Hollywood yıldızlarının yeni gençlik sırrı: Alloblast
Hollywood yıldızlarının yeni gençlik sırrı: Alloblast Genç ve sıkı bir cilt için Hollywood yıldızlarının başvurduğu yeni sır ortaya çıktı. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Hüseyin Tırman, yenidoğan bebeğin sünnet derisinden elde edilen kök hücre tedavisiyle nasıl gençleşilebileceğini anlattı. İşte 'alloblast' adı verilen yöntemin detayları...
26.05.2022 Güzellik
Estetikte  yeni dönem!
Estetikte yeni dönem! Yüz gençleştirmede, dünya starlarının tercih ettiği 14 kata kadar trombosit elde etmeyi sağlayan yeni cilt gençleştirme tekniği Magellan, Dr. Hüseyin Tırman ev sahipliğinde tanıtıldı.
6.12.2019 Cadde
‘Hazırlıklara başladım’
‘Hazırlıklara başladım’ Günay Museyeva, Simon Dolgu’yu Türkiye’de ilk kez uygulayan Medikal Estetik Hekimi Dr. Hüseyin Tırman’a, kendisini emanet etti.
15.05.2019 Cadde
Güzellik sohbeti
Güzellik sohbeti Dr. Hüseyin Tırman’ın, dünyaca ünlü Dr. Simon Ourian’dan öğrendiği ‘Simon Dolgu’, cemiyet hayatının ünlü isimlerine tanıtıldı.
10.04.2019 Cadde
Ameliyatsız gençleştirme teknolojileri
Ameliyatsız gençleştirme teknolojileri Ameliyatsız gençleştirme teknolojileri hakkında açıklamalar yapan Medikal Estetik Hekimi Dr. Hüseyin Tırman, bu teknolojiler ve uygulamalar hakkında önemli bilgiler verdi.
11.01.2016 Estetik
Leke ve dövme sildirme yeni yöntem
Leke ve dövme sildirme yeni yöntem Adını saniyenin trilyonda biri “pikosaniye”den alan ve tüm dünyada lazer teknolojinin son noktası olarak nitelendirilen PicoSil (PicoSure) artık Türkiye’de…
2.07.2015 Estetik
Ünlü estetikçi Hüseyin Tırman'ın büyük acısı
Ünlü estetikçi Hüseyin Tırman'ın büyük acısı Ünlü estetik cerrahı Hüseyin Tırman acıların en büyüğünü yaşadı. 11 yaşındaki oğlunu otel bahçesinde elektrik çarptı evladı kollarında can verdi.
9.07.2014 Gündem