Demir Grup Sivasspor, Kone ile sözleşme yeniledi
Demir Grup Sivasspor, Kone ile sözleşme yeniledi Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, başarılı forvet Arouna Kone ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Demir Grup Sivasspor, sözleşmesi sona eren Kone ile yeniden anlaşmaya vardı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile duyurulan anlaşmanın 1 yıl olduğu belirtildi. 36 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda da Sivasspor forması giyecek.
11.08.2020 Futbol
Başakşehir, Mert Günok ve Mahmut Tekdemir'le sözleşme yeniledi
Başakşehir, Mert Günok ve Mahmut Tekdemir'le sözleşme yeniledi Bu sezon da zirveye oynamayı hedefleyen Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, kaleci Mert Günok ve kaptan Mahmut Tekdemir'le sözleşme yeniledi.
20.08.2019 Futbol
Samsunspor, Enes İslam ile 3 yıllık sözleşme yeniledi
Samsunspor, Enes İslam ile 3 yıllık sözleşme yeniledi Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, 1 yıllık daha kontratı bulunan Enes İslam ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
1.07.2020 Futbol
Hatayspor, Caner Hüseyin Bağ ile sözleşme yeniledi
Hatayspor, Caner Hüseyin Bağ ile sözleşme yeniledi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Hatayspor, orta saha oyuncusu Caner Hüseyin Bağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor, Ozan İpek ile sözleşme yeniledi
Bursaspor, Ozan İpek ile sözleşme yeniledi Bursaspor yönetimi başarılı futbolcu Ozan İpek ile sözleşme yeniledi.
25.02.2014 BursaSpor
Fenerbahçe, Serkan Kırıntılı ile sözleşme yeniledi
Fenerbahçe, Serkan Kırıntılı ile sözleşme yeniledi Fenerbahçe, bir oyuncusuyla daha nikah tazeledi. Sarı Lacivertli kulüp sözleşmenin detaylarını KAP'a bildirdi.
4.07.2012 Skorer