Sosyal Hizmetler

Sosyal Hizmetler

Son dakika Sosyal Hizmetler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sosyal Hizmetler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sosyal Hizmetler haber sayfamızda...

Sosyal Hizmetler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.804 sosyal hizmetler haberi bulunmuştur.
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları
İşte Türkiye ile Irak arasındaki 26 anlașmanın detayları İletişim Başkanlığı duyurdu! Türkiye ile Irak arasında 26 anlașma imzalandı. İşte o anlaşmanın detayları...
22.04.2024 Gündem
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti
Şehit babası oğlunun şehadet gününde vefat etti 20 Nisan 1993 tarihinde şehit olan jandarma er Adem Akman’ın babası Cemil Akman, oğlunun şehadete yürüdüğü gün hayatını kaybetti. Cemil Akman, şehit oğlunun yanına defnedildi.
21.04.2024 Gündem
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı'
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayısının 10 bin 84’e ulaştığını açıkladı.
21.04.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak'ta temaslarda bulundu. Bakan Göktaş Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi ve bir söyleşide bulundu.
20.04.2024 Haberler
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi
Bakan Göktaş Şırnak'ta Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şırnak'ta temaslarda bulundu. Bakan Göktaş Cudi’nin yıldız kızları ile bir araya geldi ve bir söyleşide bulundu.
20.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş nikah şahidi oldu! "Devlet mutlu gününde de elbette yanında olacaktı"
Bakan Göktaş nikah şahidi oldu! "Devlet mutlu gününde de elbette yanında olacaktı" Sabri Sidar yetiştirme yurdunda büyüdü, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü oldu. Bakan Göktaş mutlu gününde yalnız bırakmadı.
20.04.2024 Gündem
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da
Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan'ı resmi törenle karşıladı.
18.04.2024 Gündem
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi İstanbul Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı öldüren Bahattin Can'ın 3 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
‘Vefa’ bütçesi 2.8 milyar TL’ye çıktı
‘Vefa’ bütçesi 2.8 milyar TL’ye çıktı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı ile ihtiyaç sahibi olup temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve kendi öz bakımını yerine getiremeyen yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ifade etti.
18.04.2024 Gündem
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Haberler
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor
Emeklilere müjde! En düşük emekli maaşı alanlara yardım geliyor En düşük emekli aylığı alan emekliye destek için yeni bir formül aranıyor. İşte bu kapsamda Aile Bakanlığı tarafından çalışma başladı. En düşük emekli maaşı 10 bin TL alanlar için sosyal destek kapsamında bölgesel destek formülü üzerinde çalışılıyor. Peki bu destek nasıl olacak? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik”
“Ulusal Vefa Programı’nın bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttik” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın daha etkin ve kapsamlı yürütülebilmesi için bu yılki bütçesini 2,8 milyar TL’ye yükselttiklerini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
NİSAN 2024 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ | Evde Bakım maaşı banka hesaplarına yattı mı? e-Devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı
NİSAN 2024 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ | Evde Bakım maaşı banka hesaplarına yattı mı? e-Devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı Ramazan Bayramı ve tatilin sona ermesi ile birlikte Nisan ayı evde bakım maaşı hesaplara yattı mı sorusu araştırma konusu olmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ayın ortaasında ödenmeye başlayan Evde bakım maaşı ödemeleri her il için farklı tarihlerde hesaplara yatıyor. Peki Evde bakım maaşı hesaplara yatırıldı mı? e-Devlet Nisan ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama ekranı...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Sosyal medyadan yardım çığlığı
Sosyal medyadan yardım çığlığı Denizli’de yaşayan 17 yaşındaki S.A., iddiaya göre, 15 yaşındayken Hasan Aslan’ın (35) cinsel istismarına maruz kaldı.
15.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda
Eşinin öldürdüğü Petek'e gözyaşlarıyla veda Edirne'de boşanma aşamasındaki eşi Berşan Aksak (22) tarafından öldürülen Petek Aksak (22) gözyaşları arasında toprağa verildi.
14.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Uygulaması ile ilgili açıklama
Bakan Göktaş'tan Evde Bakıma Destek Uygulaması ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Evlerinde bakılan tam bağımlı engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerinin artırılması ve ailelerinin desteklenerek güçlendirilmesi amacıyla geçtiğimiz yıl Adana, Ankara ve İzmir’de başlattığımız Evde Bakıma Destek Pilot Uygulaması kapsamında toplam 3 bin 407 vatandaşımıza hizmet verdik" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Dijital dünyada çocuklara tam koruma
Dijital dünyada çocuklara tam koruma Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, son yıllarda dijitalleşme ile çocukların büyük bir risk altında olduğuna dikkati çekti.
13.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi
Bakan Göktaş açıkladı! Çocuk gelişimine zararlı 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocukların sağlıklı gelişimini olumsuz etkileyebileceği değerlendirilen toplam 2 bin 54 içeriğe müdahale edildi. Buna ek olarak riske maruz kaldığı tespit edilen çocuklara gerekli psikososyal desteği sağlıyoruz" şeklinde konuştu.
12.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den müjde! "Tam 14.2 milyar TL’yi Hatay için kullanacağız"
Bakan Özhaseki'den müjde! "Tam 14.2 milyar TL’yi Hatay için kullanacağız" Bakan Mehmet Özhaseki Hatay için müjdeyi açıkladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki “Dünya Bankası’ndan elde ettiğimiz özel bir kredi var, tam 14.2 milyar TL’ yi Hatay için kullanacağız” dedi.
8.04.2024 Gündem
SED NİSAN AYI ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIYOR! SED Nisan ayı ödemeleri hakkında Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama
SED NİSAN AYI ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIYOR! SED Nisan ayı ödemeleri hakkında Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama SED Nisan ayı ödemeleri hesaplara yattı mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik her ay düzenli olarak yapılan ödemelerin Nisan ayı içerisinde bayramdan önce ödenip ödenmeyeceği merak ediliyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi. İşte SED Nisan ayı ödemelerine ilişkin yapılan o açıklama...
8.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Hizmetler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.