Son Haberler

Son Haberler

Son dakika son haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son haberler haber sayfamızda...

Son Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 110.441 son haberler haberi bulunmuştur.
NBA'de Alperen Şengün alev aldı! Kariyer rekoruyla triple-double
NBA'de Alperen Şengün alev aldı! Kariyer rekoruyla triple-double NBA'de geçtiğimiz gün tarihi bir performans sergileyen Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Los Angeles Clippers ile karşılaştığı maçta da şovuna devam etti. İşte detaylar...
7.03.2024 NBA
Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon kapsülü dünyaya döndü! İşte o anlar
Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon kapsülü dünyaya döndü! İşte o anlar Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Axiom-3 ekibini taşıyan Dragon kapsülü, ABD'nin Florida eyaleti açıklarında okyanusa iniş yaptı. Yer ekibi tarafından gemiye alınan kapsülün kapağı açıldı. Gezeravcı'nın da içinde yer aldığı ekip Dragon kapsülünden çıkarıldı.
10.02.2024 Dünya
Magazinin nabzı ‘50 Fifty’de atacak
Magazinin nabzı ‘50 Fifty’de atacak Dream Türk’te Yağmur Ayaz’ın sunumuyla ekrana gelen ‘50 Fifty’, bu hafta da dopdolu.
8.02.2024 Cadde
Olay iddia! Real Madrid'de öfkeli Arda Güler, Florentino Perez'le görüşecek
Olay iddia! Real Madrid'de öfkeli Arda Güler, Florentino Perez'le görüşecek Real Madrid'de süre istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Genç yetenek kulüp Başkanı Florentino Perez ile görüşecek. İşte detaylar...
3.02.2024 İspanya La Liga
Suriye ve Irak'tan çekilme için ABD'den ön şart!
Suriye ve Irak'tan çekilme için ABD'den ön şart! İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası Orta Doğu'da ABD üsleri 150'den fazla kez hedef alındı. Bu saldırıların ardından ABD'nin Suriye ve Irak'taki askerlerini bölgeden çekeceğine dair haberler ortaya çıktı. Peki olası bir çekilme söz konusu olursa bölgede dengeler nasıl etkilenir? ABD bu adımı neden atar, arkasında başka bir plan mı var? Doç. Dr. Efe Sıvış milliyet.com.tr için değerlendirdi.
27.01.2024 Dünya
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı...
Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı ne anlama geliyor? İşte cevabı... Güney Afrika'nın "Gazze'de soykırım davası" başvurusu Uluslararası Adalet Divanı tarafından kabul edildi. Yargıç Joan E. Donoghue, İsrail'e yönelik bazı iddiaların "Soykırım Sözleşmesi" hükümleri kapsamına girdiğini ifade etti. Peki bu karar ne anlama geliyor? Bundan sonraki süreçte ne olacak? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli ve Doç. Dr. Hakkı Hakan Erkiner değerlendirdi.
26.01.2024 Dünya
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi
Ebru Şahin hamile mi? Oyuncudan açıklama geldi 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galası dün akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. 2022 yılında basketbolcu Cedi Osman'la (28) evlenen Ebru Şahin (28) de galaya katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, hakkında çıkan hamilelik iddiasına açıklık getirdi.
23.01.2024 Cadde
İsrail zırhlısı üzerinden geçti! IDF bunu da yaptı, dehşet veren görüntü
İsrail zırhlısı üzerinden geçti! IDF bunu da yaptı, dehşet veren görüntü İsrail ordusu Tulkerim Mülteci Kampı'na baskın düzenledi, 3 kişiyi öldürdü. Amatör kameralar ise bir İsrail zırhlısının yerde yatan Filistinlinin üzerinden geçtiğini kaydetti.
9.01.2024 Dünya
Çin'in 10 yıllık tahvil getirilerinde sert düşüş
Çin'in 10 yıllık tahvil getirilerinde sert düşüş Çin'in 10 yıl vadeli tahvillerinde getiriler 2020'den bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi.
5.01.2024 Uzmanpara
Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum'
Nükhet Duru'nun iki büyük pişmanlığı! 'Kendimi duvardan duvara vurdum' Nükhet Duru, katıldığı yılbaşı özel programında samimi açıklamalarda bulundu. Usta sanatçı, Türk pop müziğine damga vuran 'Ele Güne Karşı' ve 'Beni Yak Kendini Yak' şarkılarını nasıl kaçırdığını anlattı.
4.01.2024 Cadde
Korkutan senaryo
Korkutan senaryo İsrail ile Lübnan arasındaki sınır hattında büyük gerginlik yaşanıyor. İsrail, Hizbullah’ın bölgeden çekilmemesi durumunda müdahale sinyali verdi. Son günlerde yaşananlar, Gazze’deki savaşın bölgeye yayılmasıyla ilgili endişeleri yeniden akıllara getirdi.
29.12.2023 Dünya
'Enflasyon beklentileri cesaret verici'
'Enflasyon beklentileri cesaret verici' New York Fed Başkanı John Williams uzun vadeli enflasyon beklentilerinin cesaret verici bir şekilde istikrarlı olduğunu ve enflasyon baskılarının azalmasını memnuniyetle karşıladığını söyledi.
29.11.2023 Uzmanpara
100’üncü yıl coşkusu!
100’üncü yıl coşkusu! Dream Türk TV’de ekrana gelen, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, genel koordinatörlüğünü Suat Yanç’ın, yapımcılığını ise Noah Entertainment’ın üstlendiği ‘50 Fifty’, bu hafta özel gündemiyle müzik dünyasının nabzını tutacak.
2.11.2023 Cadde
Netanyahu'nun 'Yeşaya Kehaneti' ile planı: Hedefinde Evanjelikler, Neoconlar ve Hristiyanlar var
Netanyahu'nun 'Yeşaya Kehaneti' ile planı: Hedefinde Evanjelikler, Neoconlar ve Hristiyanlar var İsrail Başbakanı Netanyahu, basın toplantısında dikkatlerden kaçmayan Yeşaya kehanetinden bahsetti.Peki Netanyahu bu kehaneti gündeme getirerek kimleri yanına çekmek istiyor? 'Netanyahu, mitolojik savaş yaptığına inanıyor' diyen Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
27.10.2023 Dünya
İsrail'in planı ortaya çıktı! 5 adımda işgal
İsrail'in planı ortaya çıktı! 5 adımda işgal İsrail’in beklenen kara harekatıyla ilgili iddialar yerel basında yer aldı. Buna göre uzun bir süreç olması beklenen harekat 5 ayrı aşamadan oluşuyor.
27.10.2023 Dünya
Binlerce fidan diktiği orman yandı, hayatını kaybetti
Binlerce fidan diktiği orman yandı, hayatını kaybetti Gümüşhane'de 78 yaşındaki Ömer Bulut 12 bin çam fidanını toprakla buluşturdu. Sabah saatlerinde ormanda çıkan yangın ise kahreden haberi de beraberinde getirdi.
24.09.2023 Gündem
3 bölgede terör örgütüne peş peşe darbeler!
3 bölgede terör örgütüne peş peşe darbeler! Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haberler Irak'ın kuzeyi, Barış Pınarı bölgesi ve Hakkari'den geldi.
24.09.2023 Gündem
Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti! Dayıdan baba hakkında şok iddia
Çocuğunu yanlışlıkla vurdu, intihar etti! Dayıdan baba hakkında şok iddia Av tüfeğiyle oğlunu yanlışlıkla vurduktan sonra intihar eden baba Göksel Dağlıoğlu hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
24.09.2023 Gündem
Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde teröre peş peşe darbeler!
Hakkari ve Irak'ın kuzeyinde teröre peş peşe darbeler! Terör örgütlerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haberler Irak'ın kuzeyi ve Hakkari'den geldi.
24.09.2023 Haberler
Milliyet Mimarlık ile yapı sektörüne güncel bakış
Milliyet Mimarlık ile yapı sektörüne güncel bakış Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık dergisi; 24 Eylül Pazar günü yayımlanıyor. ABD Ankara Büyükelçilik binasının kapak konusu olarak ele alındığı yeni sayıda söyleşiler, özel dosya konuları, dünyadan sektörle ilgili son haberler yer alıyor.
22.09.2023 Mimarlık
Dayılarına kurşun yağdırdı! 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı
Dayılarına kurşun yağdırdı! 25 yaşındaki genç cinayeti neden işlediğini anlattı Afyonkarahisar'da Emin Sivri isimli genç, dolmuş durağında karşılaştığı iki dayısına pompalı tüfekle ateş açtı. Bir kişinin öldüğü kanlı olayda Sivri, cinayeti neden işlediğini de itiraf etti. İşte haberin ayrıntıları...
8.09.2023 Gündem
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum!  Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama
Son dakika: Çanakkale yangınında son durum! Bakan Yumaklı'dan yeni açıklama Çanakkale'de dün başlayan yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fırtınanın etkisiyle büyüyen yangınla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı.
23.08.2023 Gündem
Canlı yayında Fenerbahçe'nin transferi için tarih verdi! İşte İsmail Kartal'ın istediği yıldız
Canlı yayında Fenerbahçe'nin transferi için tarih verdi! İşte İsmail Kartal'ın istediği yıldız Transfer dönemine adeta fırtına gibi bir giriş yapan ve yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerin gündemini Skorer TV'de değerlendirdi.
10.08.2023 Fenerbahçe
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın verilerine göre Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.05.2023 Gündem
Son dakika! Şırnak'ta sıcak çatışma: 3 şehit
Son dakika! Şırnak'ta sıcak çatışma: 3 şehit Şırnak'ta Bestler Dereler bölgesinde arazi araması esnasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ağır yaralandı. Operasyonlarda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.