Sonbahar

Sonbahar

Son dakika sonbahar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sonbahar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sonbahar haber sayfamızda...

Sonbahar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.435 sonbahar haberi bulunmuştur.
Almanya'nın büyüme tahmini düşürüldü
Almanya'nın büyüme tahmini düşürüldü Almanya'nın önde gelen ekonomik araştırma kuruluşları 2024 için GSYH büyüme tahminlerini düşürdü.
27.03.2024 Uzmanpara
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da Yılın 8 Nisan'daki ilk Güneş tutulması yalnızca Amerika kıtasından izlenebilecek.
23.03.2024 Dünya
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında son durum İstanbul’da barajlardaki doluluk oranlarındaki artış hızla sürüyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 80.3 olarak ölçüldü.
23.03.2024 Gündem
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler Sivas'ın marka değeri Kangal köpekler, iklim değişikliğine bağlı sıcak seyreden hava ve kar yağmaması nedeniyle eşleşme sürecine giremedi. Normal şartlarda Kangalların senede 2 kez eşleşip, 2 kez doğum yaptığını belirten Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Orhan Yalçınkaya, "Kangalların hormonları eşleşmeye müsait olmadı. Bu nedenle doğum süreleri uzadı" dedi.
21.03.2024 Gündem
21 MART İLKBAHAR EKİNOKSU nedir, bugün ekinoks mu? 21 Mart'ta neler oluyor? İşte 21 Mart İlkbahar Ekinoksu 2024 özellikleri
21 MART İLKBAHAR EKİNOKSU nedir, bugün ekinoks mu? 21 Mart'ta neler oluyor? İşte 21 Mart İlkbahar Ekinoksu 2024 özellikleri Gündüz ile gecenin eşit olması durumu olan Ekinoks, her yıl 21 Mart ve 23 Eylül tarihlerinde gerçekleşiyor. 21 Mart, Kuzey Yarım Küre'de İlkbahar'ın, Güney Yarım Küre'de ise Sonbahar'ın başlangıcıdır. Güneş bu tarihlerde Ekvator'a dik açı ile gelir. Peki, 21 Mart ekinoksunda neler olur? 21 Mart İlkbahar Ekinoksu nedir, bugün ekinoks mu? 21 Mart'ta neler oluyor? İşte 21 Mart İlkbahar Ekinoksu 2024 özellikleri...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı
Victoria Beckham sahneye koltuk değnekleriyle çıktı! Defileyi protestocular bastı Dünyaca ünlü müzik grubu Spice Girls dağıldıktan sonra moda dünyasına adım atan Victoria Beckham, spor salonunda geçirdiği bir kaza sonucu ayağını kırmıştı. Önceki gün Paris Moda haftasında markasının 2024 sonbahar/kış koleksiyonunu defilesi düzenlenen Beckham, hayvan hakları aktivistlerinin protestosuna uğradı. Ünlü isim, defile sonunda sahneye koltuk değnekleriyle çıktı. İşte detaylar...
5.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düşüş gösteren ikinci el araç fiyatlarında yeni yılın ilk ayı itibarıyla ibre terse döndü. Peki ikinci el araçlardaki artışın sebebi ne, araç almak için en avantajlı dönem ne zaman? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Kapının anahtarı kulaktaki çipte!
Kapının anahtarı kulaktaki çipte! Tarım ve Orman Bakanlığı, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kulaklarında yer alan çipli küpelerin daha etkin kullanımını planlıyor. Türkiye’nin hayvancılık yol haritasını açıklayacak olan bakanlık, hayvan refahını, gıda güvenliğini ve insan sağlığını korumaya yönelik yeni tedbirler almaya hazırlanıyor.
20.02.2024 Ekonomi
Yer: Çanakkale! 2'nci Dünya Savaşı'ndan kalma: Her yıl ortaya çıkan manzara şoke ediyor
Yer: Çanakkale! 2'nci Dünya Savaşı'ndan kalma: Her yıl ortaya çıkan manzara şoke ediyor Çanakkale’de, 2'nci Dünya Savaşı sırasında boğaz savunması için yapılan Turgut Reis Tabyası'nda toplar paslanmaya başladı. Üzerine isim kazınıp, sprey boyayla yazılar yazılan tarihi bataryanın içler acısı hali görenlerin yüreklerini burkuyor.
12.02.2024 Gündem
İstanbul barajlarında son durum
İstanbul barajlarında son durum İstanbul'da kurak geçen yaz ve sonbahar aylarının ardından, Kasım ayında başlayan yağmurlarla dolmaya başlayan baraj göllerindeki su seviyesi yükselmeye devam ediyor.
31.01.2024 Gündem
Bakan Yumaklı'dan 'şap hastalığı' ile ilgili açıklama
Bakan Yumaklı'dan 'şap hastalığı' ile ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, şap hastalığına ilişkin, “Önceki yıllarda rutin olarak 2 doz uyguladığımız aşı sayısını bu yıl ilk kez 3’e çıkaracak ve ilk dozu 29 Ocak-31 Mart 2024 tarihlerinde üreticilerimizden aşı bedeli almadan uygulayacağız” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
Kestane en güzel böyle pişiyor! Sokak kestanecisi püf noktayı verdi
Kestane en güzel böyle pişiyor! Sokak kestanecisi püf noktayı verdi Sonbahar ve kış günlerinde sokak lezzetlerinin vazgeçilmezi kestane, sıcaklığı ve lezzetiyle bilinir. Sokakları kokusuyla dolduran kestanenin en iyi pişirme yöntemleri için birkaç püf noktası bulunmaktadır. İşte sokak kestanecilerinin pişirme tekniği…
25.01.2024 Yemek
Aynı anda hem influenza hem Covid-19 hastalar var! Prof. Dr. Turan Ankara'ya dikkat çekti
Aynı anda hem influenza hem Covid-19 hastalar var! Prof. Dr. Turan Ankara'ya dikkat çekti Türkiye'nin en büyük hastanelerinden Ankara Şehir Hastanesi'nde son dönemde artan viral salgın hastalıklar nedeniyle yoğun bakımlarda doluluk oranı yüzde 90'a ulaşırken hastanenin Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Sema Turan önemli açıklamalarda bulundu.
18.01.2024 Gündem
İstanbul'da barajlardan sevindiren haber
İstanbul'da barajlardan sevindiren haber İstanbul'da kurak geçen yaz ve sonbahar aylarının ardından, Kasım ayında başlayan yağmurlarla birlikte dolmaya başlayan baraj göllerindeki su seviyesi hızla yükselmeye devam ediyor.
17.01.2024 Gündem
Lif, vitamin ve antioksidan deposu! Balkabağı göz sağlığını koruyor
Lif, vitamin ve antioksidan deposu! Balkabağı göz sağlığını koruyor ‘Cucurbita pepo’ adlı bitki türüne ait bir kabak çeşidi olan bal kabağı, genellikle sonbahar mevsiminde yetişiyor. Balkabağının sahip olduğu düşük kalori ile sağlıklı bir diyette kilo kontrolüne yardımcı olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Elif Bilgin Baş, bu lezzetli sebzenin gözleri olan faydaları hakkında önemli bilgiler verdi.
15.01.2024 Genel Sağlık
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın'
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın' Akdeniz Üniversitesi'nde 60+Tazelenme Üniversitesi'nde lisans mezunu olan 60 yaş üzeri 120 kişi, üniversiteden ayrılmak istemedi, yeni bir çözüm bulundu.
12.01.2024 Haberler
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın'
Antalya'da başladı, birçok şehre yayıldı! Kimse mezun olmak istemiyor... 'Hocam bizi sınıfta bırakın' Akdeniz Üniversitesi'nde 60+Tazelenme Üniversitesi'nde lisans mezunu olan 60 yaş üzeri 120 kişi, üniversiteden ayrılmak istemedi, yeni bir çözüm bulundu.
12.01.2024 Gündem
Araç alacaklara son 1 ay uyarısı! İşte piyasadaki en düşük sıfır otomobil
Araç alacaklara son 1 ay uyarısı! İşte piyasadaki en düşük sıfır otomobil 2023 yılında üretilmiş ve 2023 model olan araçların satışları devam ediyor. Peki 2024 yılı üretimli araçlar piyasaya sürüldü mü? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, kampanyalar için son 1 ay kaldığını söyledi. İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
İSKİ açıkladı! İstanbul'un barajlarında son durum
İSKİ açıkladı! İstanbul'un barajlarında son durum İstanbul’da 2023'ün son ayları yağışlı geçti. 2024 yılının ilk günlerinde yağışların da etkisiyle baraj doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 55.31 olarak ölçüldü.
10.01.2024 Gündem
Tarımda rakamlar alt üst oldu! Zeytin, Antep fıstığı ve fındıkta alarm
Tarımda rakamlar alt üst oldu! Zeytin, Antep fıstığı ve fındıkta alarm İklim değişikliği ve istilacı türler tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tarımsal üretimi tehdit ediyor. Türkiye’nin gıda üretimi ve ihracatında özel bir yere sahip olan zeytin, fındık ve Antep fıstığında bunun yansımaları yakından hissediliyor. Sektör temsilcileri, konuyla ilgili önlem alınması gerektiğinin altını çiziyor.
6.01.2024 Ekonomi
Sonbahar Sözleri 2024: En Güzel, Kısa, Resimli, Anlamlı Sonbahar Sözleri ve Mesajları
Sonbahar Sözleri 2024: En Güzel, Kısa, Resimli, Anlamlı Sonbahar Sözleri ve Mesajları Bugün Sonbahar mevsimine girdik. Dünyaca ünlü arama motoru Google, her özel günde olduğu gibi Sonbahar'ın gelişini de doodle ile kullanıcılara sundu. Sararan yaprakları ekrandan dökerek mevsimi en güzel şekilde ifade etti. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle mutlu olan vatandaşlar ise Sonbahar sözleri için arayışa geçti. 2024 kısa, resimli, anlamlı Sonbahar sözleri ve mesajlarını haberimize ekledik. İşte birbirinden güzel Sonbahar sözleri...
5.01.2024 Gündem
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: P Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. P harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “P ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Sonbahar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.