Son Dakika Erdoğan

Son Dakika Erdoğan

Son dakika son dakika erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika erdoğan haber sayfamızda...

Son Dakika Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.976 son dakika erdoğan haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan Putin'e tebrik ve çağrı: Müzakere masası için hazırız!
Erdoğan'dan Putin'e tebrik ve çağrı: Müzakere masası için hazırız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin’i seçim zaferinden dolayı tebrik etti.
18.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
19.03.2024 Gündem
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı'ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi. "Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. "diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhur İttifakı birlik, beraberlik içinde yoluna devam ediyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhur İttifakı birlik, beraberlik içinde yoluna devam ediyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana’nın Kozan ilçesinde Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Atlı’nın seçim bürosu açılışında 6'lı masayı sert sözlerle eleştirdi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan mesajı yayımladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan mesajı yayımladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Ramazan mesajı yayımladı.
10.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu milleti trafik çilesine, ulaşım problemine mahkum ettiler
Murat Kurum: Bu milleti trafik çilesine, ulaşım problemine mahkum ettiler AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Bakırköy Sahil- Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattının açılışına katıldı. Kurum, “Bu milleti trafik çilesine, ulaşım problemine mahkum ettiler." dedi.
10.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Örnek ve Çınar mahallelerimizde tapu sorununu 1 Nisan’da çözüyoruz" dedi.
10.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Son dakika: Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Yalandan başka bir şey yok, yaptıklarımıza sahip çıkıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler- Güngören- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. 'Yarım gün mesaiyle İstanbul yönetilmez' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
Umut çarşısı! ‘60 yıldır yaşadığım yerde yönümü kaybediyorum’
Umut çarşısı! ‘60 yıldır yaşadığım yerde yönümü kaybediyorum’ Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımın yaşandığı Antakya’da şehrin simgesi olan Tarihi Uzun Çarşı’da birçok dükkan kullanılmaz hale geldi.
23.02.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne Birol Güven atandı.
22.02.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
Son dakika: Erdoğan imzaladı! Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
15.02.2024 Gündem
Al Jazeera: İran ve Türkiye anlaştı! Denklemde husiler de var
Al Jazeera: İran ve Türkiye anlaştı! Denklemde husiler de var Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü. İran ve Arap basını ise iki liderin temaslarının arkasındaki konuları yazdı.
25.01.2024 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan İran'la 'iş birliği' vurgusu: Yeni sınır kapıları gündemimizde
Son dakika: Erdoğan'dan İran'la 'iş birliği' vurgusu: Yeni sınır kapıları gündemimizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Türkiye-İran İş Forumu’nda "İran'la yeni sınır kapıları açılması gündemimizdedir. Sınır illerimizin ekonomik kalkınmasını artırmaya matuf sınır ticaret merkezleri çalışmaları sürüyor." açıklamasında bulundu.
24.01.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüşmesinin ardından iki ülke arasında 10 yeni anlaşmaya imza atıldı. Erdoğan, "Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık." ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz
Son dakika: Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Valiler Buluşması Programında açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlere işaret eden Erdoğan, "31 Mart'ta sandığa gölge düşürülmesine izin vermeyiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Bu seçimleri de suhuletle tam bir demokratik olgunluk içerisinde neticelendireceğimize inanıyorum" sözlerine yer verdi.
10.01.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan, İstanbul dahil 28 ilin adaylarını yarın açıklayacak
Son dakika: Erdoğan, İstanbul dahil 28 ilin adaylarını yarın açıklayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın İstanbul da dahil olmak üzere 12 büyükşehir ve 16 ilde AK Parti’nin belediye başkan adaylarını açıklayacak.
6.01.2024 Gündem
Can Ataklı soruşturmasında yeni gelişme
Can Ataklı soruşturmasında yeni gelişme Sosyal medya hesabından şehit aileleri ve şehit babalarıyla ilgili sözleri nedeniyle ifadesi alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen gazeteci Can Ataklı, yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.
27.12.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan net mesaj! 'Terör propagandası yapanlara taviz verilmeyecek'
Bakan Tunç'tan net mesaj! 'Terör propagandası yapanlara taviz verilmeyecek' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Şehit ailelerimize yönelik suç teşkil eden ifadeler kullanan, terör propagandası yapan, suç ve suçluyu öven, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçunu işleyen şahıslara asla taviz verilmeyecektir” açıklamasında bulundu.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Nerede bir terörist varsa hedefimiz orasıdır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Nerede bir terörist varsa hedefimiz orasıdır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör yuvalarına karadan ve havadan yapılan son operasyonlarda ilk belirlemelere göre 30 teröristin etkisiz hâle getirildiğini belirterek, "Son yıllarda yaptığımız harekâtlarla kahraman güvenlik güçlerimiz karşısında aciz kalan teröristler için artık hiçbir yer güvenli değildir. Nerede bir terörist varsa hedefimiz orasıdır" dedi.
25.12.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Son dakika: Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teröristle aynı dili konuşan terörist gibi muamele görmekten kaçamaz. Demokrasimizin imkânlarını kullanarak devletimize, millete ve milli iradeye pusu kurulmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.
25.12.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü
Son dakika: Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırıları ve Gazze’ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.
20.12.2023 Gündem
Son dakika: Erdoğan, Kuveyt Devleti'nin yeni emiri ile görüştü
Son dakika: Erdoğan, Kuveyt Devleti'nin yeni emiri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuveyt Devleti'nin yeni emiri olan Şeyh Meşal ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.