Ukraynalı model Anzelika Srabiants'ın son anları kamerada
Ukraynalı model Anzelika Srabiants'ın son anları kamerada Ukraynalı fotomodel Anzelika Srabiants'ın (33) birlikte yaşadıkları rezidansın balkonundan düşüp ölmesinin ardından tutuklanan köpek eğitmeni sevgili Burak Ercan'ın, genç kadının son anlarını videoya aldığı ortaya çıktı. Görüntülerde Srabiants’ın balkon tırabzanına asılı olduğu, görüntüleri çeken kişinin ‘Come, come’ (Gel) dediği ve Ukraynalı modelin de ‘Please’ (Lütfen) diyerek ağladığı duyuluyor.
14.06.2021 Haberler
Denize girmeden önceki anlarını annesi görüntülemiş
Denize girmeden önceki anlarını annesi görüntülemiş Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde, dün denizde akıntıya kapılarak yaşamını yitiren Mert Akyüz'ün (21) son anlarının, annesi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde annesinin Mert'i denize girdiği sırada fazla açılmaması için uyarması da dikkat çekti.
11.09.2020 Haberler
Eski Bakanın kızının son anları kamerada
Eski Bakanın kızının son anları kamerada Türkiye’nin Sanayi ve Ticaret eski Bakanlarından Ayhan Çilingiroğlu’nun intihar eden kızı Ümit Makbule Çilingiroğlu'nun son anları ortaya çıktı. Türkiye’nin Sanayi ve Ticaret eski Bakanlarından Ayhan Çilingiroğlu’nun kızı Ümit Makbule Çilingiroğlu, Beşiktaş Etiler'de bulunan beş yıldızlı bir otelde intihar etmişti. Otelin 19'uncu katındaki odasından henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendini boşluğa bırakan Çilingiroğlu'nun son anları ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Çilingiroğlu’nun resepsiyonda işlemlerini yaptırdığı ve ardından otele giriş yaptığı görülüyor.
11.09.2019 Haberler
Şule'nin son anları kameraya yansıdı
Şule'nin son anları kameraya yansıdı KADIKÖY’de Kurbağalıdere’nin kenarında araç trafiğine kapalı, yaya ve bisikletliler için ayrılmış yolda yürürken, derenin ıslah çalışmalarında balçık taşıyan kamyonunun geri manevrası sırasında ezilerek can veren 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule İdil Dere’nin son anları güvenlik kameralarına yansıdı.
8.10.2020 Yaşam
Ayvalıtaş'ın son anları ortaya çıktı
Ayvalıtaş'ın son anları ortaya çıktı Gezi eylemleri sırasında bir aracın çarpması hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın yaşamını yitirdiği anın görüntüleri ortaya çıktı. 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş Gezi Parkı eylemlerine destek amaçlı Ümraniye'de gerçekleşen yürüyüş sırasında bir aracın çarpması sonucu öldü. Yeni ortaya çıkan görüntülerde MOBESE kameralarının Ayvalıtaş'ın da içinde yeraldığı eylemci grubu takip ettiği görülüyor. O kayıtlarda E-5'in bir yönünü trafiğe kapatan grubun diğer yönünü de trafiğe kapatmak isterken bir araç, Mehmet Ayvalıtaş ile akrabası olan bir gence çarptığı görülüyor. Görüntülerde, Mehmet Ayvalıtaş ve kuzeni Seyit Kartal’ın da aralarında bulunduğu bir grup gencin önce E-5’in bir yönüne kestikleri, sonra diğerini kesmek için karşı şeride geçtikleri görülüyor. Ayvalıtaş ve arkadaşlarının ‘Dur’ işaretlerine rağmen, bir aracın hızla gelerek, Ayvalıtaş ve Kartal’ın yanından geçtiği ve iki gencin savrulduğu görülüyor. Daha sonra da hızını alamayan bir taksinin iki gence çarptığı, taksiyle ça
11.09.2019 Haberler
Litvanyalı turistin son anları
Litvanyalı turistin son anları Kadın arkadaşlarıyla Alanya'ya tatile gelen 63 yaşındaki Litvanya uyruklu turist, alışveriş sonrası yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde can verdi. Turistin ölüm anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Opera sanatçısının son anları
Opera sanatçısının son anları Arjantin'in ünlü opera sanatçılarından Florencia Fabris sahnede Giuseppe Verdi'nin Requiem'i söylerken beyin kanaması geçirdi, hastanaye kaldırılan sanatçı hayatını kaybetti. 38 yaşındaki sanatçının sahnede beyin kanaması geçirdiği on anlar kameralar tarafından kaydedildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri