Sol Yanım

Sol Yanım

Son dakika sol yanım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sol yanım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sol yanım haber sayfamızda...

Sol Yanım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87 sol yanım haberi bulunmuştur.
Anlamlı Sözler 2024: Sevgiliye En Güzel, Duygusal, Romantik, Etkileyici Kısa Özlü Sözler
Anlamlı Sözler 2024: Sevgiliye En Güzel, Duygusal, Romantik, Etkileyici Kısa Özlü Sözler Sevgiliye, eşe ve arkadaşlara sevgi göstermek için kullanılan en çok şeylerden birisi de sözlerdir. Duygularını açık açık karşısındaki kişiye belli edemeyenler veya utananlar kısa, uzun, duygusal ve anlamlı sözler ile içinden geçenleri tercüme edebilirler. Bunun yanı sıra anlamlı ve güzel sözler sosyal medya ortamında da sıkça paylaşılır. Sosyal medyada da düşünce ve duygularını paylaşmak isteyenler resimli veya resimsiz en güzel anlamlı sözleri tercih ederler. Sevgiliye en güzel, duygusal, romantik, etkileyici kısa ve uzun özlü sözler için “Anlamlı Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Güzel Sözler
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cemre Baysel biyografisi...
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cemre Baysel biyografisi... Cemre Baysel, O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programında yarışacak. Baysel, söyleyeceği şarkılarla izleyenleri eğlendirecek. Ünlü oyuncunun hayatını merak edenler "Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor.
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Ahmet Tatlıses'ten 'Yıkılmadım, ayaktayım' paylaşımı
Ahmet Tatlıses'ten 'Yıkılmadım, ayaktayım' paylaşımı Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ile arası bozuk olan Ahmet Tatlıses, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda babasına vasi atanması için dava açan Ahmet Tatlıses, bu kez deniz kenarında çekilen bir videosunu paylaştı. Videoya Mahsun Kırmızıgül'ün 'Yıkılmadım' adlı parçasını ekleyen Tatlıses, 'Babasına gönderme mi? yaptı sorusunu akıllara getirdi. İşte baba-oğul arasında yaşananlar ve Ahmet Tatlıses'in son paylaşımı...
19.08.2022 Cadde
Ahmet Tatlıses vasi davası açmıştı! Mahkemenin İbrahim Tatlıses kararı
Ahmet Tatlıses vasi davası açmıştı! Mahkemenin İbrahim Tatlıses kararı İbrahim Tatlıses, “Vurulduğum gün oğlum şirkete gidip, kasayı boşalttı” açıklamasıyla dikkat çekmiş, Gülçin Karakaya'dan ayrılması için de genç sevgilisine domuz yağıyla büyü yapıldığını iddia etmişti. Bu sözlerin ardından ünlü türkücünün uzun süredir arasının bozuk olduğu bilinen büyük oğlu, soluğu mahkemede almıştı. Ahmet Tatlıses'in vasi atanması için babasına açtığı davada önemli bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
8.07.2022 Cadde
İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'ten 'vasi' davası!
İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'ten 'vasi' davası! Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta bağlandığı canlı yayında büyük oğlu Ahmet Tatlıses'i hedef almıştı. Çok konuşulan 'büyü', 'ihanet' ve 'miras' suçlamalarının ardından Ahmet Tatlıses'ten "Akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" cevabı gelmişti. Sert bir tartışma yaşayan ikiliden Ahmet Tatlıses, soluğu mahkemede aldı ve usta sanatçıya vasi atanması için dava açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
30.06.2022 Cadde
İbrahim Tatlıses'in 'büyü' iddiasına Adalet Sara'dan yanıt!
İbrahim Tatlıses'in 'büyü' iddiasına Adalet Sara'dan yanıt! İbrahim Tatlıses, büyük oğlu Ahmet Tatlıses için "Ben vurulunca şirkete gidip, kasayı boşattı", "Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı", "Sevgilimle ayırmak için büyü yapıldı" gibi zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Ardından Ahmet Tatlıses, babasının bu iddiaları ve annesi Adalet Sara hakkındaki sözlerine tepki göstermişti. Yaşananların ardından Adalet Sara da sessizliğini bozdu. İşte detaylar...
23.06.2022 Cadde
Balkan Ninnisi Ertan kimdir? Ertan'ı oynayan Emre Bey nereli, kaç yaşında, kimdir?
Balkan Ninnisi Ertan kimdir? Ertan'ı oynayan Emre Bey nereli, kaç yaşında, kimdir? Emre Bey, Balkan Ninnisi dizisinde Ertan karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Genç oyuncu, lise yıllarında oyunculuğa adım attı. Birçok yapımda yer alan Emre Bey, TRT1 ekranlarının dikkat çeken dizisi Balkan Ninnisi'nde Ertan rolüne hayat veriyor. İşte, Balkan Ninnisi dizisinin Ertan'ı Emre Bey hakkında...
21.06.2022 Cadde
Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e: Korkunç, utanç verici iftiralar!
Ahmet Tatlıses'ten babası İbrahim Tatlıses'e: Korkunç, utanç verici iftiralar! İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim atrarak devam ediyor. Ünlü türkücünün dün katıldığı canlı yayında yaptığı zehir zemberek açıklamalara oğlundan cevap geldi. "Ben vurulunca şirkete gidip, kasayı boşattı", "Yedi dükkan verdim, hepsini batırdı", "Sevgilimle ayırmak için büyü yapıldı" iddialarına cevap veren, annesi Adalet Sara hakkındaki sözlere de tepki gösteren Talıses, "Kendisinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerim artmıştır" ifadesiyle şoke etti.
22.06.2022 Cadde
Senden Daha Güzel Efsun kimdir? Efsun'u oynayan Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç?
Senden Daha Güzel Efsun kimdir? Efsun'u oynayan Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç? Cemre Baysel, Senden Daha Güzel adlı dizide Efsun karakteri ile izleyen karşısına çıkıyor. Genç oyuncuya dizide Burak Çelik eşlik ediyor. Diziseverler ise Cemre Baysel'in hayatını ve yer aldığı dizileri sorgulamaya başladı. Peki, Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel sevgilisi kim?
7.06.2022 Cadde
Bilal Sonses kimdir? Bilal Sonses şarkıları - hayatı
Bilal Sonses kimdir? Bilal Sonses şarkıları - hayatı Bilal Sonses kaç yaşında, nereli? Şarkıları ile sevilen genç isim, İstanbul'da doğdu. Seslendirdiği parçalar, internette yoğun ilgi görüyor. Bilal Sonses'in, birtçok bestesini ise ünlü isimler seslendiriyor. Peki, Bilal Sonses boyu ve yaşı kaç?
13.04.2022 Cadde
1.5 milyon izlendi
1.5 milyon izlendi Ebru Polat ve Erol Özdamar’ın ‘Sol Yanım’ adlı düet çalışması tüm dijital platformlarda yayına girdi.
13.04.2022 Cadde
Destan Ulu Ece kimdir, gerçek adı nedir? Ulu Ece'yi oynayan Deniz Barut nereli, yaşı kaç?
Destan Ulu Ece kimdir, gerçek adı nedir? Ulu Ece'yi oynayan Deniz Barut nereli, yaşı kaç? Deniz Barut, Destan dizisinde Ulu Ece karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu, fotoğrafçılık ve video bölümünden mezun oldu. Profesyonel voleybolcu olan Barut, İstanbul'a geldikten sonra oyunculuğa dair eğitimler aldı ve voleybolu bıraktı. Peki, Deniz Barut kimdir, eşi kim?
29.03.2022 Cadde
Baba dizisi Büşra kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Özge Yağız nereli, boyu ve yaşı kaç?
Baba dizisi Büşra kimdir, hangi oyuncu oynuyor? Özge Yağız nereli, boyu ve yaşı kaç? Özge Yağız, ekranların yeni ve fenomen dizisi Baba'da Büşra karakterine hayat veriyor. Dizide mutsuz bir evlilik içinde olan ve kalbini başka birine kaptıran evin masum ve zeki kızı Büşra'ya hayat veriyor. Yağız, Yemin adlı dizi ile adını duyurmuştu. Peki, Özge Yağız kimdir?
29.03.2022 Cadde
‘Mantık değil kalp’
‘Mantık değil kalp’ Altay yeni eseri ‘Sol Yanım’ı çıkardı...
9.02.2022 Cadde
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Cemre Baysel nereli? Dizileri - filmleri...
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Cemre Baysel nereli? Dizileri - filmleri... Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alan Cemre Baysel izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı. Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Cemre Baysel nereli? Dizileri - filmleri nelerdir sorularının cevaplarını haberimize ekledik. İşte Cemre Baysel hakkında merak edilenler...
18.12.2021 Cadde
Tuğba Özay yangın sonrası Manavgat'ta: Daha fazla acı çekmemi istediniz!
Tuğba Özay yangın sonrası Manavgat'ta: Daha fazla acı çekmemi istediniz! Manavgat'taki yangında çiftliği alevler arasın kalan Tuğba Özay, felç geçirdiğini söylemiş, bir gün sonra İstanbul'da bir açılışta görüntülenmişti. Neşeli halleriyle eleştiri oklarının hedefi olan Özay, yangın sonrası Manavgat’taki evine gitti. Yanan yerleri gösteren ünlü manken, "Felç olmamı istediniz!" sözleriyle kendisini reklam yapmakla suçlayanlara tepki gösterdi.
2.08.2021 Magazin
Baht Oyunu Ada kim? Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç, kimdir?
Baht Oyunu Ada kim? Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç, kimdir? Cemre Baysel, Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nda başrolde yer alıyor. Güzel oyuncu Cemre Baysel hayatı ise böylelikle merak konusu oldu. Resim Öğretmenliği eğitimi alan oyuncu, Yeşil Deniz dizisi ile ekran macerasına başladı. Peki, Cemre Baysel boyu kaç?
17.06.2021 Cadde
Duygusal paylaşım
Duygusal paylaşım 10 gündür oğlu Kuzey’den haber alamadığı için eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulunan Özcan Deniz, Instagram’dan duygusal mesaj yayınladı.
30.04.2021 Cadde
Özcan Deniz oğlunun doğum gününü tek başına kutladı
Özcan Deniz oğlunun doğum gününü tek başına kutladı Oğlu Kuzey'den 10 gündür haber alamadığını belirterek eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulunan şarkıcı Özcan Deniz, duygusal bir paylaşım yaptı. Oğlunu göremediğini belirten Deniz, üç yaşına giren Kuzey'in doğum gününü tek başına kutladı.
29.04.2021 Cadde
Feyza Civelek: Arkadaşlarımın eskisiyle olacağıma yalnız kalırım
Feyza Civelek: Arkadaşlarımın eskisiyle olacağıma yalnız kalırım Oyuncu Feyza Civelek, önceki gün Bebek sahilde yürüyüş yaparken görüntülendi. Son olarak ‘Sol Yanım’ dizisinde rol alan ve iki ayda 21 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan Civelek, aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.
25.04.2021 Cadde
Defne Samyeli biyografisi! Defne Samyeli kaç yaşında, nereli? Kariyer ve özel hayatı
Defne Samyeli biyografisi! Defne Samyeli kaç yaşında, nereli? Kariyer ve özel hayatı Defne Samyeli hakkında meraklı arayış başladı. İBO Show konukları arasında yer alan Defne Samyeli kimdir, kaç yaşındadır? Bu akşam İBO Show'a damga vuracak isimlerden biri olan Defne Samyeli nereli? Hayranlarını ekrana kilitleyecek olan Defne Samyeli'nin hayatına dair bilinenler haberimizde derledik.
3.04.2021 Cadde
Dünya Tiyatro Günü bugün! Atatürk'ün Sanat ile ilgili sözleri! Dünya Tiyatro Günü mesajları 2021
Dünya Tiyatro Günü bugün! Atatürk'ün Sanat ile ilgili sözleri! Dünya Tiyatro Günü mesajları 2021 Dünya Tiyatro Günü bugün kutlanıyor. Dünya Tiyatro Günü kutlama mesajları ve sözleri yoğun ilgi görüyor. Aynı zamanda okul çağında olanlar ise Dünya Tiyatro Günü ile ilgili şiirleri araştırıyor. Haberimizin içeriğinde Atatürk'ün sanat ve sanatçı ile ilgili sözleri ve Dünya Tiyatro Günü mesajları bulunuyor. Peki Dünya Tiyatro Günü tarihi önemi nedir? İşte Dünya Tiyatro Günü hakkında bilinmesi gerekenler ve merak edilenler...
27.03.2021 Gündem
'Sol Yanım' bu akşam final yapıyor
'Sol Yanım' bu akşam final yapıyor Star TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda yayın günü değişen 'Sol Yanım' dizisi bu akşam final yapıyor. 'Sol Yanım’ın başrollerinde; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman gibi önemli isimler yer alıyor.
17.02.2021 Cadde
'Sol Yanım' ekranlara veda ediyor
'Sol Yanım' ekranlara veda ediyor Star TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda yayın günü değişen 'Sol Yanım' dizisi final yapıyor.
12.02.2021 Cadde
Sol yanım acıyor anne şiiri - Ayla Aydemir
Sol yanım acıyor anne şiiri - Ayla Aydemir Ayla Aydemir şiirlerinde konu olarak genel itibariyle anne - baba özlemi, anne - baba fedakârlığını kaleme almıştır. Şairin sol yanım acıyor anne şiirinde de tema anne sevgisidir. işte sol yanım acıyor anne şiirinin sözleri.
2.11.2023 Şiirler

Benzer Haber Etiketleri

Sol Yanım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.