Son Dakika Haberi

Son Dakika Haberi

Son dakika Son dakika haberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Son dakika haberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Son dakika haberi haber sayfamızda...

Son Dakika Haberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.830 son dakika haberi haberi bulunmuştur.
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi!
Spor yazarları Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananları değerlendirdi: Futbolun bayrağı yarıya indi! Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Spor yazarları sarı-lacivertlilerin 3-2 kazandığı mücadeleyi ve sonrasında çıkan olayları değerlendirdi.
18.03.2024 Fenerbahçe
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail askerleri akıl sağlığını kaybediyor! Savaşa dönmeyi reddediyorlar, 1973'ten beri en büyüğü
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail askerleri akıl sağlığını kaybediyor! Savaşa dönmeyi reddediyorlar, 1973'ten beri en büyüğü İsrail'e yeni bir cepheden meydan görüntülerde 'Genişliyor... genişliyor' mesajı dikkat çekici, 1 dakika 9 saniyelik video ses getirdi. İsrail ordusu, askerler arasında ciddi bir akıl sağlığı krizi olduğunu resmen kabul etti.
16.03.2024 Dünya
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin'
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe eşleşmesini manşetlere taşırken sarı-lacivertli takım için 'Çok korkutucu' ifadeleri kullanıldı.
16.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Fidan, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü
Bakan Fidan, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü Bakan Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Bakü’de Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Angel Moratinos ile görüştü.
15.03.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail gece boyunca Gazze'yi vurdu! Çok sayıda can kaybı var
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail gece boyunca Gazze'yi vurdu! Çok sayıda can kaybı var ABD uçağına binen uluslararası ajansların foto muhabirleri, dünyayı şoka uğratan bir kare servis etti. Beyrut'taki buluşmanın ayrıntıları ise, haftalar sonra ortaya çıktı. Başbakan Netanyahu'nun ofisinden yapılan son dakika açıklamasında, İsrail'in Gazze'nin güneyinde yer alan Refah'a saldırı planlarının onaylandığı kaydedildi.
16.03.2024 Dünya
Mide bulundarın itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı
Mide bulundarın itiraf! Tam 700 kilo, sucuk yapacaklardı Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı. Operasyonda gözaltına alınan ve daha öncesinde “evcil hayvanı kasten öldürmekten” suç kaydı olduğu öğrenilen 20 yaşındaki şahıs, etlerin sucuk yapılarak Düzce’de piyasaya sürüleceğini itiraf etti.
15.03.2024 Gündem
SON DAKİKA HABERİ: ARDA GÜLER REAL MADRİD FORMASIYLA İLK GOLÜNÜ ATTI! Arda Güler kimdir, kaç yaşında, nereli? Arda Güler'in kariyer hayatı ve biyografisi!
SON DAKİKA HABERİ: ARDA GÜLER REAL MADRİD FORMASIYLA İLK GOLÜNÜ ATTI! Arda Güler kimdir, kaç yaşında, nereli? Arda Güler'in kariyer hayatı ve biyografisi! Arda Güler'in kariyer hayatı ve oynadığı takımlar sporseverler tarafından takip ediliyor. İspanya La Liga'nın 28. haftasında Real Madrid sahasında Celta Vigo'yu 4-0 mağlup etti. Maçın 90. dakikasında Vinicius'un yerine oyuna dahil olan Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı. İspanyol basını Arda Güler'i manşetlere taşırken genç futbolcunun hayatı ise merak konusu oldu. Futbolseverler " Arda Güler kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorusunun yanıtını arıyor. İşte Arda Güler'in kariyer hayatı ve biyografisi!
10.03.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji'den uyarı geldi: Salı gününe dikkat! Kuvvetli yağmur ve kar
Meteoroloji'den uyarı geldi: Salı gününe dikkat! Kuvvetli yağmur ve kar Türkiye hafta sonunun gelmesi ile birlikte yağışlı havanın etkisi altına girdi. Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı geldi. Son hava durumu raporunu açıklayan Meteoroloji haritayı güncelledi. Salı gününe dikkat! İşte merak edilen detaylar...
9.03.2024 Gündem
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu ile trafikte tartışan 4 şüpheli yakalandı
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu ile trafikte tartışan 4 şüpheli yakalandı Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda geçen hafta oynadığı Fatih Karagümrük maçı sonrası milli futbolcunun otomobilinin önünü kesen ve daha sonra Kerem'le tartışan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin daha önceden uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı.
6.03.2024 Galatasaray
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi
Gaziantep FK'da Marius Sumudica dönemi sona erdi Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.
6.03.2024 Gaziantep FK
Guardiola'dan Kopenhag maçı öncesi Galatasaray örneği: Ne olduğunu biliyoruz
Guardiola'dan Kopenhag maçı öncesi Galatasaray örneği: Ne olduğunu biliyoruz Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Kopenhag ile oynayacakları maç için Galatasaray örneğini verdi. Guardiola, "Manchester United ve Galatasaray'a Kopenhag maçlarında ne olduğunu biliyoruz. Kopenhag, gerçekten çok güçlü bir ekip." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid'de Ancelotti depremi! 5 yıl hapis talebi
Real Madrid'de Ancelotti depremi! 5 yıl hapis talebi İtalyan teknik adamın başı dertte... Madrid Savcılığı, vergi kaçakçılığı nedeniyle Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti için 4 yıl 9 ay hapis cezası talep ediyor.
6.03.2024 İspanya La Liga
Hamza Hamzaoğlu geri dönüyor! Süper Lig ekibinden sürpriz hamle
Hamza Hamzaoğlu geri dönüyor! Süper Lig ekibinden sürpriz hamle Yaklaşık 2 yıldır boşta olan deneyimli teknik adam, Süper Lig ekibinin teknik direktör adaylarından biri.
6.03.2024 Gaziantep FK
Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçı kamp kadrosu belli oldu! Yıldız futbolcu yok
Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise maçı kamp kadrosu belli oldu! Yıldız futbolcu yok Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında yarın Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerin kamp kadrosu belli oldu.
6.03.2024 Fenerbahçe
Luyindama'ya büyük şok! Sağlık kontrolünden geçemedi, transfer iptal oldu
Luyindama'ya büyük şok! Sağlık kontrolünden geçemedi, transfer iptal oldu Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra kulüpsüz kalan Kongolu stoper Christian Luyindama, Çin ekibi Cangzhou Mighty Lions ile anlaşma sağlarken sağlık kontrollerinden geçemedi.
6.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu Galatasaray'ın son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken 'Dayı' lakaplı yıldızı, hayranı olduğu sinema ve dizi oyuncusu Necip Memili ile bir araya geldi.
6.03.2024 Magazin
EuroLeague'de dev maç! Fenerbahçe, Real Madrid karşısında
EuroLeague'de dev maç! Fenerbahçe, Real Madrid karşısında Euroleague'de 28. hafta yarın oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. Fenerbahçe, yarın İspanyol ekibi Real Madrid'e konuk olacak.
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da yeni sezonun planlaması yapılıyor. Sarı-kırmızılılardan bu sezon ayrılan iki isim sezon sonunda geri dönecek.
6.03.2024 Galatasaray
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün'
Dünya savaşına kapı aralandı! 'NATO birlikleri cepheye sürülsün' Avrupalı liderler birkaç ay önce kimsenin hayal dahi edemeyeceği 'tüyler ürpertici' hamleyi dile getirdi, Macron'un çıkışı kıtadaki birçok ülkeden destek aldı.
3.03.2024 Dünya
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Google aramaları ortaya çıktı: Fare zehiri insanı kaç saatte öldürür
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Google aramaları ortaya çıktı: Fare zehiri insanı kaç saatte öldürür Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehiri insanı kaç saatte öldürür" gibi aramalar yaptığı tespit edildi.
26.02.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'den SİHA'lı suikast! Suriye sınırında üst düzey komutanları öldürdüler
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail'den SİHA'lı suikast! Suriye sınırında üst düzey komutanları öldürdüler Ramazan ayında Gazze'deki Refah bölgesine saldırmaya hazırlanan İsrail ordusu savaş planını Mısır'a iletti. Mısırlı diplomatlar ise bu durumun bütün Müslüman ülkeleri savaşa dahil etme olasılığının olduğunu belirtti. İsrail SİHA'ları ise Suriye sınırında bulunan bir kasabada Hizbullah'ın üst düzey komutanlarını etkisiz hale getirdi.
25.02.2024 Dünya
SON DAKİKA | Mauro Icardi Disiplin Kurulu'na sevk edildi! Kaç maç ceza alacak?
SON DAKİKA | Mauro Icardi Disiplin Kurulu'na sevk edildi! Kaç maç ceza alacak? Arjantinli golcü, Ankaragücü-Galatasaray maçındaki hakareti nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
23.02.2024 Galatasaray
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar
Akdeniz'de savaş hazırlığı! Görüntüyü yayınladılar Orta Doğu'da beş ülkeye yayılan çatışmaların Doğu Akdeniz'e sıçraması artık an meselesi, füze gemilerinin yanı sıra savaş uçaklarının yer aldığı gövde gösterisi doğrudan bir ülkeyi tehdit ediyor.
23.02.2024 Dünya
SON DAKİKA: Barcelona, Arda Güler'in intikamını alıyor! Real Madrid'e 40 milyon euroluk transfer çalımı
SON DAKİKA: Barcelona, Arda Güler'in intikamını alıyor! Real Madrid'e 40 milyon euroluk transfer çalımı Barcelona, Arda Güler'in transfer etmek için Real Madrid'le yarışmış fakat mutlu sona ulaşan taraf Real Madrid olmuştu. Katalan ekibi Arda Güler'in intikamını almak için girişimlere başladı.
23.02.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Haberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.