Songül

Songül

Son dakika songül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan songül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan songül haber sayfamızda...

Songül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.017 songül haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı'
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Son eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Cadde
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok!
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok! Şarkıcı Songül Karlı, arkadaşı Mehtap Abacı'nın Konya'daki kıyafet mağazasının açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen şarkıcı, bir de mini konser verdi.
22.04.2024 Cadde
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Damat Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) öldürüp, kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı. Gzöaltına alınan i Serkan Zengin’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Dehşet evi! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
Dehşet evi! Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Gündem
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı
Kalça estetiği yaptıran Songül Karlı'dan yeni pozlar! Takipçilerinden yorum yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Cadde
Batman Belediye Başkanı seçilen Gülistan Sönük mazbatasını aldı
Batman Belediye Başkanı seçilen Gülistan Sönük mazbatasını aldı Batman'da 31 Mart’taki seçimlerde belediye başkanı seçilen DEM Parti’li Gülistan Sönük, mazbatasını aldı.
3.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı Mardin'de DEM Parti’li Ahmet Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi de AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Evinde ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün sakladı
Korkunç olay! Evinde ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün sakladı Bağcılar'da Songül Kurt (48) isimli kadın, iddiaya göre birlikte uyuşturucu aldığı Ensar Avuç'un evinde düşerek hayatını kaybetti. Yaşanan olaydan dolayı korkan Avuç, kadının cesedini poşete sararak 10 gün evde sakladı.
12.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Haberler
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: AK Parti, Türkiye'nin en büyük kadın hareketidir AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Üsküdar’da düzenlenen ‘8 Mart Kadınlar Günü Buluşması’ programına katıldı.
8.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri' zirvede! Cihan'dan Azem'e 'kurşun' gibi sözler
'İnci Taneleri' zirvede! Cihan'dan Azem'e 'kurşun' gibi sözler Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin beşinci bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada çok konuşulan diziye, Cihan’ın (Kubilay Aka) vurulması ve sonrasında yaşananlar damga vurdu.
23.02.2024 Cadde
KÜL MASALI OYUNCULARI - KARAKTERLER: Kül Masalı dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
KÜL MASALI OYUNCULARI - KARAKTERLER: Kül Masalı dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ekran hayatına başladı. Başrollerini Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun paylaştığı Kül Masalı dizisinindeki karakterler de dikkat uyandırdı. Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı? İşte, oyuncu kadrosu...
23.02.2024 Bilgi Rehberi
‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’
‘Büyüten Kadınlar Meclisi’ni kuracağız’ AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında dün Beşiktaş’ta İstanbul’u Büyüten Kadınlar Programı’na eşi Songül Kurum’la katıldı.
23.02.2024 Gündem
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız , tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı.
22.02.2024 Haberler
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı
17 yaşındaki genç kız kavga ettiği erkeği bıçakladı Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre; 3 genç arasında sokakta yaşanan tartışmada, 17 yaşındaki S.N.K. adlı genç kız , tartıştığı M.E.Ö. isimli erkeği bıçakla yaraladı.
22.02.2024 Gündem
Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı! 'Öldüğü birkaç gün sonra fark edildi'
Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı! 'Öldüğü birkaç gün sonra fark edildi' Merhum sanatçı Ahmet Kaya’nın ağabeyi, ressam ve müzisyen Mustafa Kaya hayatını kaybetti. 70 yaşındaki Mustafa Kaya, Yeni Şeyhli Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
17.02.2024 Cadde
Songül Öden doğum fotoğrafını paylaştı!
Songül Öden doğum fotoğrafını paylaştı! 27 Ocak'ta ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Songül Öden, 17 Şubat tarihli yaş gününde, "Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi" mesajıyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
17.02.2024 Cadde
KÜL MASALI OYUNCULARI-KARAKTERLER 📺 Kül Masalı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizi oyuncu kadrosu
KÜL MASALI OYUNCULARI-KARAKTERLER 📺 Kül Masalı dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Kül Masalı dizi oyuncu kadrosu Kül Masalı dizisi ekrana geliyor! Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun yer aldığı Kül Masalı, TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Kül Masalı oyuncuları kim, konusu nedir? Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor?
15.02.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Songül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.