Sosyal Medya Hesabı

Sosyal Medya Hesabı

Son dakika sosyal medya hesabı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal medya hesabı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal medya hesabı haber sayfamızda...

Sosyal Medya Hesabı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.498 sosyal medya hesabı haberi bulunmuştur.
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi!
TOKAT'TA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ SON DAKİKA? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? Valilikten açıklama geldi! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremin ardından vatandaşlar panikle sokağa döküldü. Gerekli çalışmalar hızlandırılırken okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Tokat'ta bugün okullar tatil mi? 19 Nisan Cuma Tokat'ta okul var mı? İşte Valilikten gelen açıklama…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın
Kaçak olarak işletildiği tespit edildi! Güzellik merkezine şok baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medyadan dolgu ve mezoterapi yaptığı tespit edilen güzellik merkezine baskın yapan ekipler, yerin ruhsatsız çalıştırıldığını tespit ederek mühürledi.
17.04.2024 Gündem
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık!
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı. DMM, yiyecek ve içecek KDV oranlarında artış olmadığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı
Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Aston Villa'dan Ferdi Kadıoğlu yanıtı Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcunun ismi transfer iddialarında yer alırken dünyaca ünlü gazeteci, Aston Villa'nın Ferdi Kadıoğlu yanıtını duyurdu.
12.04.2024 Fenerbahçe
Adalet Bakanı Tunç, Haniyyeh'e başsağlığı diledi
Adalet Bakanı Tunç, Haniyyeh'e başsağlığı diledi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gazze'deki İsrail bombardımanında 3 oğlu ve 4 torununu kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyyeh'e başsağlığı diledi.
11.04.2024 Gündem
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı Bu sezon Bundesliga'ya damga vuran Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devinin yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Ülke tarihine geçti, görevine başladı! Gazze için çağrı yapacak
Ülke tarihine geçti, görevine başladı! Gazze için çağrı yapacak İrlanda parlamentosun yapılan oylama ile ülkenin eski Başbakanı Leo Varadkar’dan boşalan koltuğa 37 yaşındaki Simon Harris seçildi. Harris, ülkenin en genç başbakanı unvanını aldı. Harris, İrlanda'nın Avrupa Birliği'ndeki konumunu kullanarak ateşkes çağrısında bulunacağını belirtti.
9.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 71 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 71 ilde düzenlenen ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonlarda 959 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
8.04.2024 Gündem
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu Ankara’da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı.
6.04.2024 Gündem
Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye ateş püskürdü! Eşi sosyal medyadan isyan etti
Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye ateş püskürdü! Eşi sosyal medyadan isyan etti Survivor 2024 All Star'da dün akşam ekrana gelen bölümde haftanın 3'üncü dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı anlarda Seda ve Yunus Emre arasında gerilim çıktı. Acun Ilıcalı ise konseyde adeta çılgına döndü ve Yunus Emre'ye ateş püskürdü. Sevilen yarışmacının eşi bu sefer isyan etti.
3.04.2024 Cadde
Bakan Tunç açıkladı: Gece kulübü yangınında 5 gözaltı
Bakan Tunç açıkladı: Gece kulübü yangınında 5 gözaltı Beşiktaş'ta 16 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
2.04.2024 Gündem
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek Malatya’da dünyaya gelen ve 6 Şubat depreminin ardından evlerini kaybettikleri için İzmir'e yerleşen SMA Tip 1 hastası 23 aylık Berfin Ada Fırat'ın ailesi bağış kampanyasını tamamlamak için mücadeleye devam ediyor. Annesi Helin Fırat (20) kızının bakımından arta kalan zamanlarda sosyal medyada bağış toplamaya çalışırken babası Cem Fırat (22) da il il dolaşıp kızına destek istiyor.
29.03.2024 Gündem
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Cadde
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu Samsun'da bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden sipariş verdiği 4 bin TL'lik otomobil aynasını göndermeyen kişiden şikayetçi oldu.
27.03.2024 Haberler
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan iki yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Dünyadan Futbol
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza'
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza' Beylikdüzü'nde Banu Parlak'a ait 'Drago' isimli köpek komşusu Kılıç ailesine ait 'Leo' isimli köpeğe saldırdı. Leo, ağır yaralı olarak kaldırıldığı veteriner kliniğinde öldü. Saldırı sonucu köpeği ölen Kılıç ailesi, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Leo ise yaşadığı evin ön bahçesindeki en sevdiği yerde toprağa verildi.
26.03.2024 Gündem
Seren Serengil'den Seda Sayan'a sert sözler! Çocuğu üzerinden örnek verdi ortalık karıştı
Seren Serengil'den Seda Sayan'a sert sözler! Çocuğu üzerinden örnek verdi ortalık karıştı Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla magazin gündeminin dilinden düşmeyen Seren Serengil, son olarak Seda Sayan'ın evliliğini eleştirdi. Sosyal medyada kendisine gelen soruyu sivri bir dil ile yanıtlayan Serengil'e, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi hatırlatıldı.
27.03.2024 Cadde
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Semih Kılıçsoy tepkisi!
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den Semih Kılıçsoy tepkisi! Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı aday kadrosundan çıkarılmasına dair açıklamada bulundu.
21.03.2024 Beşiktaş
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu
Hakkari'de ve Sivas'ta okul tatil kararı! Peş peşe duyuruldu Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Sivas’ın Akıncılar ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün tatil edildi.
21.03.2024 Gündem
Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Beria Özden'e: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla
Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Beria Özden'e: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazannca, canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Bu haberden kısa süre sonra Beria Özden, bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Survivor'da Yunus Emre ile yakın arkadaş olan Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi,Beria Özden'e sert sözlerle seslendi ve gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınlama çağrısı yaptı.
19.03.2024 Cadde
Cenk Eren yüzüne estetik yaptırdı: Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz
Cenk Eren yüzüne estetik yaptırdı: Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz Ünlü şarkıcı Cenk Eren, yüzüne estetik yaptırdığını açıkladı. Eren, yüzünün son halini; "Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?" notuyla yayımladı.
18.03.2024 Cadde
‘Birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla buluştuk’
‘Birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla buluştuk’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sivil toplum gönüllüleriyle bir araya geldi.
17.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya Hesabı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.