Sorumluluk

Sorumluluk

Son dakika Sorumluluk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sorumluluk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sorumluluk haber sayfamızda...

Sorumluluk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.253 sorumluluk haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis
Fenerbahçe Beko'da Monaco zaferinin mimarı Hayes Davis Temsilcimiz, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off serisi ilk maçında As Monaco'yu deplasmanda 95-91 seride bir adım öne geçti. Nigel Hayes Davis'in performansı galibiyette önemli rol oynadı.
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) 23 Nisan’da üç yeni saha daha açtı.
24.04.2024 Basketbol
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Tekin, Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları kabul etti
Bakan Tekin, Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları kabul etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Türki Cumhuriyetler'den gelen çocukları ağırladı.
22.04.2024 Gündem
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum
Saliha Şahin: Olimpiyatta şampiyonluk yaşamak istiyorum Polonya'da Chemik Police ile şampiyonluk yaşayan milli yıldız Saliha Şahin, hem sezonu değerlendirirken hem de Filenin Sultanları'ndaki hedeflerinden bahsetti.
22.04.2024 Voleybol
Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor!
Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, çocukların gelişimine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor! Zamanla gelişiyorlar... Zamanla öğreniyorlar… Zamanla keşfediyorlar… Zamanla başarıyorlar… Çocuklarımızın başarısı, zamanı nasıl kullandıklarında saklı… Dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan Saat&Saat, 'Akıllı Saatler Öğrenci Gelişim Kurumsal Sosyal Sorumluluk' projesiyle geleceğimizin çocuklarına zamanlarını daha verimli kullanma becerisi kazandırarak, onlara verdiği önemi gösteriyor.
22.04.2024 Advertorial
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu'
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu' Uygur Türkü olarak varlıklı bir ailenin içine doğdu. Değişen Çin politikaları sebebiyle aniden ailesiyle iletişimi kesilince Türkiye'de kız kardeşiyle bir başına, beş parasız kaldı. İşte çamaşır suyuyla yer silerken Kuzguncuk'ta Boğaz manzaralı bir restoran açan Ali Gökaslan'ın sıfırdan kurduğu yeni hayatı.
22.04.2024 Yaşam
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın girişimleri sonrası Avrupa’da ilk defa bir parka belediye kararı ile “Türk” adı verilecek.
22.04.2024 Gündem
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz'
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz' Tokat'ta merkez üssü Turhal ilçesi olan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar Millet Bahçesi'nde geceyi geçirmek için çadır kurdu.
21.04.2024 Haberler
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz'
Tokat'taki deprem sonrası yaşadıklarını anlattı! 'Geceyi burada geçireceğiz' Tokat'ta merkez üssü Turhal ilçesi olan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar Millet Bahçesi'nde geceyi geçirmek için çadır kurdu.
21.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Yeniden bir seferberlik başlatıyoruz
Bakan Özhaseki: Yeniden bir seferberlik başlatıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Her tarafı yemyeşil, zümrüt gibi olan Anadolu coğrafyasını adeta talan ettik. Ağaçlarımızı yok ettik, ormanlarımızı da kel hale getirdik. Şimdi yeniden bir seferberlik başlatıyoruz" dedi.
21.04.2024 Ekonomi
‘Partide gruplaşma istemiyorum’
‘Partide gruplaşma istemiyorum’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, PM’de, ana hatlarıyla partinin yeni döneme ilişkin yol haritasını anlattı.
21.04.2024 Gündem
‘Tarihi değiştirme fırsatı yakaladık’
‘Tarihi değiştirme fırsatı yakaladık’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Genel Merkezi’nde il başkanları ve belediye başkanlarının katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın açılışında konuştu.
21.04.2024 Gündem
Ömer Korkmaz: Taraftarlarımızla birlikte başarılar elde edeceğiz!
Ömer Korkmaz: Taraftarlarımızla birlikte başarılar elde edeceğiz! Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Alanyaspor maçı sonrası konuştu.
20.04.2024 Konyaspor
Serdar Topraktepe: Bize ne denirse onu yaparız!
Serdar Topraktepe: Bize ne denirse onu yaparız! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçı öncesi konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Emine Erdoğan: Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı sorumluluk olarak görmeliyiz
Emine Erdoğan: Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı sorumluluk olarak görmeliyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü’nün “Bitkisel İlaçlar İçin Uluslararası Düzenleyici İşbirliği Ağı”nın 15’inci Yıllık Toplantısı’na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sorumluluk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.