Son Dakika Haberlerii

Son Dakika Haberlerii

Son dakika son dakika haberlerii haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika haberlerii gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika haberlerii haber sayfamızda...

Son Dakika Haberlerii

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 son dakika haberlerii haberi bulunmuştur.
Son dakika haberi: Dünya onu konuşuyor! Rekor işte böyle geldi...
Son dakika haberi: Dünya onu konuşuyor! Rekor işte böyle geldi... Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın rekor kırmayı başararak öne çıkmayı başaran 19 yaşındaki atlet, bir anda dünya gündemine oturmayı başardı.
4.08.2021 Dünya
Transferde Mostafa Mohamed sürprizi! Dev kulüp resmen duyurdu
Transferde Mostafa Mohamed sürprizi! Dev kulüp resmen duyurdu Ara transfer döneminde Galatasaray'ın Zamalek'ten kadrosuna kattığı yıldız golcü Mostafa Mohamed için sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa devi Mısırlı golcü için Avrupa devi devrede...
11.03.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Emeklilik kapısını açtı! Geriye çekiliyor...
Son dakika haberi: Emeklilik kapısını açtı! Geriye çekiliyor... Staj sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvuran yüzlerce anneye emeklilik kapısı açtı. Staj sigortası olan kadınların ilk sigorta girişleri doğum borçlanması yaptıkları süre kadar geriye çekiliyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağkur prim borcu olanlar, yıl sonuna kadar sağlık hizmetlerinden faydalanmayı sürdürecek. İşte detaylar...
23.01.2021 Ekonomi
Son Dakika: Fransa'da tarihi gece! UEFA Avrupa Ligi'ne Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu damga vurdu
Son Dakika: Fransa'da tarihi gece! UEFA Avrupa Ligi'ne Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu damga vurdu UEFA Avrupa Ligi'nde Türklerin gecesi! Sivasspor, Villarreal kaybetmesine rağmen Avrupa kulüplerinde forma giyen milli futbolculardan sevindiren haberler geldi. Lille'de Burak Yılmaz takımını sırtlarken Milan'da Hakan Çalhanoğlu müthiş bir gole imza attı. Çalhanoğlu'nun Messi ile ilgili detayı dikkat çekti. İşte yaşananlar...
4.12.2020 UEFA Avrupa Ligi
Son dakika: İstanbul'da kağıt fabrikasında yangın! Ekipler bölgede...
Son dakika: İstanbul'da kağıt fabrikasında yangın! Ekipler bölgede... Kartal’da bir kağıt fabrikasında sabah saatlerinde büyük çaplı yangın çıktı. Yangın nedeniyle gökyüzünü siyah dumanların kapladığı görüldü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.
10.11.2020 Gündem
İzmir'de, 276 kaçak göçmenin yakalandığı tankerin batma tehlikesi varmış
İzmir'de, 276 kaçak göçmenin yakalandığı tankerin batma tehlikesi varmış İzmir'in Narlıdere ilçesi açıklarında, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmeye çalışırken yakalanan 276 kaçak göçmen ile 8 organizatörün geçiş için kullanacağı tankerin, motor bölümünün su aldığı ortaya çıktı. Yola çıkılması durumunda tankerin, kısa sürede batmasının muhtemel olduğu belirtildi.
8.07.2020 Gündem
Son dakika... ÖSYM Başkanı'ndan YKS adaylarına saat uyarısı
Son dakika... ÖSYM Başkanı'ndan YKS adaylarına saat uyarısı Son dakika haberi... ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün YKS adaylarına saat uyarısında bulundu. Aygün açıklamasında, 'Adaylar, sabah oturumlarında saat 10.00'dan sonra, öğleden sonra oturumunda ise saat 15.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır' ifadelerine yer verdi.
24.06.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Özkan: İkinci bir pik noktası yaşayabiliriz
Bilim Kurulu Üyesi Özkan: İkinci bir pik noktası yaşayabiliriz Sağlık Bakanlığı Corona virüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, corona virüste vaka sayılarındaki artışa ilişkin, "Önemsemezsek, 'bana bir şey olmaz, oğlumun düğününü yapayım, gün sırası bendeydi günümü de yapayım' gibi düşüncelere kapılırsak, tekrar ikinci bir pik noktası yaşayabiliriz" dedi.
16.06.2020 Gündem
Satış yapmasına izin verilmeyince kamyonetini ateşe verdi
Satış yapmasına izin verilmeyince kamyonetini ateşe verdi İzmit’te, Ahmet Karaman meyve ve sebze satmasına izin verilmemesi üzerine kamyonetin kasasını benzin dökerek ateşe verdi. Polisler tarafından sakinleştirilen Ahmet Karaman, belediyeye tepki göstererek, “Size ekmek verdim, size oy verdim. Garibanım, ekmek teknem bu, ne istiyorsunuz benden?” diye bağırdı.
5.06.2020 Gündem
Yalova'da 4 günlük kısıtlamada 513 kişiye 425 bin TL ceza
Yalova'da 4 günlük kısıtlamada 513 kişiye 425 bin TL ceza Yalova'da 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında yasağı ihlal eden 513 kişiye 425 bin 750 lira para cezası uygulandı.
27.05.2020 Gündem
ABD’den Suriye’ye yeni askeri üs
ABD’den Suriye’ye yeni askeri üs ABD, Suriye’nin Deyr Ez Zor vilayetinde bulunan El-Omar petrol sahasını genişleten bölgede askeri üs kurma hazırlıklarına başladığı öğrenildi.
9.05.2020 Dünya
Son dakika: Corona virüs bulaştıran hayvan olabilir! Ülkemizde görüldü
Son dakika: Corona virüs bulaştıran hayvan olabilir! Ülkemizde görüldü Son dakika haberlere göre, Kuzeydoğa Derneği ekibinin Sarıkamış Allahuekber Dağları'nda fotokapanla görüntülediği, Covid-19'un yaban hayatından insana geçişindeki ara tür olabileceği değerlendirilen rakun köpeğinin Türkiye'deki ilk kaydı, bilimsel literatüre girdi. KuzeyDoğa Derneği ekibi: Bu Türkiye için çok önemli bir kayıt ama sevindirici bir gelişme değil. Rakun köpeği ile ilgili acilen bir eylem planına ve detaylı araştırmaya ihtiyaç var.
1.05.2020 Gündem
Son dakika haberleri: Dünyayı sarsan kareleri Reuters servis etti! Cehennem ortaya çıktı!
Son dakika haberleri: Dünyayı sarsan kareleri Reuters servis etti! Cehennem ortaya çıktı! Her gün 10 bin insanın corona virüse yakalanıp 700 kişinin öldüğü New York'tan kan donduran fotoğraflar geliyor. Açılan toplu mezarda cesetler üst üste gömülüyor. Yeryüzünde corona virüs kapanların sayısı 1 milyon 600 bini aştı.
10.04.2020 Dünya
Son dakika | Kütahya'da zincirleme trafik kazası! Ölü ve yaralılar var
Son dakika | Kütahya'da zincirleme trafik kazası! Ölü ve yaralılar var Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, biri ambulans 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
23.08.2019 Gündem
Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer için yarışta! Dev golcü için teklif yaptılar
Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer için yarışta! Dev golcü için teklif yaptılar Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş ve Galatasaray, transfer için yarışa girdi. Süper Lig'in iki devinin, golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için menajerler aracılığıyla ilk tekliflerini yaptığı iddia edildi. İşte Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer etmek istedikleri o isim...
20.12.2021 Galatasaray
AK Parti'li Akbaşoğlu'ndan 'Lütfü Türkkan'ın milletvekilliğinin düşürülmesi söz konusu mu?' sorusuna yanıt
AK Parti'li Akbaşoğlu'ndan 'Lütfü Türkkan'ın milletvekilliğinin düşürülmesi söz konusu mu?' sorusuna yanıt  AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki göstererek, "Lütfü Türkkan, siyaseten gereğini yaparak milletvekilliğinden istifa etmeli." dedi. Bir gazetecinin "Lütfü Türkkan'ın, milletvekilliğinin düşürülmesi söz konusu mu?" sorusuna da yanıt veren Akbaşoğlu, "Türkiye, bir hukuk devletidir. Anayasa çok açıktır. Bu konuda şehit ailesi de hukuki yollara başvuracağını net şekilde ifade etmiştir. Hem hakaret ve aleni küfür hem de müessif fiile dönük birtakım tacizlerin olduğu net şekilde görülmektedir. Bu konuda hukuki süreç neyi ortaya koyuyorsa ilgili mevzuat sonuç itibarıyla uygulanmış olacaktır." dedi.
8.11.2021 Siyaset
Son dakika - Süper Lig'de 7. haftanın ardından zirve alev alev! Liderlik koltuğu el değiştirdi
Son dakika - Süper Lig'de 7. haftanın ardından zirve alev alev! Liderlik koltuğu el değiştirdi Süper Lig'de 7. hafta geride kalırken, liderlik koltuğu el değiştirdi. Şampiyonluk adayları Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından galibiyetle ayrılırken, sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı süreçten geçen Beşiktaş İzmir'de Altay'a yenildi. Haftanın kapanış maçında ise Trabzonspor kendi evinde Alanyaspor'la berabere kaldı.
28.09.2021 Süper Lig
Son dakika: Bakan Koca 00.00'da paylaştı! Sayı değişti
Son dakika: Bakan Koca 00.00'da paylaştı! Sayı değişti Gelen son dakika haberine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı son paylaşımda, aşılamada son duruma ilişkin bilgileri paylaştı. Koca, bir günde 1 milyon 416 bin 795 doz aşı yapıldığını bildirdi.
16.06.2021 Gündem
Son dakika: İstanbul'da korkutan deprem! İstanbul Valiliğinden ilk açıklama...
Son dakika: İstanbul'da korkutan deprem! İstanbul Valiliğinden ilk açıklama... Son dakika haberine göre; İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmara Denizi, Marmara Ereğlisi açıklarında saat 16.38' de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul'dan da hissedildi. İstanbul Valiliği'nden depremle ilgili yapılan açıklamada "Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. " denildi.
24.09.2020 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıda olan kadın sürücüden şaşırtan savunma
Sokağa çıkma kısıtlamasında dışarıda olan kadın sürücüden şaşırtan savunma İstanbul'da 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından yapılan denetimlerde bir kadın şoföre ceza kesildi. Kadın sürücünün denetimde polislere karşı kendini savunması şaşırttı. D-100 kara yolunda yapılan denetimler havadan görüntülendi.
2.05.2020 Gündem
Son dakika: Ne corona virüs ne de sokağa çıkma yasağı! Doluştular...
Son dakika: Ne corona virüs ne de sokağa çıkma yasağı! Doluştular... Son dakika haberlere göre, İstanbul Bağcılar'da 3 katlı binanın 3. katında yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, binanın önüne akın eden çok sayıda kişi sokağa çıkma yasağına rağmen itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi.
11.04.2020 Gündem
Son dakika! Akdeniz'de bir deprem daha! Büyüklüğü...
Son dakika! Akdeniz'de bir deprem daha! Büyüklüğü... Gelen bir son dakika haberine göre; Akdeniz'de 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.02.2020 Gündem
Son dakika! Akdeniz'de peş peşe depremler! Depremlerin büyüklüğü...
Son dakika! Akdeniz'de peş peşe depremler! Depremlerin büyüklüğü... Gelen bir son dakika haberine göre; Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Marmaris'e 176 kilometre uzaklıkta.
27.02.2020 Gündem
Son dakika! Koronavirüse karşı iki şehirde sahra hastanesi kuruluyor!
Son dakika! Koronavirüse karşı iki şehirde sahra hastanesi kuruluyor! Türkiye'nin İran'a açılan 3 kapısından biri olan Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'nda, koronovirüse karşı alınan önlemler kapsamında sahra hastanesi kuruluyor.
26.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Haberlerii ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.