Solskjaer

Solskjaer

Son dakika Solskjaer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Solskjaer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Solskjaer haber sayfamızda...

Solskjaer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 265 solskjaer haberi bulunmuştur.
İngiltere'de Fred tartışması! 'Hayal dünyasında yaşıyor'
İngiltere'de Fred tartışması! 'Hayal dünyasında yaşıyor' Manchester United'ın eski teknik direktörlerinden Ole Gunnar Solskjaer, eski takım arkadaşı Roy Keane'in açıklamalarına cevap verdi.
Paulo Dybala'dan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi itirafı!
Paulo Dybala'dan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi itirafı! Arjantinli yıldız Paulo Dybala, vatandaşı Lionel Messi ile eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo hakkında konuştu.
22.02.2024 İtalya Serie A
Ole Gunnar Solskjaer'den Bayern Münih'e onay!
Ole Gunnar Solskjaer'den Bayern Münih'e onay! Bayern Münih'te Thomas Tuchel'in erken ayrılık ihtimali nedeniyle anılan Ole Gunnar Solskjaer'in Alman ekibine yeşil ışık yaktığı aktarıldı.
22.02.2024 Almanya Bundesliga
Ole Gunnar Solskajer'e sürpriz talip! Beşiktaş'la anılmıştı
Ole Gunnar Solskajer'e sürpriz talip! Beşiktaş'la anılmıştı Beşiktaş'ta Fernando Santos öncesi adaylar arasında yer alan Ole Gunnar Solskjaer'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
13.01.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Fernando Santos etkisi! Otoriter ve tavizsiz
Beşiktaş'ta Fernando Santos etkisi! Otoriter ve tavizsiz Siyah-beyazlı takımda kaybolan disiplin ortamını kısa sürede geri getirecek kariyerli bir teknik adam arayan yönetim tercihini Fernando Santos’tan yana kullandı. Son derece otoriter ve tavizsiz bir isim olan Portekizli çalıştırıcı mevcut koşullarda en ideal isim olarak öne çıktı.
9.01.2024 Beşiktaş
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici'
Eski Beşiktaşlı Eric Bailly'den UEFA Avrupa Ligi itirafı! 'Ne kadar utanç verici' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Villarreal'e geri dönen Eric Bailly, kariyerine dair açıklamalarda bulundu. İngiliz basınına konuşan Eric Bailly, UEFA Avrupa Ligi finalini kaçırdığı kırmızı kart nedeniyle utandığını dile getirdi.
3.01.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! 'Birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek'
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! 'Birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek' Beşiktaş'ta yeni teknik direktör belirsizliği son buluyor. Siyah-beyazlılar birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü İstanbul'a getirecek.
30.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı
Beşiktaş'ta teknik direktör için 2 aday! İngiliz basını sözleşme teklifini açıkladı Rıza Çalımbay'ın vedası sonrası Beşiktaş'ta rota yabancı teknik adamlara çevrildi. İki teknik direktör konusunda mesafe kaydeden siyah-beyazlı takım için İngiliz basını sözleşme teklifinin detaylarını açıkladı.
25.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın bombası! Heyecanlandıran gelişme
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın bombası! Heyecanlandıran gelişme Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yerli ve yabancı alternatifler ile görüşmeler sürüyor. Siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı.
25.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta teknik direktörde 1,5 yıl kriteri!
Beşiktaş'ta teknik direktörde 1,5 yıl kriteri! Beşiktaş’ta yeni teknik direktör konusundaki çalışmaları bizzat Başkan Hasan Arat yürütüyor. 3 Aralık’ta gerçekleşen olağanüstü genel kurulda 1,5 yıllığına başkanlık koltuğuna oturan Arat, teknik patronun görev süresinin de 1,5 sene olmasını istiyor.
25.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta teknik direktör borsası çok hareketli! İşte tüm adaylar ve görüşmelerde son durum
Beşiktaş'ta teknik direktör borsası çok hareketli! İşte tüm adaylar ve görüşmelerde son durum Rıza Çalımbay’la yolları ayıran Beşiktaş, yabancı teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Gunnar Solskjaer ve Bruno Genesio, siyah-beyazlıların listesinde ilk sıralarda yer alıyor.
24.12.2023 Beşiktaş
Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'ı açıkladı! 'Etkileyici teklif'
Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş'ı açıkladı! 'Etkileyici teklif' Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilmeye başlanmıştı. Siyah-beyazlı ekibin gündemine gelen Solskjaer'den açıklama geldi.
23.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası favori teknik direktör belli oldu! 1.5 yıllık sözleşme planı
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası favori teknik direktör belli oldu! 1.5 yıllık sözleşme planı Beşiktaş’ta tüm gözler yeni teknik adama çevrildi. Rıza Çalımbay’ın yerine kariyerli bir yabancı teknik direktörle anlaşmak isteyen siyah-beyazlı yönetimde geçtiğimiz günlerde başlatılan arayışlara hız verildi.
23.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör! 1,5 yıllık sözleşme teklifi
Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör! 1,5 yıllık sözleşme teklifi Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş'ın dünyaca ünlü teknik direktöre 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.
22.12.2023 Beşiktaş
Manchester United'ta Erik ten Hag ile yollar ayrılıyor! Galatasaray detayı
Manchester United'ta Erik ten Hag ile yollar ayrılıyor! Galatasaray detayı Manchester United üst üste gelen kötü sonuçların ardından Hollandalı menajer Erik ten Hag'ın görevine sona vermeyi düşünüyor. İngiliz basını United'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Galatasaray için 'Tehlike' ifadesini kullandı.
3.11.2023 Galatasaray
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ön eleme aşamasındaki muhtemel rakipleri arasında yer alan Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik'in kadrosunu oluşturan isimler dikkat çekti. Faroe Adaları'nın 5 bin nüfuslu kasabasının takımı, ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attı.
28.10.2023 Dünyadan Futbol
Bayern Münih, Manchester United'ı 4 golle geçti!
Bayern Münih, Manchester United'ı 4 golle geçti! UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 1'inci haftasında Bayern Münih, Manchester United'ı 4-3 mağlup etti.
20.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da Tete fırtınası! Kopenhag karşısında hayran bıraktı
Galatasaray'da Tete fırtınası! Kopenhag karşısında hayran bıraktı Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 1'inci haftasında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada 2-0 geriye düşen Galatasaray'da sonradan oyuna giren Tete'nin performansı parmak ısırttı.
21.09.2023 Galatasaray
Galatasaray evinde geri döndü! Kopenhag beraberliğe razı
Galatasaray evinde geri döndü! Kopenhag beraberliğe razı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 1'inci haftasında Galatasaray, Kopenhag'la oynadığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
21.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray taraftarından Fernando Muslera isyanı! 'Yollar ayrılmalı'
Galatasaray taraftarından Fernando Muslera isyanı! 'Yollar ayrılmalı' UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun ilk haftasında Kopenhag'ı konuk eden Galatasaray'da Fernando Muslera'nın hatası taraftarın tepkisini çekti. Uruguaylı eldiven sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi.
21.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Andre Onana'dan David De Gea itirafı! 'Yerini doldurmak kolay değil'
Andre Onana'dan David De Gea itirafı! 'Yerini doldurmak kolay değil' Manchester United'da gösterdiği performansla eleştirilen Andre Onana suskunluğunu bozdu. Kamerunlu eldiven, David De Gea'nın yerini doldurmanın kolay olmadığını dile getirdi.
Fenerbahçe takibe aldı! Transfer için Inter de devrede
Fenerbahçe takibe aldı! Transfer için Inter de devrede Fenerbahçe'de transfer döneminin kapanmasına rağmen orta saha arayışlarının devam ettiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Arjantin'de forma giyen tecrübeli orta sahayı gündemine aldığı ve ara transfer döneminde teklifte bulunabileceği öne sürüldü.
20.09.2023 Fenerbahçe
Attila Mocsi'den Szalai itirafı! 'Bilgi aldım'
Attila Mocsi'den Szalai itirafı! 'Bilgi aldım' Rizespor'un Macar stoperi Attila Mocsi gündeme dair açıklamalarda bulundu. İlhan Palut'un değişilmez isimleri arasına adını yazdıran genç oyuncu, Rizespor'a imza atmadan önce Attila Szalai'den bilgi aldığını itiraf etti.
20.09.2023 Rizespor
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Galatasaray'ın rakibi olabilirdi... Böyle bir takım dünyada yok! Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü, polis antrenör
Galatasaray'ın rakibi olabilirdi... Böyle bir takım dünyada yok! Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü, polis antrenör Bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde Galatasaray’ın muhtemel rakiplerinden biri olan ve tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında gruplarda mücadele etme hakkı elde eden Faroe Adaları’nın 5 bin nüfuslu küçük balık kasabasının medarı iftiharı olan Klaksvik tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
6.09.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Solskjaer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.