Sorular

Sorular

Son dakika sorular haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sorular gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sorular haber sayfamızda...

Sorular

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.694 sorular haberi bulunmuştur.
2. DÖNEM ORTAK YAZILI SINAV NE ZAMAN 2024? İkinci dönem 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular...
2. DÖNEM ORTAK YAZILI SINAV NE ZAMAN 2024? İkinci dönem 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular... Ortak sınav takvimi 2024! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerinde değişiklik yapıldığı bildirilmişti. İkinci ortak sınav takvimine göre 8. ve 12. sınıf yazılı sınavları ne zaman?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen ikazı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen ikazı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 EURO 2024
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati bir hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
Oyuncu 🎭 Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? İşte oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk olan Cem Davran ile ilgili meraklı sorular gündeme geldi. İzleyiciler yıllara damga vuran Cem davran hakkında; Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran nereli? soruları araştırıyor. İşte Cem Davran'ın oynadığı diziler, filmler, sunduğu programlar
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Araştırma: İnsanlar yaşlılığın eskiye göre daha geç başladığını düşünüyor
Araştırma: İnsanlar yaşlılığın eskiye göre daha geç başladığını düşünüyor Yeni bir çalışma, insanların 'yaşlılığın' ne zaman başladığına dair algılarının zaman içinde nasıl değiştirdiğini araştırdı.
24.04.2024 Dünya
YAYIMLANDI! BURSLULUK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024: 📌 İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den net tarih...
YAYIMLANDI! BURSLULUK SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2024: 📌 İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den net tarih... İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) düzenlendi! Sınav giriş belgesini alan, sınava giren ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıflar ile lise 9, 10 ve 11'inci sınıf öğrencileri sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Ortaokul ve liselere farklı sayılarda sorular soruluyor. 2024 İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin yazılı açıklamada bulundu
22.04.2024 Trabzonspor
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı!
ÖSYM'den son dakika 2024-ALES/1 Sınavı açıklaması! Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı! Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na ilişkin ÖSYM'den açıklama yapıldı. ÖSYM, temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının yayımlandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir”
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir” Tokat'ta meydana gelen 4.7 büyüklükteki depremi değerlendiren Deprem Uzmanı Serkan İçelli, 4 bin yıldır faaliyete geçmemiş fayın üzerinde ufak bir atılımın olduğunu ifade ederek, Kuzey Anadolu fayının ise 6 ve 6.5 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğini söyledi.
18.04.2024 Haberler
LGS 2024 NE ZAMAN? LGS örnek sorular: Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?
LGS 2024 NE ZAMAN? LGS örnek sorular: Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına kısa süre kaldı. LGS için başvuru süreci 29 Mart günü noktalandı. Sınava katılım sağlayacak öğrenciler ise LGS sınav giriş belgesinin paylaşılacağı tarihi araştırıyor. 2024 LGS ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı?
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı? Threads kapandı mı, neden kapanacak? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Threads ile ilgili sorular gündeme geldi. Threads ile ilgili karar alınması ardından kullanıcılar, Threads kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman son, tekrardan açılacak mı, ne zaman açılacak? sorularını araştırmaya başladı. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun açıklanan kararı
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İran'da uçaksavar sesleri!
İran'da uçaksavar sesleri! Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyinde yer alan Necef'teki havalimanında Çarşamba akşamı kaydedilen görüntüler, bir anda gözlerin geçmişte İran karşıtı gösterilere ev sahipliği yapmış şehre çevrilmesine yol açtı.
18.04.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Tamamen gerçek dışıdır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ve Hazreti Muhammed'e ilişkin soru sorulduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.
17.04.2024 Gündem
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı!
Aşk soruları Miray Daner'i utandırdı! İşletmeci Oğulcan Engin'den ayrıldıktan sonra Ata Caner Çerçioğlu ile yeni bir ilişkiye yelken açan Miray Daner'e, marka yüzü olduğu lansmanda özel hayatıyla ilgili sorular da yöneltildi.
17.04.2024 Cadde
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi
Trump isyan etti! 'Sus payı' davasında ilk jüri üyeleri seçildi Eski ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik mahkeme jürisinin 7 üyesinin seçimi tamamlandı. Trump ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hakkındaki konuşma yasağına isyan etti.
17.04.2024 Dünya
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor Hobi olarak 10 yıldır kuşlarla ilgilenen ve aynı zamanda muhabbet kuşu yetiştiriciliği yapan Rahim Çakmak, 5 yıl önce, yavruyken aldığı 'Umbrella Kakadu' cinsi papağanına, hayatını kaybeden dedesinin adı olan 'Osman' ismini koydu. Bir yıl boyunca eğitim verdiği papağanına 50'den fazla kelime öğreten Çakmak, aynı zamanda verdiği komutlarla, kendisine söylenenleri yerine getirmesini de sağladı. ‘Osman’ın, komutuyla yürüyerek kafesine gittiğini, çağırınca yanına geldiğini, birisine kızmasını istediğinde de çıkardığı seslerle kızgınlığını ifade ettiğini belirten Çakmak, “Osman'ı ilk aldığımda, bebekken, dedemin ismini koydum. Osman'ı, kendimizden, ailemizden bir parça gibi hissettik. Osman, evimize geldiğinde birkaç ay boyunca bizi ısırdı. Fakat sonrasında bizden bir parça oldu. Çocuklara, anneye, babaya karşı, bana karşı hep hassastır. Benim sesimi duysun yeter ki. Kapıyı vurup, ‘Açın kapıyı’ dediğim zaman, hemen ‘Baba, baba’ diye bağırıyor. Ailemizin bir ferdi olduğunu kendi de biliyor. Yabancılara karşı biraz agresif" diye konuştu.
16.04.2024 Yaşam
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi Bursa’da sahibinin görüntülerini sosyal medyada paylaştığı 5 yaşındaki 'Osman' adını verdiği papağanın videoları, 30 milyon izlenmeye ulaşırken, en çok da ilahi videoları dikkat çekiyor.
16.04.2024 Gündem
RESMİ TATİLLER TAKVİMİ 📌 23 NİSAN RESMİ TATİL Mİ? 🎀 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl hangi güne denk geliyor, okullar, özel sektör, kamu, üniversiteler resmi tatil mi?
RESMİ TATİLLER TAKVİMİ 📌 23 NİSAN RESMİ TATİL Mİ? 🎀 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl hangi güne denk geliyor, okullar, özel sektör, kamu, üniversiteler resmi tatil mi? Nisan ayında olmamızla birlikte araştırması artan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü için çeşitli sorular gündemde. 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan bu yıl hangi gün, okullar tatil mi? soruları merak ediliyor. İşte 2024 Resmi tatiller listesi haberimizde...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sorular ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.