Son Dakika Transfer

Son Dakika Transfer

Son dakika son dakika transfer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika transfer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika transfer haber sayfamızda...

Son Dakika Transfer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.112 son dakika transfer haberi bulunmuştur.
Anderson Talisca Türkiye'ye dönüyor! Süper Lig devine imza atacak
Anderson Talisca Türkiye'ye dönüyor! Süper Lig devine imza atacak Brezilya basınının iddiasına göre; süper solak yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Futbolseverleri heyecanlandıran bu haberin yaz transfer döneminde resmiyete kavuşacağı öğrenildi.
20.02.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaz'a transfer takibi! Özel madde için resmi açıklama
SON DAKİKA: Barış Alper Yılmaz'a transfer takibi! Özel madde için resmi açıklama Galatasaray'ın son haftalarda parlayan yıldızı olan Barış Alper Yılmaz, İtalyan ekiplerinin yakın takibinde. Sarı-kırmızılıların 2021 yazında Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunan özel madde için eski kulübünden resmi açıklama geldi.
12.02.2024 Galatasaray
Halil Dervişoğlu, Hatayspor'u kabul etti! Görüşmeler başladı
Halil Dervişoğlu, Hatayspor'u kabul etti! Görüşmeler başladı Hatayspor, Halil Dervişoğlu'nu transfer için ikna etti. Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor.
9.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Beşiktaş'tan transferin son gününde 3 bomba birden! KAP'a bildirildi
SON DAKİKA: Beşiktaş'tan transferin son gününde 3 bomba birden! KAP'a bildirildi Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde üç hamle birden yaptı. Beşiktaş'ın anlaşamaya vardığı yıldız futbolcu İstanbul'a geldi.
9.02.2024 Beşiktaş
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi fikstürü belli oldu Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024-25 UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.
9.02.2024 Milli Takım
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte yeni forma numarası
Juventus'tan Kenan Yıldız'a yeni sözleşme! İşte yeni forma numarası Juventus, performansından memnun kaldığı milli oyuncu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini 2029 yılına dek uzatmak istiyor.
9.02.2024 İtalya Serie A
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil'
Köhn transferi sonrası Hannover'in Bundesliga hayalleri yıkıldı! 'Mümkün değil' Derrick Köhn'ü Galatasaray'a veren Hannover takımının, bu transferin ardından Bundesliga'ya yükselmesinin artık mümkün olmadığı belirtildi.
9.02.2024 Galatasaray
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'in 25. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler açıklandı.
9.02.2024 Süper Lig
Emin Bayram'dan Avrupa'ya damga vuran performans
Emin Bayram'dan Avrupa'ya damga vuran performans Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Westerlo'ya verdiği Emin Bayram, sergilediği başarılı performansla Avrupa'da adından söz ettiriyor.
9.02.2024 Galatasaray
Türkiye'de transferin son günü! İşte son dakika transfer haberleri
Türkiye'de transferin son günü! İşte son dakika transfer haberleri Türkiye'de 11 Ocak tarihinde başlayan ara transfer dönemi bugün sona erecek. Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına son hamlelerini yapacak. Türkiye'de transferin son günündeki flaş gelişmeleri sizler için derledik...
9.02.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Yeni takımları belli oldu
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Yeni takımları belli oldu Galatasaray'da Sacha Boey, Cedric Bakambu ve Angelino'nun ardından iki ayrılık daha yaşanıyor.
8.02.2024 Galatasaray
İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı! İşte peşinde olan 3 kulüp
İtalyanların Barış Alper Yılmaz savaşı! İşte peşinde olan 3 kulüp Üç İtalyan kulübü, Barış Alper'i transfer etmek için harekete geçti. 23 yaşındaki oyuncunun değerinin daha da artacağını düşünen sarı-kırmızılıların turnuva sonrasında İtalyanlarla masaya oturması bekleniyor.
8.02.2024 Galatasaray
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız
Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Popülist olmayacağız Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer döneminde sona yaklaşılırken önemli açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına 1 gün kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemi sıcak. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...
8.02.2024 Süper Lig
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemi hareketlendi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...
7.02.2024 Süper Lig
Galatasaray'da Derrick Köhn gelişmesi! Almanya'dan flaş transfer iddiası
Galatasaray'da Derrick Köhn gelişmesi! Almanya'dan flaş transfer iddiası Galatasaray, Hannover 96'dan Derrick Köhn'ü satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Hannover 96 ile görüşmelere başlayan Galatasaray'a Alman ekibinden yanıt geldi. Sky Almanya flaş bir transfer iddiası ortaya attı.
6.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni transferi Manchester United'tan! Anlaşma sağlandı
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni transferi Manchester United'tan! Anlaşma sağlandı Kış transfer döneminde Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sol bek ve orta saha transferlerini de tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar, Manchester United'ın yıldızıyla anlaşma sağladı.
6.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri Türkiye'de kış transferinin bitmesine 3 gün kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...
7.02.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Beşiktaş'a James Rodriguez transferinde müjdeli haber! Sao Paulo'dan resmi açıklama
SON DAKİKA: Beşiktaş'a James Rodriguez transferinde müjdeli haber! Sao Paulo'dan resmi açıklama Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek moral bulan Beşiktaş, Joe Worrall'ı da kadrosuna katarak transferde gaza bastı. Siyah-beyazlılara bir müjdeli haber de James Rodriguez'den geldi. Sap Paulo Futbol Direktörü Carlos Belmonte, Kolombiyalı futbolcunun takımdan ayrılabileceğini açıkladı.
5.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemi hareketlendi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...
7.02.2024 Süper Lig
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına 4 gün kala Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündemi hareketlendi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler için derledik...
5.02.2024 Süper Lig
ÖZEL | Salih Dursun, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Çok özel bir kalite | Serdar Dursun'la akraba mı?
ÖZEL | Salih Dursun, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Çok özel bir kalite | Serdar Dursun'la akraba mı? Bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor'da da forma giyen Fatih Karagümrük'ün tecrübeli oyuncusu Salih Dursun, Skorer TV'ye konuk oldu. 32 yaşındaki oyuncu, futbol gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.02.2024 Karagümrükspor
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan son dakika transfer haberleri Türkiye'de transfer penceresinin kapanmasına sayılı günler gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor önemli isimleri kadrosuna katmak için girişimlerine hız verdi. Günün öne çıkan son dakika transfer haberlerini sizler içni derledik...
2.02.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Senad Ok, Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı: Ciddi bir bonservis getirecek!
SON DAKİKA | Senad Ok, Fenerbahçe'deki ayrılığı açıkladı: Ciddi bir bonservis getirecek! Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı. Sezon sonu Fenerbahçe'de yaşanacak ayrılığı duyuran Senad Ok, Fenerbahçe'nin ciddi bir bonservis kazanacağını ifade etti.
1.02.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni sağ beki Serge Aurier! Anlaşma tamam, sözleşme detayları belli oldu
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni sağ beki Serge Aurier! Anlaşma tamam, sözleşme detayları belli oldu Galatasaray sağ bek transferini tamamladı. Sarı-kırmızılı yönetim, Assignon'un Burnley'le anlaşması sonrası tecrübeli oyuncuyla el sıkıştı. Yıldız futbolcunun alacağı rakam belli oldu.
1.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Transfer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.