Son Dakika Savaş

Son Dakika Savaş

Son dakika son dakika savaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika savaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika savaş haber sayfamızda...

Son Dakika Savaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.312 son dakika savaş haberi bulunmuştur.
Gazze'deki savaşta son dakika... Kassam Tugayları İsrail karargahını drone'la vurdu!
Gazze'deki savaşta son dakika... Kassam Tugayları İsrail karargahını drone'la vurdu! Hamas'tan ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama geldi. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsrail ile devam eden ateşkes müzakerelerine ilişkin, “Düşman hala, ateşkes ve halkımıza yönelik saldırıları durdurma konusunda garanti vermeyi reddediyor" dedi. Öte yandan İsrail bombardımanı altındaki Gazze Şeridi’nde ilk teravih namazı kılındı.
10.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD'den flaş ateşkes açıklaması! 'Sıra Hamas'ın vereceği cevapta'
Gazze'deki savaşta son dakika... ABD'den flaş ateşkes açıklaması! 'Sıra Hamas'ın vereceği cevapta' İsrail'den havalanan savaş uçakları bir kez daha Lübnan'a girdi. Seyir halindeki bir aracı havaya uçuran İsrail jetleri daha sonra üsse geri döndü. Aracın içinde ölenlerin ise Hizbullah'ın üst düzey komutanları olduğu açıklandı. Husiler tarafından hedef alınan İngiliz gemisi ise Kızıldeniz'de battı. 41 tonluk geminin fotoğrafları uluslararası medyada ses getirdi. Öte yandan ABD'den son dakika ateşkes açıklaması geldi.
2.03.2024 Dünya
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Bitirmek istiyoruz
Putin'den son dakika 'savaş' açıklaması: Bitirmek istiyoruz Rusya Devlet Başkanı Putin, Özbekistan'da Şanghay Zirvesi'nde dikkat çeken mesajlar verdi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşı bitirmek istediklerini belirten Putin, Kiev'in savaşı devam ettirmek istediğini de açıkladı.
16.09.2022 Dünya
Son dakika... Savaş suçu mahkemesinde ilk! Rus asker suçlu bulundu
Son dakika... Savaş suçu mahkemesinde ilk! Rus asker suçlu bulundu İşgalin dördüncü gününde 62 yaşındaki bisikletli bir sivili işgalin öldürme emri veren 21 yaşındaki Vadim Shishimarin, Kiev'de kurbanın eşiyle yüz yüze geldi.
18.05.2022 Dünya
Son dakika... Bucha fotoğrafları şoka sürükledi! Dünya ayağa kalktı
Son dakika... Bucha fotoğrafları şoka sürükledi! Dünya ayağa kalktı Rus işgalcilerin çekildiği Kiev yakınlarındaki Bucha'da ceset dolu sokağın fotoğrafı uluslararası haber ajansları tarafından dünyaya geçildi, tüyler ürperten kareler sansürsüz yayınlanamadı. Fotoğraflara Almanya'dan ABD'ye, Avrupa Birliği'nden Fransa'ya tepki yağdı. Rusya Savunma Bakanlığı, Rus askerlerinin Bucha kentindeki sivilleri öldürdüğüne dair çıkan haberleri yalanladı.
3.04.2022 Dünya
Son dakika - Rus sporcuların kendi ülkesine tepkileri büyüyor! Eski Fenerbahçeli...
Son dakika - Rus sporcuların kendi ülkesine tepkileri büyüyor! Eski Fenerbahçeli... Rusya'nın dün sabahtan bu yana Ukrayna'yı resmen işgale başlaması dünyada şok etkisi yarattı. İki gündür Rus birlikleri çeşitli Ukrayna şehirlerinde ve askeri üslerinde saldırılar düzenlerken işgal emrini veren Vladimir Putin'e spor dünyasından tepkiler gelmeye devam ediyor. Özellikle Rus sporcuların kendi ülkelerine yaptığı çağrılar büyük yankı uyandırıyor. İşte o tepkiler;
25.02.2022 Diğer
Ukrayna'da yaşayan Türk dehşeti anlattı: Sabaha karşı 04.30’da başladı!
Ukrayna'da yaşayan Türk dehşeti anlattı: Sabaha karşı 04.30’da başladı! Dünya Rusya’nın Ukrayna’yı işgaliyle başlayan savaşı soluksuz izliyor. İki ülke arasında aylardır yükselen tansiyon sıcak çatışmaya dönüşürken, tüm gözler saldırıya uğrayan Ukrayna kentlerine çevrildi. Hava sahasının sivil uçuşlara kapatıldığı Ukrayna'da yaşayanlar güvenli bölgelere ilerlerken, ülkenin Rusya sınırına yakın ikinci büyük şehri Harkov'da yaşayan bir Türk gencinin anlattıkları ise yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.
25.02.2022 Dünya
Son dakika... Rusya - Ukrayna savaşı başladı! Metro istasyonlarına sığındılar
Son dakika... Rusya - Ukrayna savaşı başladı! Metro istasyonlarına sığındılar Rusya yalnızca Donbas'ta özel bir askeri operasyon yapıldığını savunsa da Ukrayna'nın birçok şehrini vurmaya başladı. Siren sesleri duyulan Kiev'de yaşayanların bir kısmı patlama seslerinin ardından şehri terk etmeye başladı. AFP'nin dünyaya servis ettiği fotoğraf ise dünyayı dehşete düşürdü. Ülkenin kuzeyindeki Harkov kentinde korkuya kapılan halk metro istasyonlarına sığındı.
24.02.2022 Dünya
Son dakika: Savaş kapıda! ABD tarih verdi: Ülkeyi terk edin yoksa...
Son dakika: Savaş kapıda! ABD tarih verdi: Ülkeyi terk edin yoksa... Gelen son dakika haberine göre; Ukrayna krizinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken sıcak haber geldi. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Çin Olimpiyatları bitmeden Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlayabileceğini söyledi. Beyaz Saray, ABD vatandaşlarının önümüzdeki 24 ile 48 saat içinde Ukrayna'yı terk etmeleri gerektiğini açıkladı. ABD, Polonya'ya 3 bin ilave asker daha gönderiyor. Öte yandan Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin ile ABD Başkanı Biden arasında 12 Şubat akşamı için telefon görüşmesinin planlandığını duyurdu. İşte yaşanan tüm gelişmeler...
11.02.2022 Dünya
Son dakika: Savaş çanları! ABD'den gerilimi tırmandıracak flaş hamle! Asker yığıyorlar
Son dakika: Savaş çanları! ABD'den gerilimi tırmandıracak flaş hamle! Asker yığıyorlar Gelen son dakika haberi göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın Doğu Avrupa'daki NATO ülkelerine 3 bin asker gönderilmesini onayladığı iddia edilmişti. Bu iddiadan çok kısa süre sonra ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, 2 bini Polonya ve Almanya'ya, bini Romanya'ya olmak üzere Doğu Avrupa'ya 3 bin ABD askeri gönderileceğini doğruladı.
2.02.2022 Dünya
Son dakika: Putin Ukrayna’ya karşı eyleme mi geçiyor? ABD'den flaş açıklama
Son dakika: Putin Ukrayna’ya karşı eyleme mi geçiyor? ABD'den flaş açıklama Gelen son dakika haberine göre; Dünyanın izlediği Ukrayna krizinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD Savunma Bakanı LIoyd Austin, “Rusya'nın bu temel değerleri baltalama ve Avrupa'da barış ve güvenliği tehdit etme girişimlerine karşı birleştik" dedi. Austin, Rusya ile Ukrayna arasındaki durumun çatışmaya dönüşmesi için hiçbir neden olmadığını da söyledi. ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley Rusya’nın Ukrayna sınırındaki askeri yığınağı hakkında, “Yakın tarihte gördüğümüz her şeyden daha büyük bir ölçekte ve kapsamda. Bence bu büyüklükte bir şey görmek için Soğuk Savaş günlerine geri dönmeniz gerekiyor” dedi.
28.01.2022 Dünya
Zelenskiy'den son dakika 'savaş' açıklaması: Bu doğru değil
Zelenskiy'den son dakika 'savaş' açıklaması: Bu doğru değil Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Batı, Ukrayna'da yarın savaş olacak izlenimi veriyor. Bu doğru değil" dedi.
28.01.2022 Dünya
Son dakika... 'Savaş görevi' bitti!
Son dakika... 'Savaş görevi' bitti! Iraklı yetkililer, ABD'nin başını çektiği terör örgütü DEAŞ'a karşı kurulan koalisyonun ülkedeki 'muharebe görevi'nin sona erdiğini duyurdu.
9.12.2021 Dünya
Son dakika... Savaş için tarih verdi!
Son dakika... Savaş için tarih verdi! Askeri hareketliliğin büyük bir endişeyi tetiklediğini kaydeden ABD Genelkurmay Başkanı Milley, ilk kez sessizliğini bozdu. Sınırda 94 bin askerin beklediğini yineleyen Ukrayna ise, muhtemel bir Rus saldırısının beklendiği tarihi açıkladı.
3.12.2021 Dünya
Son dakika... Savaş patlamak üzere! Karadeniz'de 'saldırgan rüyalar' suçlaması
Son dakika... Savaş patlamak üzere! Karadeniz'de 'saldırgan rüyalar' suçlaması Son dakika haberlere göre, savaşın eşiğine gelen Rusya ve Ukrayna kanadından karşılıklı birbirini suçlayan açıklamalar geliyor. Kremlin, 'askeri provokasyonlar dahil' her türlü provokasyona yanıt vereceğini duyururken, Kiev de artan savaş hazırlıkları ve tatbikatlar konusunda bir açıklama yaptı.
23.11.2021 Dünya
Son dakika... Savaş ağası Halife Hafter, Libya'da resmen aday oldu
Son dakika... Savaş ağası Halife Hafter, Libya'da resmen aday oldu Savaş suçu işlemekle itham edilen Halife Hafter, Libya başkanlık seçimlerinde aday olduğunu duyurdu.
16.11.2021 Dünya
Son dakika... Savaş oyunu! Dünya kilitlendi
Son dakika... Savaş oyunu! Dünya kilitlendi Son dakika haberlere göre jetler, helikopterler, savaş gemileri ve SİHA'lar sahne aldı, 1 milyon kilometrekareyi aşan alan kapatıldı. Füzelerin ateşlendiği noktada en ufak bir sürtüşmenin sıcak çatışmaya dönüşme riski var, ABD'yi hedef alan savaş oyununun süresi ise belirsiz.
8.11.2021 Dünya
Son dakika... Savaş gemileri karşı karşıya geldi! Dikkat çeken detay...
Son dakika... Savaş gemileri karşı karşıya geldi! Dikkat çeken detay... İki süper gücün donanmalarıyla gövde gösterisi yaparak mesaj göndermesinin ardından, Rusya savunma bakanlığı görüntüleri yayınladı, 1 milyar dolarlık Amerikan gemisinin yakın temasıyla Rusya ve ABD arasındaki ilişkiler bir kez daha gerildi.
16.10.2021 Dünya
Son dakika... Savaş gemisi beklerken ortaya çıktılar!
Son dakika... Savaş gemisi beklerken ortaya çıktılar! G7 zirvesinde sonuç bildirgesi bekleniyor, Çin'den alternatif İpek Yolu projesine jet yanıt geldi. Tarihin en önemli kararlarından birinin öncesinde ise zirvenin düzenlendiği koyda sıra dışı görüntüler var.
13.06.2021 Dünya
Son dakika: Savaş çanları çaldı! Savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçecek
Son dakika: Savaş çanları çaldı! Savaş gemileri İstanbul Boğazı'ndan geçecek Son dakika haberlere göre, uçak gemisinin başını çektiği NATO donanmasının Akdeniz'deki Rus üssüne doğru ilerlemesiyle kıyamet koptu, İngiliz savaş gemileri ise kısa süre içinde İstanbul Boğazı'ndan geçecek. İşte son dakika gelişmeler...
8.06.2021 Dünya
Son dakika: Savaş alanına döndü! İsrail polisinden Filistinlilere korkunç saldırı
Son dakika: Savaş alanına döndü! İsrail polisinden Filistinlilere korkunç saldırı Son dakika haberine göre, İsrail'in işgali altındaki Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa çevresi, İsrail polisinin Filistinlilere müdahalesi sonrası savaş alanına döndü.
9.05.2021 Dünya
Son dakika... Savaş açmışlardı! Herkes, Prens ve eşinin nasıl geçineceğini merak ediyordu...
Son dakika... Savaş açmışlardı! Herkes, Prens ve eşinin nasıl geçineceğini merak ediyordu... Tüm dünya, Sussex Dükü Prensi Harry'nin ve eşi Meghan Markle'ın, Oprah Winfrey ile yaptığı röportajı konuşmaya devam ediyor. Buckingham Sarayı'na adeta savaş açan çiftin nasıl geçineceğini ve kaynaklarının ne olduğunu herkes merak ediyordu...
11.03.2021 Dünya
Son dakika... Savaş uçakları köylülerin ödünü kopardı! Elektrik tellerine çarptılar...
Son dakika... Savaş uçakları köylülerin ödünü kopardı! Elektrik tellerine çarptılar... Fransa'da eğitim için havalanan iki Rafale jeti, güneydeki Castellet köyünün üzerinden alçak uçuş yaparak geçti. Uçaklar yere o kadar yakın geçiyordu ki, biri elektrik tellerini kopardı ve köy elektriksiz kaldı. Kopan teller yangına yol açtı, çok nadir görülen olay dünya çapında yankı buldu.
18.02.2021 Dünya
Son dakika... Savaş kapıda! Rusya'dan şok tehdit....
Son dakika... Savaş kapıda! Rusya'dan şok tehdit.... Son haftalardaki ABD-Çin gerginliğinin ardından bir kıvılcım da AB-Rusya kanadından çıktı. Rus muhalif Navalny nedeniyle Rusya'ya yaptırımı masaya yatıran AB'ye karşı Kremlin'den çok sert bir yanıt geldi. Aşı nedeniyle Rusya'yla ilişkilerini kontrol etmekte iyice zorlanan AB'nin bu açıklamaya nasıl yanıt vereceği bilinmiyor ancak büyük çaplı küresel bir savaşın git gide yaklaştığı anlaşılıyor...
13.02.2021 Dünya
SON DAKİKA: Savaş patlayabilir! Ruslar haritayı değiştirdi...
SON DAKİKA: Savaş patlayabilir! Ruslar haritayı değiştirdi... Son dakika haberlerine göre; Ermenistan'da Paşinyan'ın istifa ettiği haberleri kısa bir heyecan dalgasına yol açtı, eski bakanın savaştaki hezimete ilişkin itirafları şok etkisine neden oldu. Dağlık Karabağ'da Ermeni milislerin mevzilendiği iki köyden ateş açılınca Azerbaycan harekete geçti, Hankendi'deki Rus karargahı önündeki gösteriden sonra Rus barış güçleri devreye girdi. Karargah önündeki gösteriyi organize eden Ermeni yönetici Pazar gecesi Azerbaycan'ın SİHA'lar kullandığını, dokuz askerin esir düştüğünü ileri sürdü.
15.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Savaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.