Son Görüntü

Son Görüntü

Son dakika son görüntü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son görüntü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son görüntü haber sayfamızda...

Son Görüntü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.523 son görüntü haberi bulunmuştur.
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank'
Rus ordusundan eşine az rastlanır önlem! Drone tehdidine karşı 'kaplumbağa tank' Rusya-Ukrayna savaşı kullanılan yeni yöntemler, taktikler ve araçlarla adeta bir laboratuvara dönüşmüş durumda. Bu laboratuvardaki halihazırdaki en ilginç aktörlerden biri de drone sistemleri. Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak için alınan önlemler ise en az drone sistemlerinin performansı kadar ilginç. Bunun son örneği de üzerindeki koruma kaplamasıyla adeta kaplumbağaya benzeyen bir tank.
11.04.2024 Dünya
Ailenin elindeki son görüntü! 21 yaşındaki Tülay 65 gündür kayıp
Ailenin elindeki son görüntü! 21 yaşındaki Tülay 65 gündür kayıp Diyarbakır’da 2 Eylül’de cep telefonu ve kimliğini almadan evden çıkan Tülay Oğuz’dan (21), ailesi 65 gündür haber alamıyor. Polise kayıp başvurusunda bulunan inşaat ustası babası Feyzi Oğuz, “Hayatından endişeleniyorum. Birisi ile kaçarak evlenmişse de ailesi bize haber versin” dedi.
5.11.2023 Haberler
Arabadan ateş etti! Asker eğlencesinde dehşet
Arabadan ateş etti! Asker eğlencesinde dehşet Silivri Selimpaşa'da askere uğurlama eğlencesi yapan şahıslar aracın camından havaya ateş etti, yaşanan anları kaydedip sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
5.11.2023 Gündem
Giysi kumbarasında mahsur kalan küçük kız kurtarıldı
Giysi kumbarasında mahsur kalan küçük kız kurtarıldı Pendik’te giysi toplama kutusuna kıyafet almak için giren çocuk, kutunun içinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çocuğu kutudan kurtardı.
5.11.2023 Gündem
Ailenin elindeki son görüntü! 21 yaşındaki Tülay 65 gündür kayıp
Ailenin elindeki son görüntü! 21 yaşındaki Tülay 65 gündür kayıp Diyarbakır’da 2 Eylül’de cep telefonu ve kimliğini almadan evden çıkan Tülay Oğuz’dan (21), ailesi 65 gündür haber alamıyor. Polise kayıp başvurusunda bulunan inşaat ustası babası Feyzi Oğuz, “Hayatından endişeleniyorum. Birisi ile kaçarak evlenmişse de ailesi bize haber versin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Deprem yasası için yol haritası belirleniyor! Olası Marmara depremi de masada...
Deprem yasası için yol haritası belirleniyor! Olası Marmara depremi de masada... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası’ kapsamında kamu, özel sektör, akademisyenlerden oluşturulan 6 ayrı komisyonda Türkiye'nin deprem gerçeği masaya yatırılıyor. Komisyonların 6 başlıkta yaptığı toplantılarında yeni yasama yılında Meclis Genel Kurulu'na sunulacak yeni ‘Kentsel Dönüşüm ve Deprem Yasası’nın yol haritası belirleniyor.
16.09.2023 Gündem
Erdoğan'dan vatandaşlara 'Kentsel Dönüşüm'e destek verin' çağrısı
Erdoğan'dan vatandaşlara 'Kentsel Dönüşüm'e destek verin' çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası'nda konuştu. Erdoğan 'Artık ülkemizin 81 vilayetinin tamamını deprem bölgesi olarak kabul ederek çalışmamız gerekiyor' diyerek vatandaşlara kentsel dönüşüme destek vermeleri çağrısında bulundu.
15.09.2023 Gündem
Avustralya, Çinli pilotları eğiten emekli subaylar için 20 yıl hapis cezası talep edecek
Avustralya, Çinli pilotları eğiten emekli subaylar için 20 yıl hapis cezası talep edecek Avustralya’da yaşayan bazı ülkelerin emekli havacı subaylarının, Çinli savaş pilotlarını eğittiğinin ortaya çıkmasının ardından bu yönde bir yasa tasarısı hazırlandı.
14.09.2023 Dünya
Putin, Kim'in davetini kabul etti! Kuzey Kore'ye gidecek
Putin, Kim'in davetini kabul etti! Kuzey Kore'ye gidecek Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Rusya ziyareti kapsamında Vladimir Putin ile önemli temaslarda bulundu. Kim ayrıca Putin'i Kuzey Kore'ye davet etti.
14.09.2023 Dünya
Deprem ışıkları yine belirdi! Son görüntü Fas'tan, ABD'li uzman nedenini açıkladı
Deprem ışıkları yine belirdi! Son görüntü Fas'tan, ABD'li uzman nedenini açıkladı Depremlerden önce veya sonra oluşarak adeta bir fenomen haline gelen deprem ışıkları son olarak Fas depremi sonrası görüldü. ABD'li bilim insanları ise bu ışıkların oluşmasının arkasında yatan nedeni açıkladı.
14.09.2023 Dünya
Haritadan silinen Derne'de 20 bin ölü! Barajlar sırayla patladı korkunç görüntüler
Haritadan silinen Derne'de 20 bin ölü! Barajlar sırayla patladı korkunç görüntüler Daniel Fırtınası nedeniyle kıyı bölgelerin dehşeti yaşadığı Libya'da ölü sayısı yükseliyor. Bölgeden gelen yeni detaylar ve fotoğraflar ise felaketin boyutunu tekrar tekrar gözler önüne seriyor.
14.09.2023 Dünya
Prigojin'in son videosu! 'Hayatımda her şey yolunda'
Prigojin'in son videosu! 'Hayatımda her şey yolunda' St. Petersburg'un tam üzerindeyken düşen özel jet, Wagner lideri Prigojin ve ekibine mezar oldu. Salı günü defnedilen Prigojin'in cenaze törenine katılan bir kadın ise komplo teorilerini alevlendirdi. Gün içerisinde ise Prigojin'in kayıtlara geçirdiği son video ortaya çıktı.
31.08.2023 Dünya
Cengiz Ünder: Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istiyoruz
Cengiz Ünder: Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi’nde görmek istiyoruz Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Milli yıldız Cengiz Ünder, sarı-lacivertli ekibin kulüp televizyonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Transferinden Fenerbahçe'deki hedeflerine kadar birçok konuya değinen Cengiz Ünder, sarı-lacivertli ekibi Şampiyonlar Ligi'nde görmek istediğini de belirtti.
29.08.2023 Fenerbahçe
Başakşehir'e Senegalli stoper! Satın alma opsiyonuyla kiralandı
Başakşehir'e Senegalli stoper! Satın alma opsiyonuyla kiralandı Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, bir transferi daha resmen açıkladı. İstanbul ekibi, tecrübeli stoperi satın alma opsiyonuyla kiralandığını resmen açıkladı.
29.08.2023 Basaksehir
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi göreve 'devam' dedi! Sergio Ramos'un çılgın maliyetini açıkladı
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi göreve 'devam' dedi! Sergio Ramos'un çılgın maliyetini açıkladı Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Ahmet Nur Çebi, Sergio Ramos'un dudak uçuklatan maliyetini de duyurdu. İşte detaylar...
29.08.2023 Beşiktaş
TFF'nin Eryaman Stadı'ndaki incelemesi sona erdi! Fenerbahçe'nin zemin endişesi, işte son görüntü
TFF'nin Eryaman Stadı'ndaki incelemesi sona erdi! Fenerbahçe'nin zemin endişesi, işte son görüntü Süper Lig’in 4’üncü haftasında Ankaragücü'nün Fenerbahçe’yi konuk edeceği maçın nerede oynanacağı merak ediliyordu. TFF yetkilileri Eryaman Stadı'nı inceledi ve heyet raporunu TFF'ye gönderdi. Fenerbahçe Kulübü, zorlu müsabaka öncesi zemin endişesi taşıyor.
29.08.2023 Ankaragücü
Prof. Dr. Gökçen Orhan'a gözyaşlarıyla veda
Prof. Dr. Gökçen Orhan'a gözyaşlarıyla veda Üsküdar'da görev yaptığı hastanede odasında ölü bulunan Prof. Dr. Gökçen Orhan son yolculuğuna uğurlandı.
19.08.2023 Gündem
Ölmeden önce son görüntü! Sinem'in son sözleri baba oldu
Ölmeden önce son görüntü! Sinem'in son sözleri baba oldu İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Otoyol kenarında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.
19.08.2023 Haberler
'Aile evine döndü' dehşeti! Daha önce de kaçırıp, dövmüşler
'Aile evine döndü' dehşeti! Daha önce de kaçırıp, dövmüşler Adana’da Mustafa Ataman’ı (20) tabancayla öldürüp, annesi, ablaları, ağabeyi ve arkadaşını yaralayan şüpheliler Gökhan Gezer (27), kuzeni M.G. (16) ile arkadaşı Ruhat Kılıç (25) yakalandı. Öldürülen Ataman’ın, ablası H.G.’nin, şüphelilerin amcası E.G.’yi terk edip ailesinin evine dönmesi üzerine cinayetin bu işlendiği ortaya çıktı.
19.08.2023 Gündem
Ölmeden önce son görüntü: Sinem'in son sözleri baba oldu
Ölmeden önce son görüntü: Sinem'in son sözleri baba oldu İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek'in ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı. Otoyol kenarında cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde Sinem'in, 'Nefes alamıyorum' dedikten sonra son sözünün 'Baba' olduğu ve acıdan kıvrandığı görüldü.
19.08.2023 Gündem
Türkiye'nin en zehir yılanı! Avını yakalayıp böyle yedi
Türkiye'nin en zehir yılanı! Avını yakalayıp böyle yedi Kavurusu sıcaklarla birlikte tüm ilerden yılan haberleri gelmeye devam ediyor. Son görüntü Tunceli’nin Nazimiye ilçesinden geldi. Türkiye'nin en zehir yılanı olarak tabir edilen engerek yılanı yakaladığı bir kargayı yerken vatandaşlar tarafından görüntülendi.
26.07.2023 Haberler
Türkiye'nin en zehir yılanı! Avını yakalayıp böyle yedi
Türkiye'nin en zehir yılanı! Avını yakalayıp böyle yedi Kavurusu sıcaklarla birlikte tüm ilerden yılan hjaberleri gelmeye devam ediyor. Son görüntü Tunceli’nin Nazimiye ilçesinden geldi. Türkiye'nin en zehir yılanı olarak tabir edilen engerek yılanı yakaladığı bir kargayı yerken vatandaşlar tarafından görüntülendi.
27.07.2023 Gündem
Kahramanmaraş depremine dair yeni görüntüler ortaya çıktı
Kahramanmaraş depremine dair yeni görüntüler ortaya çıktı Kahramanmaraş depremine ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
2.03.2023 Haberler
Nazilli'deki faciadan yürek yakan görüntü! 'Yardım istedi ama atlayamadı'
Nazilli'deki faciadan yürek yakan görüntü! 'Yardım istedi ama atlayamadı' Aydın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde tüp değişimi sırasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 7 kişi hayatını kaybetti. Patlama sonrası yaşanan can pazarı yürek yaktı. Olaya ilişkin 3 kişi tutuklandı.
31.12.2022 Gündem
NASA'nın Mars'taki aracından hüzünlü mesaj: 'Bu son fotoğraf olabilir'
NASA'nın Mars'taki aracından hüzünlü mesaj: 'Bu son fotoğraf olabilir' Kızıl Gezegen'e dört yıl önce inen InSight'ın Twitter hesabı, "Enerjim çok düşük, yani bu, gönderebileceğim son görüntü olabilir. Yine de benim için üzülmeyin" mesajını paylaştı.
21.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Görüntü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.