Son Dakika Suriye

Son Dakika Suriye

Son dakika son dakika Suriye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika Suriye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika Suriye haber sayfamızda...

Son Dakika Suriye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.860 son dakika suriye haberi bulunmuştur.
PKK aşığı Paul harekete geçti! Tek başına F-16 satışına karşı çıktı, skandal sözleri 8 yıl sonra ses getirdi
PKK aşığı Paul harekete geçti! Tek başına F-16 satışına karşı çıktı, skandal sözleri 8 yıl sonra ses getirdi ABD'li Türk düşmanı Senatör Rand Paul, Türkiye'nin F-16 satın alımına karşı çıkan tasarıyı senatoya sundu. Terör örgütü YPG/PKK hakkında güzellemeler yapan Paul'un skandal açıklamaları iste tekrar gün yüzüne çıktı.
8.02.2024 Dünya
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı
İngiltere'yi sarsan ajan skandalı! Kod adı: C2, mülteci olarak girdi, gizli serviste çalıştı Afganistan'dan mülteci olarak İngiltere'ye giren ve burada gizli servis, iç ve dış işleri bakanlığı gibi gibi kritik konumlarda görev alan ajanın burada öğrendiği bilgileri bir süper güce sattığı ortaya çıktı. Akılalmaz detaylar silsilesi dünya medyasında ses getirdi.
8.02.2024 Dünya
Avrupa'da çiftçiler isyan etti! Traktörleriyle sokağa indiler, işte nedenleri
Avrupa'da çiftçiler isyan etti! Traktörleriyle sokağa indiler, işte nedenleri Ucuz gıda ürünleri ithalatına karşı koruma Fransız protestocuların temel taleplerinden birini oluşturuyor. Fransız çiftçiler ayrıca gübre, enerji ve tarım yapmak ve hayvan yetiştirmek için kullanılan diğer girdilerdeki yüksek fiyatların gelirlerini olumsuz etkilediği görüşünde.
1.02.2024 Dünya
Son dakika... Suriye'den çekiliyorlar! ABD ordusu beklenirken bir başka ülke çıkıyor
Son dakika... Suriye'den çekiliyorlar! ABD ordusu beklenirken bir başka ülke çıkıyor Dünya ABD'nin Suriye'den çekileceği tarihi beklerken uluslararası ajanslar bir başka ülkenin Orta Doğu'dan askerlerini çektiğini duyurdu.
1.02.2024 Dünya
Sanduka açıldı, poşet dolusu isketler çıktı! İşte Selçuklu sultanlarının ölüm nedeni
Sanduka açıldı, poşet dolusu isketler çıktı! İşte Selçuklu sultanlarının ölüm nedeni Konya'da hayata geçirilen, ‘Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesi’ndeki Naaşların Tanzimi Projesi’nin sonuçları açıklandı.
1.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk demek Müslüman demektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk demek Müslüman demektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaklaşık bin yıldır Türkler İslam’ı, İslam da Türkleri muhafaza etmiş; Türkler İslam’ın, İslam da Türklerin kılıcı olmuştur. Tarih kitaplarına şöyle bir göz attığınızda karşınıza çıkacak hakikat şudur: Türk demek, aynı zamanda Müslüman demektir." dedi.
1.02.2024 Gündem
Son dakika: Suriye-Irak tezkeresi Meclis'ten geçti
Son dakika: Suriye-Irak tezkeresi Meclis'ten geçti Türk askerinin Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl uzatan tezkere TBMM'de kabul edildi.
17.10.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 6 terör hedefi imha edildi
Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 6 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine gerçekleştirilen hava harekatında, içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen sığınak ve barınaklardan oluşan 6 hedefin imha edildiğini açıkladı.
9.10.2023 Gündem
Terör hedefleri tek tek vuruluyor! Suriye'nin kuzeyinde operasyon
Terör hedefleri tek tek vuruluyor! Suriye'nin kuzeyinde operasyon Suriye'nin kuzeyinde Tel Rıfat kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye karşı yürütülen operasyonlarda terör hedefleri vuruldu.
6.10.2023 Gündem
Son dakika: Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 15 terör hedefi imha edildi
Son dakika: Suriye'nin kuzeyine yeni hava harekatı! 15 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyine yeni bir hava harekatı gerçekleştirildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada 15 hedefin imha edildiği belirtildi.
6.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı görüntüleri paylaştı: 7 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı görüntüleri paylaştı: 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG mensuplarınca Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine düzenlenen roket saldırısı sonucu aralarında terör örgütü sözde yöneticilerinin de bulunduğu 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.06.2023 Gündem
Son dakika: Suriye'nin kuzeyinden Öncüpınar'a 5 roket atıldı
Son dakika: Suriye'nin kuzeyinden Öncüpınar'a 5 roket atıldı Kilis’teki Öncüpınar Sınır Kapısı’na, Suriye’deki PKK/YPG’li teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. 5 roketin düştüğü saldırıda yaralanan olmazken, roketlerin düştüğü boş arazide yangın çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin bulunduğu bölge obüs ve çok namlulu roketatarlar ile ateş altına alındı.
11.06.2023 Gündem
Son dakika: Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika: Suriye'nin kuzeyinde 19 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dün gece Suriye'nin kuzeyinde 19 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
23.05.2023 Gündem
Son dakika... Suriye'de 4.3 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Suriye'de 4.3 büyüklüğünde deprem! Suriye'nin Selamiye kentinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart’a ertelendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı 18 Mart’a ertelendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün gelen talepler üzerine Çanakkale Zaferi'mizin yıl dönümünde, 18 Mart'ta açılacağını açıkladı.
20.02.2022 Ekonomi
Son dakika! Suriye ve Irak'ta PKK'ya 'Kış Kartalı' hava harekatı! Terör yuvaları imha edildi...
Son dakika! Suriye ve Irak'ta PKK'ya 'Kış Kartalı' hava harekatı! Terör yuvaları imha edildi... Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye Kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Derik, Sincar ve Karacak bölgelerindeki terör yuvalarına karşı Kış Kartalı Hava Harekâtı icra edildiğini bildirdi. MSB'den yapılan açıklamada "Kış Kartalı harekatında, teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, mühimmat depoları ve sözde karargah ve eğitim kampları hedef alındı." ifadeleri yer aldı.
2.02.2022 Gündem
Son dakika... Suriye sınırında toz bulutu! Yetkililer uyarısında bulundu
Son dakika... Suriye sınırında toz bulutu! Yetkililer uyarısında bulundu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye üzerinden gelen toz bulutu, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Yetkililer, astım hastalarının ve yaşlıların zorunlu olmadıkça dışarı çıkmaması uyarısında bulundu.
8.12.2021 Gündem
Son dakika: Suriye'deki ABD askeri üssünde patlamalar!
Son dakika: Suriye'deki ABD askeri üssünde patlamalar! Son dakika haberine göre, Suriye'nin Humus vilayetinde bulunan ABD askeri üssünde patlamalar duyulduğu bildirildi.
5.12.2021 Dünya
Son dakika... Suriye sınırındaki hain saldırıda 5 kişi gözaltına alındı
Son dakika... Suriye sınırındaki hain saldırıda 5 kişi gözaltına alındı Gelen bir son dakika haberine göre, Suriye’ye yasa dışı yollarla geçiş yapmaya çalışan kişilere müdahale esnasında şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Savaş Dinç’in soruşturması kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
26.11.2021 Gündem
Son dakika... Suriye ve Irak tezkeresi TBMM'de! 2 yıl daha uzatılıyor
Son dakika... Suriye ve Irak tezkeresi TBMM'de! 2 yıl daha uzatılıyor Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda son dakika gelişmesi yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen yetkinin  iki yıl daha uzatılmasını öngören Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığı'na sunulduğu bildirildi.
20.10.2021 Gündem
Son dakika! Suriye'nin kuzeyinde 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi
Son dakika! Suriye'nin kuzeyinde 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Kahraman Komandolarımız, Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere darbe vurmaya devam ediyor. Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı girişiminde bulunan teröristlere misliyle karşılık veren Kahraman Mehmetçik, bölgede 10 PKK/YPG'li teröristi daha etkisiz hâle getirdi." denildi.
19.09.2021 Gündem
Son dakika! Suriye'den gelen PKK'lı terörist Adana'da yakalandı
Son dakika! Suriye'den gelen PKK'lı terörist Adana'da yakalandı Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Rasulayn ilçesinde Türk askerlerinden kaçarak Türkiye'de geldiği belirlenen örgüt mensubu Adana'da yakalandı.
26.08.2021 Gündem
Son dakika... Suriye'de rejim Esed'in sözde devlet başkanlığı seçimini kazandığını duyurdu
Son dakika... Suriye'de rejim Esed'in sözde devlet başkanlığı seçimini kazandığını duyurdu Suriye'de Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararlarını hiçe sayan rejimin göstermelik adaylarla düzenlediği sözde devlet başkanlığı seçimini, rejimin lideri Beşşar Esed'in kazandığı ilan edildi.
27.05.2021 Dünya
Son dakika... Suriye'nin Cerablus ilçesinde bombalı terör saldırıları!
Son dakika... Suriye'nin Cerablus ilçesinde bombalı terör saldırıları! Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus ilçesinde iki ayrı noktada eş zamanlı gerçekleştirilen bombalı terör saldırılarında ilk belirlemelere göre 1 çocuk öldü, 20 sivil yaralandı.
27.04.2021 Dünya
Son dakika... Suriye sınırında Türkiye'ye girmeye çalışan 6 kişi yakalandı
Son dakika... Suriye sınırında Türkiye'ye girmeye çalışan 6 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan aralarında DEAŞ propagandası yapma suçundan arama kaydı bulunan şüphelinin de olduğu 6 kişinin yakalandığını duyurdu.
27.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Suriye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.