Son Dakika Gelişmeleri

Son Dakika Gelişmeleri

Son dakika son dakika gelişmeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika gelişmeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika gelişmeleri haber sayfamızda...

Son Dakika Gelişmeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.864 son dakika gelişmeleri haberi bulunmuştur.
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 Futbol
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 Konferans Ligi
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de!
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
5.04.2024 Skorer
İSTANBUL GAYRETTEPE YANGINI SON DURUM | Gece kulübündeki yangın nerede çıktı, yangında kaç kişi öldü?
İSTANBUL GAYRETTEPE YANGINI SON DURUM | Gece kulübündeki yangın nerede çıktı, yangında kaç kişi öldü? İstanbul Gayrettepe'de meydana gelen gece kulübü yangınından son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Bilançosu ağır olan facianın neden olduğu ve kimlerin orada bulunduğu ise merak ediliyor. Peki, İstanbul Gayrettepe gece kulübündeki yangın nerede çıktı, ölenlerin isimleri belli oldu mu?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 Diğer
MİT Suriye'de, TSK Irak'ta vurdu! Terör örgütüne peş peşe darbeler
MİT Suriye'de, TSK Irak'ta vurdu! Terör örgütüne peş peşe darbeler Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken peş peşe son dakika gelişmeleri yaşandı.
22.03.2024 Haberler
MİT Suriye'de, TSK Irak'ta vurdu! Terör örgütüne peş peşe darbeler
MİT Suriye'de, TSK Irak'ta vurdu! Terör örgütüne peş peşe darbeler Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken peş peşe son dakika gelişmeleri yaşandı.
22.03.2024 Gündem
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
MEB ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DURUM 2024 | Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?
MEB ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DURUM 2024 | Öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü Milli Eğitim Bakanlığında. 2024 Öğretmen atamaları MEBBİS üzerinden gerçekleşecek. Atama takvimini bekleyen öğretmen adayları kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntıları da merakla bekliyor. Peki, yeni öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
19.03.2024 Bilgi Rehberi
3600 EK GÖSTERGEDE SON DURUMU 💢 Birinci derece memura 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman verilecek? İşte son dakika gelişmeleri
3600 EK GÖSTERGEDE SON DURUMU 💢 Birinci derece memura 3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman verilecek? İşte son dakika gelişmeleri 3600 ek göstergede son durum takip ediliyor. Kamu görevlileri arasında birinci dereceye yükselenlere ek gösterge düzenlemesi için gözler Bakanlıkta! Bakan Vedat Işıkhan, ek gösterge çalışmasını hayata geçireceklerini belirtmişti. Peki, birinci dereceye 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK 2024? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi? Kritik tarih
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK 2024? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ödeme tarihleri belli mi? Kritik tarih Bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca emekli ödemelerin hangi tarihte hesaplara yatacağını sorguluyor. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi verilen emekli bayram ikramiyelerine yapılan zam yürürlüğe girdi. Peki, bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK 2024 (Ramazan Bayramı)? Bu sene zamlı emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK 2024 (Ramazan Bayramı)? Bu sene zamlı emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri... Emekli bayram ikramiyeleri hakkında son dakika gelişmeleri gündemde takip edilen konular arasında bulunuyor. 2 bin TL olan emekli ikramiyeleri yükseltildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli bayram ikramiyesi ile ilgili açıklama yaptı. Peki 2024 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
9.03.2024 Bilgi Rehberi
Şubatta CNN TÜRK izlendi!
Şubatta CNN TÜRK izlendi! Türkiye, şubat ayında da CNN TÜRK izledi.
9.03.2024 Cadde
ÇALIŞMA SAATLERİ SON DAKİKA gelişmeleri ⏰ Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati düzenlemesi
ÇALIŞMA SAATLERİ SON DAKİKA gelişmeleri ⏰ Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati düzenlemesi Mesai saatleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, çalışanların olduğu kadar iş verenlerin de gündeminde. Türkiye'de haftalık çalışma saati 45 saat şeklindedir. Birçok Avrupa ülkesinde uygulanmaya başlanan mesai saatlerinin kısalması hakkında Bakan Vedat Işıkhan, çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı gibi konuların gündemlerinde olduğunu belirtti. Peki, mesai saatleri düşüyor mu, çalışma saatleri 40 saat mi olacak?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİ için gözler MEB'de! 👩‍🏫👨‍🏫 Yeni öğretmen ataması ne zaman, şartlar neler? Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı...
ÖĞRETMEN ATAMASI TAKVİMİ için gözler MEB'de! 👩‍🏫👨‍🏫 Yeni öğretmen ataması ne zaman, şartlar neler? Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı... Öğretmen atama takvimi ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı yeni atama kararı ile kadro ve branş dağılımını açıklayacak. Son olarka 45 bin öğretmen ataması yapılmıştı. Peki, yeni öğretmen ataması ne zaman?
7.03.2024 Bilgi Rehberi
EMEKLİ EK ZAMMI SON GELİŞMELERİ 2024 |📌 Emekli maaşına ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli için açıklama! Emekliye ek zam gelecek mi?
EMEKLİ EK ZAMMI SON GELİŞMELERİ 2024 |📌 Emekli maaşına ek zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli için açıklama! Emekliye ek zam gelecek mi? Emekli ek zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşı hakkında açıklama yaptı. Peki emekliye ek zam gelecek mi 2024? Emekli maaşında son durum nedir?
6.03.2024 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI kararları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında: İşte Kabine gündemi
KABİNE TOPLANTISI kararları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında: İşte Kabine gündemi Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine son olarak 12 Şubat'ta bir araya gelmişti. Gözler yeni Kabine Toplantısı kararlarında. Kabine'nin gündeminde hangi konular var?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
BAYRAM İKRAMİYESİ YATTI MI, ne zaman yatacak? 2024 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, kimler bayram ikramiyesi alacak?
BAYRAM İKRAMİYESİ YATTI MI, ne zaman yatacak? 2024 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, kimler bayram ikramiyesi alacak? Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2024 yılı bayram ikramiyesi zammı için görüşmeler sonlandı. Zamlı bayram ikramiyesi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Peki, kimler bayram ikramiyesi alacak? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
8. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 📍 Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak, yürürlüğe girdi mi? Son dakika gelişmeleri
8. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 📍 Yeni Yargı Paketi ne zaman çıkacak, yürürlüğe girdi mi? Son dakika gelişmeleri 8. Yargı Paketi son durumu yakından takip ediliyor. Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de görüşülüyor. Yargıya dair birçok yeniliğin yer aldığı yeni Yargı Paketi içeriği, maddeleri ise araştırılıyor. Peki, 8. Yargı Paketi ne zaman yürürlüğe girecek?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
YOZGAT SON DEPREMLER: Yozgat'ta deprem mi oldu? Yozgat'ta son 24 saatte meydana gelen depremler listesi
YOZGAT SON DEPREMLER: Yozgat'ta deprem mi oldu? Yozgat'ta son 24 saatte meydana gelen depremler listesi Son depremler listesi son dakika gelişmeleri merak ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremler listesini paylaşıyor. Yozgat'ta deprem olup olmadığı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Yozgat'ta deprem mi oldu? İşte son dakika Yozgat depremler listesi...
24.02.2024 Bilgi Rehberi
ORDU SON DEPREMLER: Ordu'da deprem mi oldu? Ordu'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi
ORDU SON DEPREMLER: Ordu'da deprem mi oldu? Ordu'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi Deprem listesi son dakika gelişmeleri merak ediliyor. En son olan depremlerin büyüklüğü, yeri ve saati ile ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi son verileri paylaşıyor. Ordu'da olanlar ise Ordu son depremler listesini araştırıyorlar. İşte Ordu'da son 24 saatte olan depremler...
24.02.2024 Bilgi Rehberi
21 ŞUBAT ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP EKRANI 2024: 📍 Bugün gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın kaç TL? İşte gram, çeyre, yarım ve tam altın alış satış fiyatları...
21 ŞUBAT ALTIN FİYATLARI CANLI TAKİP EKRANI 2024: 📍 Bugün gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın kaç TL? İşte gram, çeyre, yarım ve tam altın alış satış fiyatları... Altın fiyatları son dakika gelişmeleri gündemde yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarında yukarı yönlü bir hareketlilik bulunuyor. Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrasında gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları merak konusu. Peki 21 Şubat altın fiyatları ne kadar? İşte altın fiyatları canlı takip ekranı...
21.02.2024 App Sayfaları
BAĞ-KUR 7200 PRİM SON DURUM | Esnafa erken emeklilik gelecek mi? Bağ-kur 7200 prim ödeme gün sayısı yasalaştı mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
BAĞ-KUR 7200 PRİM SON DURUM | Esnafa erken emeklilik gelecek mi? Bağ-kur 7200 prim ödeme gün sayısı yasalaştı mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Bağkur prim gün sayısının düşürülmesini bekleyen milyonlarca Bağkur'lunun gözü Bakan Işıkhan'ın açıklamalarında. Esnafa erken emeklilik müjdesi geldi mi? Son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 9000 olan prim gün sayısının 7200'e düşürülmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Bağ-kur prim gün sayısı ile ilgili görüşlerini aktardı. Peki, esnafa erken emeklilik gelecek mi, ne zaman gelir?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖĞRETMEN ATAMA SON DURUM 2024: Gözler MEB'de... Yeni öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu?
ÖĞRETMEN ATAMA SON DURUM 2024: Gözler MEB'de... Yeni öğretmen ataması kontenjanları ve kadro dağılımı belli oldu mu? 2024 Öğretmen ataması son dakika gelişmeleri. Yeni yılda yapılacak öğretmen ataması, kontenjanları ve kadro dağılımının belirlenmesi için gözler Milli Eğitim Bakanlığında. Milli Eğitim Bakanı Bakan Tekin'in öğretmen ataması ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından beklentiler arttı. Peki, 2024 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kontenjanlar belli oldu mu?
21.02.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Gelişmeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.