Sol Bamba

Sol Bamba

Son dakika Sol Bamba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sol Bamba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sol Bamba haber sayfamızda...

Sol Bamba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 362 sol bamba haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'un eski futbolcusu Sol Bamba kanseri atlattı
Trabzonspor'un eski futbolcusu Sol Bamba kanseri atlattı Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, lenf kanseri hastalığını atlattığını duyurdu.
20.05.2021 Dünyadan Futbol
Eski Trabzonsporlu Sol Bamba kansere yakalandı!
Eski Trabzonsporlu Sol Bamba kansere yakalandı! Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen futbolcusu Sol Bamba kansere yakalandı. Kulübü Cardiff City yaptığı açıklamada tedaviye başlandığını duyurdu
12.01.2021 Trabzonspor
Mesut Özil, 200. maçını boş geçmedi
Mesut Özil, 200. maçını boş geçmedi İngiltere Premier Lig'de oynanan beşinci hafta maçlarında Arsenal, Manchester City ve Chelsea sahadan galibiyetle ayrıldı.
Arka Sayfa | Eski yengeden olay twit...
Arka Sayfa | Eski yengeden olay twit... Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
10.05.2018 Programlar
Sol Bamba hocasına vurdu
Sol Bamba hocasına vurdu Trabzonspor eski futbolcusu Sol Bamba, kırmızı kart görmesinin ardından Teknik direktör Warnock'a fiziki müdahalede bulundu.
12.12.2016 Futbol
Sol Bamba hocasına vurdu
Sol Bamba hocasına vurdu Trabzonspor eski futbolcusu Sol Bamba, kırmızı kart görmesinin ardından Teknik direktör Warnock'a fiziki müdahalede bulundu.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'dan 49 futbolcuya 92 milyon euro!
Trabzonspor'dan 49 futbolcuya 92 milyon euro! Son yıllarda transferler için yaptığı harcamalar nedeniyle mali açıdan sıkıntılı süreçten geçen Trabzonspor Kulübü, 6 sezonda futbolcu bonservisleri için yaklaşık 92 milyon avro...
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da Bourceanu şoku!
Trabzonspor'da Bourceanu şoku! Trabzonspor'da Bourceanu şoku yaşanıyor. Trabzonspor'da rumen futbolcu Bourceanu hakkında sıcak saatler yaşanıyor. Bourceanu'nun sözleşmesi feshedildi. Peki Bourceanu kimdir? Tüm detaylar haberimizde..
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'un yükü ağır: 240 milyon lira
Trabzonspor'un yükü ağır: 240 milyon lira Bordo-mavililer, yeni sezonda takıma kazandırdığı 20 futbolcu ve teknik direktör Vahid Halilhodzic’in sözleşmeleri karşılığında 84 milyon euro (240 milyon lira) ödemeyi garanti etti. 7 milyon lira karşılığında 5 yabancıyla sözleşmeyi fesheden Trabzonspor, sattıkları oyunculardan da 33.7 milyon lira kazandı.
30.06.2020 Trabzonspor
Süper Anadolu
Süper Anadolu - Galatasaray’ın Süper Kupa finalinde Fenerbahçe karşısında oynadığı etkisiz futbol Bursaspor’un iştahını kabarttı.   - Skorer Tv haber merkezinin edindiği bilgiye göre ligin yeni ekibi , bir dönem Liverpool forması giyen David N'Gog  ile anlaşma sağladı.    - Bursaspor yönetimi, özellikle kanatlara takviye isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in, talebi üzerine Turgut Doğan Şahin’i kadrosuna kattı.   - Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Filip Holosko, Çaykur Rizespor'la anlaştı.   - Sivasspor,  İtalyan ekibin kalecisi Gabriel Ferreira’yı transfer etmek istiyor.   - Trabzonspor ile yollarını ayıran Sol Bamba, İtalya Serie A ekiplerinden Palermo ile anlaştı.
27.08.2014 Futbol
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer Galatasaray’da durumu belirsizliğini koruyan Nordin Amrabat’a sürpriz bir talip çıktı.    Trabzonspor’da Florent Malouda krizi yaşanıyor.    Çaykur Rizespor, Galatasaray’ın kalecisi  Aykut Erçetin ile sözleşme imzaladı.   Gaziantepspor coştu.    Emre,Timsah oluyor.   Sol Bamba'nın gönderilmesiyle yabancı kontenjanı boşalan Trabzonspor, Kostas Mitroglou için girişimlerini hızlandırdı.    Mersin İdmanyurdu, en son Antalyaspor forması giyen Serkan Balcı ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.   PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Çaykur Rizespor'dan Hurşut Meriç'i renklerine bağladı.
19.08.2014 Futbol
Trabzonspor, Bamba ile yollarını ayırdı!
Trabzonspor, Bamba ile yollarını ayırdı! Trabzonspor, kadrosundaki yabancı oyunculardan olan Sol Bamba ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 Futbol
Trabzonspor'da transfere Colman ve Sol Bamba engeli
Trabzonspor'da transfere Colman ve Sol Bamba engeli Trabzonspor'un gelecek sezon kadroda düşünmediği Colman ve Sol Bamba, yeni transferlerin de önünü kesiyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Toure'ye yol verdi!
Toure'ye yol verdi! Sakatlığı nedeniyle üç ay takımdan ayrı kalacak olan Bourceanu, “Kontenjanda yer açmak için beni kiralayabilirsiniz” dedi, Trabzonspor Yönetimi’ni rahatlattı. Şu an 9 yabancısı bulunan bordo-mavililer, Kolo Toure’ye imza attıramıyordu.
30.06.2020 Trabzonspor
Bourceanu'dan Trabzonspor'a jest: "Beni kiralayın"
Bourceanu'dan Trabzonspor'a jest: "Beni kiralayın" Sakatlığı yüzünden sahalardan 3 ay uzak kalacak olan Trabzonspor'un Rumen futbolcusu Alex Bourceanu, yönetime, "Kontenjanda yer açmak için beni kiralayabilirsiniz" teklifinde bulundu.
30.06.2020 Trabzonspor
Ekici'de sona doğru
Ekici'de sona doğru Trabzonspor, Werder Bremen’in orta sahasında forma giyen Mehmet Ekici ile prensip anlaşmasına vardı. Alman kulübüyle masaya oturan bordo-mavililerin, bu transferde küçük pürüzleri halletmeye çalıştığı ifade edildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Emre Güral, Galatasaray yolunda!
Emre Güral, Galatasaray yolunda! Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodzic, Colman, Celustka, Sol Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan Şahin, Emre Güral ve Barış Memiş'in biletini kesti. Bu isimlerin takım bulması istenirken, gelecek vaat eden milli golcü Emre Güral'ın gönderilmesi tepki ve şaşkınlıkla karşılandı. Genç oyuncunun menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerildiği öğrenildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Sol Bamba dönüyor!
Sol Bamba dönüyor! Trabzonspor, Avusturya kampındaki çalışmalarını tek antrenmanla sürdürdü.
30.06.2020 Trabzonspor
Halilhodzic 6 ismi kadroya almadı!
Halilhodzic 6 ismi kadroya almadı! Bordo mavili takımda teknik direktör Vahid Halilhodzic, kampa getireceği 28 kişilik futbolcu kafilesini açıkladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Halilhodzic'ten kronometre göndermesi!
Halilhodzic'ten kronometre göndermesi! Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdü. Koşunun ardından elindeki kronometrenin bozulduğunu fark eden deneyimli hoca, saha kenarından yeni kronometre istedi. Bu sırada espri de yapan Boşnak hoca, "Trabzonspor'a ait kronometre olmasın, başka kulüplere ait olsun. Trabzonspor'un kronometreleri bozuluyor" dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
"Vicdanım rahat olmazdı"
"Vicdanım rahat olmazdı" Trabzonspor’la 2 yıllık sözleşme imzalayan Halilhodzic, Dünya Kupası’ndan sonra “çılgınca” teklifler almasına rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na söz verdiği için geldiğini ifade etti, “Başka bir kulübe gitseydim vicdanım rahat olmayacaktı” dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
Halilhodzic, Malouda ve Colman'ı affetti
Halilhodzic, Malouda ve Colman'ı affetti Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, göreve gelir gelmez ilk icraatını geçtiğimiz sezon sergiledikleri kötü performans nedeniyle teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın oynatmadığı Maoluda ve Colman'ı affederek yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Colman kızdırdı
Colman kızdırdı Gözden çıkarılan Gustavo Colman’ın sözleşmesinin fesh edilmesini istemesi, bordo-mavili yönetimin tepkisini çekti.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da 6 yabancı!
Trabzonspor'da 6 yabancı! Trabzonspor, Bosingwa ve Bourceanu dışında diğer yabancıları bir bir gönderiyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Final yolunda 24 fire
Final yolunda 24 fire 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Türkiye'de futbol oynayan 26 oyuncudan geriye sadece Hollandalı Kuyt ve Sneijder kaldı. Brezilya'ya giden 26 futbolcudan 22'si sahne alırken, Sneijder 465 dakika ile en fazla süre alan futbolcu oldu.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Sol Bamba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.