Spigen İnceleme

Spigen İnceleme

Son dakika spigen inceleme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spigen inceleme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spigen inceleme haber sayfamızda...

Spigen İnceleme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13 spigen inceleme haberi bulunmuştur.
Spigen Classic C1 kılıf inceleme: iPhone X için yapılmış en güzel kılıflardan biri
Spigen Classic C1 kılıf inceleme: iPhone X için yapılmış en güzel kılıflardan biri Bir iPhone X kılıfının bu kadar havalı görüneceğini kim bilebilirdi?Spigen geçtiğimiz günlerde iPhone X'i ikonik Apple donanımına dönüştürmek için tasarladığı Classic C1 kılıf serisini satışa sundu. Retroya sadık kalan ve iPhone’un 10. yılına özel tasarlanan Spigen Classic C1 kılıfları sizler için inceledik.
13.08.2018 Teknoloji
Spigen su geçirmez kılıf inceleme: Havuz keyfiniz yarıda kalmasın
Spigen su geçirmez kılıf inceleme: Havuz keyfiniz yarıda kalmasın Akıllı telefon hasarlarının en yaygın suçlularından biri de sıvı. Akıllı telefonları tuvalete, su birikintilerine düşürebilir ya da üstüne içecek dökebilirsiniz. Cihazınız su geçirmez veya su dayanıklıysa şanlısınız ama değilse. Spigen su geçirmez kılıf, telefonunuzu suya dayanıklı hale getirirken tüm faaliyetlerin keyfini çıkarmanızı sağlayacak.
11.06.2018 Teknoloji
Spigen manyetik araç tutacağı inceleme: Araçta telefonu düşürme derdi bitti
Spigen manyetik araç tutacağı inceleme: Araçta telefonu düşürme derdi bitti Spiken’in araba kullanırken telefonunuzu en verimli ve rahat şekilde kullanmanıza yardımcı olacak manyetik araç tutacağını sizler için inceledik. Manyetik araç tutacağı sayesinde her iki elinizi direksiyona koyabilir ve gözünüzü yoldan ayırmayabilirsiniz.
29.05.2018 Teknoloji
Spigen New Coated 2 Plus sırt çantası inceleme: Hem suya karşı dayanıklı hem de çok fonksiyonlu
Spigen New Coated 2 Plus sırt çantası inceleme: Hem suya karşı dayanıklı hem de çok fonksiyonlu Even başlıkta da okuduğunuz gibi Spigen New Coated 2 Plus sırtınızda taşıdığınız kara delik gibi. Uzun yolculuklarınız sırasında kamera, tablet, laptop gibi teknolojik aletlerinizi içine doldurabileceğiniz su geçirmez bir arıyorsanız Spigen'in New Coated 2 Plus adlı sırt çantasına bir göz atabilirsiniz.
24.05.2018 Teknoloji
Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya
Spigen 20100 mAh powerbank inceleme: Kolayca taşınabilen dev batarya Uzun bir yolculuk yapacaksanız ve birkaç günlüğüne prizlerden uzak kalacağım diyorsanız Spigen’in 20100 mAh kapasiteli powerbank’i F720S telefonunuzu epey ayakta tutabilir. O halde Spigen F720S 20100 mAh powerbank’in detaylı incelemesine yavaştan göz atalım.
10.05.2018 Teknoloji
Spigen araç şarj cihazı inceleme: İnce form, hızlı ve iki farklı port
Spigen araç şarj cihazı inceleme: İnce form, hızlı ve iki farklı port Hareket halindeyken telefonunuzu yeniden şarj etmeniz önemli. Uzun bir yolculuksa navigasyon, müzik ve daha fazlası için telefonunuzu kullanmak isteyebilirsiniz. Biz de bu tarz durumlarda sizlere kolaylık sağlayacak Spigen’in Qualcomm 3.0 desteğine sahip çift portlu araç şarj cihazını sizler için inceledik.
27.04.2018 Teknoloji
Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü
Spigen F207 çift USB çıkışlı hızlı şarj cihazı inceleme: Küçük ama güçlü Bu günlerde hemen hemen her mobil teknoloji ürünü bir USB şarj cihazına ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden şarj cihazlarında fazladan bir çıkışa sahip olmak her zaman işinizi kolaylaştıracaktır. Biz de şu anca mevcut olan en iyi üçüncü taraf şarj cihazlarandan Spigen’in Qualcomm 3.0 destekli çift USB çıkışa sahip F207 adlı modelini inceledik.
27.04.2018 Teknoloji
Spigen 3'ü 1 arada örgü şarj kablosu inceleme: Farklı cihazlar için farklı şarj kabloları taşıma derdine son
Spigen 3'ü 1 arada örgü şarj kablosu inceleme: Farklı cihazlar için farklı şarj kabloları taşıma derdine son USB-C konektörleri teknoloji ürünlerinde giderek yaygınlaşsa da, şarj ve bağlantı için eski micro USB standardını kullanan birçok cihaz var. Lightning, Type-C, micro USB ayırt etmeksizin bütün cihazlarınızı istediğiniz zaman şarj edebilmenize olanak tanıyan Spigen’in 3’ü 1 arada kablosunu sizler için inceledik.
1.06.2018 Teknoloji
Spigen Legato Arc R72E Bluetooth kulaklık inceleme: Kablosuzluğun rahatlığı
Spigen Legato Arc R72E Bluetooth kulaklık inceleme: Kablosuzluğun rahatlığı Kablosuz kulak içi kulaklıklar son dönemde oldukça popüler. Sürekli telefonla konuşan biriyseniz boyun bandı tasarımıyla gelen modellere bakabilirsiniz. Tıpkı Spigen Legato Arc gibi. Evet Spigen’in kulaklık ürettiğine şaşırabilirsiniz. O halde Legato Arc’ın firmanın diğer akıllı ürünleriyle aynı kalitede olup olmadığını görelim.
28.05.2018 Teknoloji
Spigen Type C-HDMI çevirici kablo inceleme
Spigen Type C-HDMI çevirici kablo inceleme MacBook veya MacBook Pro'nuzu HDMI özellikli bir girişe bağlamak için hızlı ve kolay bir yol arıyorsanız, Spigen'in USB-C'den HDMI’a çeviren C20CH adlı kablosuna bakmanız işinize yarayabilir. Kablo bunun dışında Samsung, LG gibi USB C portu olan cihazlarla da çalışıyor.
26.04.2018 Teknoloji
Spigen taşınabilir harici batarya inceleme: Günlük taşıma için en iyilerden biri
Spigen taşınabilir harici batarya inceleme: Günlük taşıma için en iyilerden biri Spigen’inhem Android hem iPhone’lar için yerleşik olarak mikro USB kablo ve Lightning adaptörüne sahip 5000 mAh’lık taşınabilir bataryasını (F706L) inceledik.
23.04.2018 Teknoloji
Spigen kablosuz hızlı şarj cihazı inceleme: iPhone ya da Android ayırt etmiyor
Spigen kablosuz hızlı şarj cihazı inceleme: iPhone ya da Android ayırt etmiyor iPhone X, Samsung Galaxy S9 ve daha fazlası için küçük ama kablosuz bir şarj cihazı arayanlar için Spigen’in F306W adlı modelini  inceledik. Telefonunuza herhangi herhangi bir kablo takmadan daha fazla güç pompalamak için incelememizin devamını okuyun…
21.04.2018 Teknoloji
Galaxy S9 Plus Spigen Rugged Armor kılıf inceleme: 5 bin TL'lik telefonunuz emin ellerde
Galaxy S9 Plus Spigen Rugged Armor kılıf inceleme: 5 bin TL'lik telefonunuz emin ellerde Spigen'in ülkemizde 5 bin TL civarında satılan Samsung Galaxy S9 Plus modelini düşürme ve darbelerden koruyan kılıf modeli Spigen Rugged Armor'ı inceledik.
14.04.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Spigen İnceleme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.