Spider Man

Spider Man

Son dakika Spider Man haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Spider Man gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Spider Man haber sayfamızda...

Spider Man

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 306 spider man haberi bulunmuştur.
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi konusu ve oyuncuları kimler? Spider - Man: Homecoming filmi kaç yılında çekildi?
Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi konusu ve oyuncuları kimler? Spider - Man: Homecoming filmi kaç yılında çekildi? Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen kadrosunda Jon Watts'ın yer aldığı filmin başrollerinde Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr. yer alıyor. İşte Örümcek Adam: Eve Dönüş filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti
Euphoria'nın başrolü Zendaya kombiniyle şaşırttı! Ayakkabıları dikkat çekti Euphoria'nın yıldız ismi Zendaya, son zamanlarda bir aşk üçgeninin konu edinildiği 'Challengers' filmiyle adından söz ettiriyor. Fragmanın ardından gündeme gelen Zendaya, filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin ilginç ayakkabıları herkesi şaşırttı.
9.04.2024 Cadde
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? The Amazing Spider-Man 2 ne zaman çekildi?
İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? The Amazing Spider-Man 2 ne zaman çekildi? İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Andrew Garfield, Emma Stone ve Jamie Foxx’un paylaştığı İnanılmaz Örümcek Adam 2 bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Marvel’in en sevilen çizgi roman karakterlerinden Örümcek Adam’ın Electro ve Yeşil Cin ile olan mücadelesini anlatan film izleyicilere soluksuz dakikalar yaşatıyor. Peki, İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezme hayalini gerçekleştirmek için yollara düşen 28 yaşındaki genç, 14'üncü il olarak Kırıkkale'ye geldi. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çeken örümcek adam, çocukların da ilgi odağı oldu.
23.01.2024 Haberler
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda
Şehir şehir gezdi! 14. durağı Kırıkkale oldu: Örümcek adam yollarda Örümcek adam kostümüyle 81 ili gezme hayalini gerçekleştirmek için yollara düşen 28 yaşındaki genç, 14'üncü il olarak Kırıkkale'ye geldi. Cadde ve sokaklarda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çeken örümcek adam, çocukların da ilgi odağı oldu.
23.01.2024 Gündem
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu 2024 yılında Oscar'a aday gösterilen film animasyon ve oyuncular belli oldu. İşte öne çıkan yapımlar...
23.01.2024 Dünya
İnanılmaz Örümcek Adam filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) ne zaman çekildi?
İnanılmaz Örümcek Adam filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) ne zaman çekildi? İnanılmaz Örümcek Adam filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Marvel Comics karakterlerinden Örümcek Adam’ın Andrew Garfield tarafından canlandırıldığı film, 22 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. İnanılmaz Örümcek Adam filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
22.01.2024 Bilgi Rehberi
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
Google’da 2023’ün merak edilenleri
Google’da 2023’ün merak edilenleri Google bu yıl da 2023’ün öne çıkan aramalarını yayınladı. Bu yıl hem Türkiye’de hem dünyada açıklanan 2023 arama trendlerine ek olarak Google Arama’nın 25. yılı dolayısıyla dünya çapında 25 yıla yayılan popüler arama trendleri paylaşıldı.
12.12.2023 Gündem
Tom Holland'dan sevgilisi Zendaya'ya doğum günü kutlaması
Tom Holland'dan sevgilisi Zendaya'ya doğum günü kutlaması 'Örümcek Adam'ın yıldızı Tom Holland ile Zendaya, 'Spider-Man: Homecoming' (2017) setinde tanışıp kısa süre sonra aşk yaşamaya başlamış, ilişkilerini arabanın içinde öpüşürken yakalandıkları 2021’e kadar saklamayı tercih etmişlerdi. İngiliz aktör, sevgilisinin doğum gününü kutladı.
2.09.2023 Cadde
Margot Robbie'ye 'Barbie' piyangosu! 50 milyon dolar kazanacak
Margot Robbie'ye 'Barbie' piyangosu! 50 milyon dolar kazanacak Avustralyalı aktris Margot Robbie, 21 Temmuz’da vizyona giren ve kısa sürede gişede rekor üstüne rekor kıran 'Barbie' ile manşetlerden inmiyor. 33 yaşındaki Hollywood yıldızının, başrolünde yer aldığı ve inanılmaz bir başarı kazanan yapım sayesinde yaklaşık 50 milyon dolar kazanacağı ortaya çıktı.
15.08.2023 Cadde
Barbie filmi, dünya çapında bir milyar dolar hasılatı geçti
Barbie filmi, dünya çapında bir milyar dolar hasılatı geçti Barbie filmi gişedeki 17’nci gününde bir milyar dolardan fazla hasılat yaptı.
7.08.2023 Dünya
GeForce RTX 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar
GeForce RTX 40 Serisi Excalibur Dizüstü Bilgisayarlar Oyun tutkunlarının ve performans arayışında olan profesyonel kullanıcılar için geliştirilen Casper Excalibur dizüstü bilgisayarları, şimdi NVIDIA GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartları ile daha da güçlendi. NVIDIA Ada Lovelace mimarisi ile geliştirilen GPU'lar, yapay zeka destekli DLSS 3 ile performansta dev bir artış sağlarken tam ışın izleme ile de daha gerçekçi sanal dünyalara olanak tanır. Ayrıca Max-Q teknolojileri en yüksek verimlilik için sistem performansını, gücü, pil ömrünü ve akustiği optimize eder.
6.07.2023 Advertorial
Örümcek Adam'a özenip 5'inci kattan atladı! Doktorlar şaşkın: Bu ciddi bir mucize
Örümcek Adam'a özenip 5'inci kattan atladı! Doktorlar şaşkın: Bu ciddi bir mucize  İstanbul Arnavutköy'de yaşayan 5,5 yaşındaki Berzan Korkmaz, Örümcek Adam'a özenip 5'inci kattaki pencereden atladı. Şans eseri burnu bile kanamayan Berzan'ın ufak ezilmelerle olayı atlatması doktorlarını dahi şoke etti.
18.06.2023 Haberler
Acını yara bandı yap
Acını yara bandı yap “The Flash” geçmişi değiştirmenin sonuçları üzerine hem eğlenceli hem de duygusal bir süper kahraman(lar) hikâyesi anlatıyor. Filmin hayli matrak bir finali olduğunu da ekleyelim.
16.06.2023 Kültür Sanat
Rekora doymuyor
Rekora doymuyor “Spider-Man: Across the Spider-Verse” rekorlara doymuyor.
14.06.2023 Kültür Sanat
Örümcek bu kez gişeye ağ attı
Örümcek bu kez gişeye ağ attı “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, ülkesinde rekora imza attı. Perşembe günkü öngösterimlerde ve cuma ilk vizyon gününde 51.7 milyon dolar hasılat yaptı.
5.06.2023 Kültür Sanat
Bas gaza ‘Örümcek’
Bas gaza ‘Örümcek’ Çizgi roman estetiği ve hızlı akışıyla “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş”, özellikle süper kahramanın genç hayranlarına hitap eden, tempolu bir macera getiriyor perdeye.
2.06.2023 Kültür Sanat
Zindandan kaç ejderhayı kovala
Zindandan kaç ejderhayı kovala “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves/Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur” ‘70’lerden beri popülerliğini yitirmeyen rol yapma oyunundan uyarlanmış, eğlenceli bir fantastik macera…
7.04.2023 Kültür Sanat
D-Smart GO’da ikili paket fırsatı
D-Smart GO’da ikili paket fırsatı Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketini 169 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarına sunduğunu duyurdu.
5.02.2023 Ekonomi
‘Örümcek Adam başımın tacı’
‘Örümcek Adam başımın tacı’ Pandemi hızını kesmemişken, 2021 sonunda vizyona giren “Spider-Man: Eve Dönüş Yok” seyirciyi sinema salonlarına geri döndürüp 1.9 milyar dolar hasılat elde ederken Tobey Maguire’ı da yaklaşık 15 yıl sonra Örümcek Adam kostümüyle buluşturmuştu.
28.01.2023 Kültür Sanat
‘Avatar’ı kimse tutamıyor
‘Avatar’ı kimse tutamıyor Çok değil, yaklaşık 10 gün önce “Jurassic World”ü geçerek tüm zamanların en çok hasılat yapan yedinci filmi olmuştu “Avatar: The Way of Water”. O günden beri “Spider-Man: No Way Home”un yeri, tabiri caiz ise sallantıdaydı.
20.01.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Spider Man ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.