
İhsan Oktay Anar kimdir, kaç yaşında? İhsan Oktay Anar biyografisi 1960 yılında Yozgat'ta dünyaya gelen İhsan Oktay Anar, son olarak katıldığı bir sokak röportajında sessizliğini bozdu. TV ekranında pek görülmeyi sevmeyen Puslu Kıtalar Atlası kitabının yazarı olan İhsan Oktay Anar, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitiminin Ege Üniversitesi'nde tamamladı. 2011 yılında emekli olan Anar'ın Efrasiyab'ın Hikayeleri adlı romanı İngiltere'de tiyatro oyunu olarak uyarlandı ve sahnelendi. Peki İhsan Oktay Anar kimdir?
11.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Röportajı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.