Son dakika transfer haberleri - Leipzig'ten Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Sörloth yanıtı
Son dakika transfer haberleri - Leipzig'ten Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Sörloth yanıtı Transferde son dakika! Adı Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Norveçli golcü Alexander Sörloth için Alman devi Leipzig kararını verdi. İşte detaylar...
5.08.2021 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: Yusuf Yazıcı ve Sörloth'un önceliği bizde
Ahmet Ağaoğlu: Yusuf Yazıcı ve Sörloth'un önceliği bizde Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün hedefinin her zaman zirve olduğunu belirterek, “Bir Trabzonspor taraftarı olarak ben hocadan şampiyonluk, başarı ve kupa beklerim” dedi.
21.11.2020 Trabzonspor
Son dakika | Norveçli yıldız Sörloth için Leipzig son kararını verdi!
Son dakika | Norveçli yıldız Sörloth için Leipzig son kararını verdi! Süper Lig'de Trabzonspor takımında gösterdiği müthiş performans ile geçtiğimiz sezonun gol kralı olan Norveçli golcü Alexander Sörloth rekor bir ücret ile Alman ekibi Leipzig'e imza atmıştı. 7 maçta forma giyen ancak bir gol dahi atamayan 24 yaşındaki golcü için sonra karar verildi.
20.11.2020 Almanya Bundesliga
Sörloth'tan transfer itirafı: Anlaşmıştım bile
Sörloth'tan transfer itirafı: Anlaşmıştım bile Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da harika bir performans gösteren ve Almanya ekibi Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth, transferinin nasıl gerçekleştiğiyle ilgili itirafta bulundu.
8.10.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'a Sörloth'tan iyi, Kamil Ahmet'ten kötü haber
Trabzonspor'a Sörloth'tan iyi, Kamil Ahmet'ten kötü haber Trabzonspor resmi siteden yaptığı açıklamalarda Sörloth'un Başakşehir maçında forma giyebileceğini ancak Kamil Ahmet Çörekçi’nin 3-6 forma giyemeyeceğini açıkladı.
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri