Son Gün Ne Zaman

Son Gün Ne Zaman

Son dakika son gün ne zaman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son gün ne zaman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son gün ne zaman haber sayfamızda...

Son Gün Ne Zaman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.968 son gün ne zaman haberi bulunmuştur.
POMEM BAŞVURUSU YAP 2024 | 31. Dönem POMEM alımı başvurusu nereden yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı başvuru tarihleri
POMEM BAŞVURUSU YAP 2024 | 31. Dönem POMEM alımı başvurusu nereden yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı başvuru tarihleri POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte 2024 POMEM başvuru ekranı ve başvuru tarihleri.
6.04.2024 Bilgi Rehberi
2024 Yılının Ramazan ayındaki son gün ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? 2024 Oruç ne zaman son? Ramazan bitmesine kaç gün kaldı?
2024 Yılının Ramazan ayındaki son gün ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? 2024 Oruç ne zaman son? Ramazan bitmesine kaç gün kaldı? Dini Günler Takviminde, Ramazan ayının başlangıç ve bitiş günleri yer aldı. İslam alemi için büyük anlam ve önemi olan Ramazan ayı devam ediyor. Peki Ramazan ayı ne zaman bitiyor? 2024 Yılındaki son oruç tarihi hangi gün, arefe günü oruç tutulur mu? İşte Ramazan'ın bittiği gün...
3.04.2024 Bilgi Rehberi
AİLE KURMAK İSTEYENLER İÇİN EVLİLİK KREDİSİ başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman? 💍 150 Bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları nedir, kimler başvuru yapabilir?
AİLE KURMAK İSTEYENLER İÇİN EVLİLİK KREDİSİ başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman? 💍 150 Bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları nedir, kimler başvuru yapabilir? 150 Bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili araştırmalar sürüyor. Evlenmek için krediye ihtiyaç duyan gelin - damat adayları, evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak sorularına cevap arıyor. Konu hakkında en çok merak edilenler ise 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları arasında nelerin olduğu. İşte krediye başvuru adımları haberimizde...
13.02.2024 Bilgi Rehberi
MTV ÖDEME TARİHLERİ 2024: Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) son gün ne zaman? MTV sorgulama...
MTV ÖDEME TARİHLERİ 2024: Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) son gün ne zaman? MTV sorgulama... Motorlu taşıtlar vergisi (MTV) taksit ödeme ekranı, araç sahipleri tarafından ziyaret ediliyor. 2024 yılına girişle beraber MTV tutarları da değişmişti. İki taksit halinde ödenecek olan MTV ne kadar oldu? MTV taksit tarihleri ne zaman?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
MSÜ SON BAŞVURU TARİHİ 2024 | Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) başvuruları ne zaman sona erecek? Başvuru ücreti ne kadar?
MSÜ SON BAŞVURU TARİHİ 2024 | Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) başvuruları ne zaman sona erecek? Başvuru ücreti ne kadar? Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) başvuruları alınmaya devam ediyor. 3 Ocak tarihinde alınmaya başlanan başvuru işlemlerinin ne zaman sona ereceği henüz başvuru yapmayan ve sınava katılım sağlayacak adayların yakın takibinde yer alıyor. Peki MSÜ 2024 başvuruları için son gün ne zaman?
27.01.2024 Bilgi Rehberi
DEPREMZEDE KİRA YARDIMI UZATILDI mı, son gün ne zaman? 2024 AFAD Afetzede kira yardımı (barınma desteği) ne kadar oldu?
DEPREMZEDE KİRA YARDIMI UZATILDI mı, son gün ne zaman? 2024 AFAD Afetzede kira yardımı (barınma desteği) ne kadar oldu? Kira yardımı, 6 Şubat Kahramanmaraş deprem felaketi sonrasında ailelere sağlanmaya başladı. Barınma Desteği ve Kira Destekleri başvuruları AFAD aracılığı ile alınıyor. 2024 yılı ile beraber depremzede kira desteği ne kadar oldu, uzatıldı mı? sorusu öne çıktı.
24.01.2024 Bilgi Rehberi
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar Yeni ehliyet sistemine geçilmesi ile birlikte eski ehliyetlerin son tarih zamanına kadar yenilenmesi gerekiyor. Ehliyet yenilemek için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Ehliyet yenileme randevusu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü üzerinden internet sitesi ve ya telefon ile alınıyor. Ancak ehliyet yenileme işlemi için bazı belge ve evrakların önceden hazırlanarak randevu saatinde götürülmesi gerekiyor. Ehliyet yenilme ücreti her yıl değişiklik gösteriyor.
3.01.2024 Gündem
2024 KİMLİK YENİLEME ÜCRETİ kaç lira oldu? Kimlik yenileme için son tarih 31 Aralık mı? İşte merak edilenler...
2024 KİMLİK YENİLEME ÜCRETİ kaç lira oldu? Kimlik yenileme için son tarih 31 Aralık mı? İşte merak edilenler... Yeni yıla sayılı günler kala Kimlik yenileme ücretlerine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından genel tebliğde yer alan kağılardaki fiyatlar yeniden belirlendi. 1 Ocak 2024 tarihinden sonra kimlik değiştirmeyi düşürenler yeni ücret üzerinden ödeme yapmak zorunda kalacak. Peki 2024 yeni kimlik yenileme ücreti kaç lira oldu, son gün ne zaman?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN? 📍 Kimlik ve Ehliyet yenileme için son gün 31 Aralık mı, cezası var mı?
EHLİYET VE KİMLİK YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN? 📍 Kimlik ve Ehliyet yenileme için son gün 31 Aralık mı, cezası var mı? Kimlik ve ehliyet yenileme süresi ile ilgili araştırmalar 2023 yılının bitmesine sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. İlk kez 2016 yılında hayatımıza giren çipli kimlik kartları ve ehliyetlerini henüz yenilemeyen vatandaşlar son tarih ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki Kimlik ve Ehliyet yenilemede son tarih ne zaman?
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Eski kimlik kullanımı için son gün ne zaman? Nüfus cüzdanı yenileme ne zaman bitecek, tarih ne? Eski kimlik yenileme tarihleri
Eski kimlik kullanımı için son gün ne zaman? Nüfus cüzdanı yenileme ne zaman bitecek, tarih ne? Eski kimlik yenileme tarihleri Kimlik yenileme tarihleri araştırılıyor. 2023 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde 2024 yılına girmeden kimlik yenileme işlemleri yapacak olanlar ayrıntıları araştırıyor. Eski tip nüfus cüzdanı kullanan vatandaşlar için son tarih ne? Kimlik yenileme süresi sona mı eriyor? İşte İçişleri Bakanlığı tarafından kimlik yenileme tarihi ile ilgili yapılan son açıklama.
22.12.2023 Bilgi Rehberi
2. Gününde...Avrupakent GYO Halka Arz kaç lot verir, hangi bankalardan işlem görüyor? Avrupakent GYO Halka Arz fiyatı ne kadar,nasıl alınır? İşte alışveriş tarih aralığı
2. Gününde...Avrupakent GYO Halka Arz kaç lot verir, hangi bankalardan işlem görüyor? Avrupakent GYO Halka Arz fiyatı ne kadar,nasıl alınır? İşte alışveriş tarih aralığı Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Halka arz alışverişi bugün başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Avrupakent GYO Halka Arz işlemleri ilgi görüyor. Peki Avrupakent GYO Halka Arz Kaç lot verir, hangi bankalardan işlem görüyor? Avrupakent GYO Halka Arz fiyatı ne kadar,nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler
14.12.2023 Bilgi Rehberi
KPSS TERCİHİ nasıl yapılır, hangi gün son? KPSS tercih ücreti kaç para, kimler KPSS tercihinde bulunabilir? İşte ÖSYM açıklaması
KPSS TERCİHİ nasıl yapılır, hangi gün son? KPSS tercih ücreti kaç para, kimler KPSS tercihinde bulunabilir? İşte ÖSYM açıklaması ÖSYM'nin duyuruları arasında yer alan KPSS tercihleri ilgi görmeye başladı. Bugün başlayan KPSS tercihi nasıl yapılır, ücreti ne kadar? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonları için KPSS tercihinde son gün ne zaman?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
EK MTV 2. TAKSİT ÖDEME EKRANI! EK MTV 2. taksit ödemesi için son gün ne zaman? Ödemeyenler için % 3,5 gecikme zammı uygulanacak!
EK MTV 2. TAKSİT ÖDEME EKRANI! EK MTV 2. taksit ödemesi için son gün ne zaman? Ödemeyenler için % 3,5 gecikme zammı uygulanacak! EK MTV 2. taksit ödemeleri alınmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin hazinede yarattığı yükü hafifletmek için bir defaya mahsus bu yıl Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri x2 olarak alınacağı duyurulmuş, ilk taksit ödemesi 1 Ağustos tarihinde başlamış ve 6 Eylül'de sona ermişti. Peki Ek MTV 2. taksit ödemesi son gün ne zaman?
22.11.2023 Bilgi Rehberi
ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! 🚗 EK MTV 2. TAKSİT ödemesi için son gün ne zaman? O tarihe kadar ödemeyenlere günlük % 3,5 gecikme zammı uygulanacak!
ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! 🚗 EK MTV 2. TAKSİT ödemesi için son gün ne zaman? O tarihe kadar ödemeyenlere günlük % 3,5 gecikme zammı uygulanacak! EK MTV 2. taksit ödemesi 1 Kasım itibariyle başladı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle oluşan mali yükün etkisini azaltmak için ek MTV düzenlemesi gerçekleştirilmiş ilk taksit ödemesi 6 Eylül tarihine kadar yapılmıştı. Peki EK MTV ikinci taksit ödemesi son ödeme tarihi hangi gün?
16.11.2023 Bilgi Rehberi
İŞ İLANI: EGM hemşire alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman son?👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ EGM hemşire alımı başvuru şartları nedir, sınav tarihi ne zaman?
İŞ İLANI: EGM hemşire alımı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman son?👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ EGM hemşire alımı başvuru şartları nedir, sınav tarihi ne zaman? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hemşire alımı ilanı yayımlandı. Adaylar ise EGM hemşire alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir araştırmaya geçti. Peki EGM hemşire alımı başvuru tarihlerinde son gün ne zaman, sınav tarihi ne zaman? İşte EGM tarafından yayımlanan hemşire alımı ilanı haberimizde...
8.11.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023-2024 Green Card başvuruları bitti mi, son gün ne zaman?
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023-2024 Green Card başvuruları bitti mi, son gün ne zaman? Green Card başvuruları bitmek üzere! 2023 Green Vard başvuru ekranı elektronik ortamda açılıyor. Peki, kimler Green Kart (Yeşil Kart) başvurusu yapabiliyor? Green Card başvuru detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
6.11.2023 Bilgi Rehberi
2023-2024 GREEN CARD (Yeşil Kart) BAŞVURUSU son gün ne zaman? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? Green Card fotoğraf ayarlama
2023-2024 GREEN CARD (Yeşil Kart) BAŞVURUSU son gün ne zaman? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? Green Card fotoğraf ayarlama Green Card başvuruları devam ediyor. 2023 Green Card başvuru ekranı Green Card başvurusu yapacaklar tarafından araştırılıyor. Peki, kimler Green Card başvurusu yapabilir? İşte Green Card başvuruları ile ilgili merak edilen tüm detaylar.
2.11.2023 Bilgi Rehberi
AÖF KAYIT YENİLEME son gün ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF akademik takvimi ve sınav tarihleri...
AÖF KAYIT YENİLEME son gün ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF akademik takvimi ve sınav tarihleri... Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri kayıt ve kayıt yenileme işlemleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de yer aldı. İkinci üniversite kayıt ve kayıt yenileme tarihleri değiştiğinden öğrenciler, ''AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.10.2023 Bilgi Rehberi
2023 ALES/3 BAŞVURU EKRANI: ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM giriş ALES başvurusu için son gün ne zaman?
2023 ALES/3 BAŞVURU EKRANI: ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? ÖSYM giriş ALES başvurusu için son gün ne zaman? ALES başvuru ekranı açıldı. 2023 yılında uygulanacak olan ALES/3 için geri sayım sürerken başvuru işlemleri de ÖSYM AİS aracılığıyla alınıyor. Peki, ALES başvurusu nasıl yapılır, başvuru için son gün ne zaman?
7.10.2023 Bilgi Rehberi
DGS ek tercih yap: 2023 DGS ek tercih için son gün ne zaman? Yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
DGS ek tercih yap: 2023 DGS ek tercih için son gün ne zaman? Yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? DGS ek tercih süreci devam ediyor. 2023 DGS sonuçlarına göre ilk tercihlerinden yerleşen adaylar kayıt işlemlerini gerçekleştirirken; ek tercih yapacak olan adaylar için DGS ek tercihleri 29 Eylül'de başlamıştı. Peki, DGS ek tercih için son gün ne zaman?
5.10.2023 Bilgi Rehberi
VGM BURS BAŞVURUSU için son gün ne zaman? 2023-2024 VGM burs ücreti ne kadar? Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanır?
VGM BURS BAŞVURUSU için son gün ne zaman? 2023-2024 VGM burs ücreti ne kadar? Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanır? Vakıflar Genel Müdürlüğü burs tarihleri merak edilirken ortaöğrenim için verilecek burslar için başvurular başladı. 1 Ekim itibariyle başlayan başvurular 15 Ekim'e kadar devam edecek. Peki, yükseköğrenim burs başvuruları ne zaman yapılacak? İşte VGM burs başvurusu ile ilgili detaylar.
5.10.2023 Bilgi Rehberi
HAC ÖN KAYIT TARİHLERİ 2023: Hac ön kayıt için son gün ne zaman? Kayıt ücreti ne kadar?
HAC ÖN KAYIT TARİHLERİ 2023: Hac ön kayıt için son gün ne zaman? Kayıt ücreti ne kadar? Hac ön kayıt işlemleri devam ediyor. 2024 yılında Hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adayları ön kayıt işlemlerini tamamlıyor. Daha önceki yıllarda kayıt yaptıranların kayıtları otomatik olarak yenilenecek.
29.09.2023 Bilgi Rehberi
KYK burs başvuru tarihleri ne zaman ve KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK BURS BAŞVURU EKRANI 2023 açıldı mı?
KYK burs başvuru tarihleri ne zaman ve KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK BURS BAŞVURU EKRANI 2023 açıldı mı? KYK burs başvuru işlemleri için sabırsızlık sürüyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından alınacak olan KYK burs başvurusu başladı mı, ilk gün ve son gün ne zaman? 2023-2024 KYK burs başvurusu nasıl yapılır?
14.09.2023 Bilgi Rehberi
YKS EK TERCİH GİRİŞ EKRANI📌 YKS ek tercih nasıl yapılır, kaç tane üniversite yazılır, şartları nedir? 2023 YKS ek tercih ücreti ne kadar, son gün ne zaman?
YKS EK TERCİH GİRİŞ EKRANI📌 YKS ek tercih nasıl yapılır, kaç tane üniversite yazılır, şartları nedir? 2023 YKS ek tercih ücreti ne kadar, son gün ne zaman? YKS ek tercih işlemleri başladı. ÖSYM tarafından alınan YKS ek tercih nasıl yapılır sorusu gündeme geldi. Peki YKS ek tercih ücreti ne kadar, son gün ne zaman? İşte ilk tercihlerde yerleşemeyen adayların YKS ek tercih işlemlerinde izlemesi gereken adımlar...
12.09.2023 Bilgi Rehberi
SÜPER LİG TRANSFER sezonu ne zaman bitecek, son gün ne zaman? Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği isimler...
SÜPER LİG TRANSFER sezonu ne zaman bitecek, son gün ne zaman? Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği isimler... Süper Lig'de iddialı kadrolar oluşturan kulüpler transfer sezonun bitmesine sayılı günler kala son hamleler için çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldız ismin Süper Lig'de mücadele edeceği 2023-2024 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yıldız isimleri kadrosuna kattı. Peki Süper Lig'de transfer sezonu ne zaman sona erecek? İşte yapılan transferler...
8.09.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Son Gün Ne Zaman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.