Spor İstanbul

Spor İstanbul

Son dakika spor istanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spor istanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spor istanbul haber sayfamızda...

Spor İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.427 spor istanbul haberi bulunmuştur.
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz
Bayram süresince İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
İmamoğlu’ndan Ali Koç’a ziyaret! 'Spor, İstanbul için çok özel bir yerde'
İmamoğlu’ndan Ali Koç’a ziyaret! 'Spor, İstanbul için çok özel bir yerde' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a ziyarette bulundu.
1.03.2024 Gündem
Efeler Ligi'nde Galatasaray'a Arkas Spor darbesi
Efeler Ligi'nde Galatasaray'a Arkas Spor darbesi Efeler Ligi 14. hafta karşılaşmasında Arkas Spor, İstanbul’da konuk olduğu Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-1 mağlup etti.
6.01.2024 Voleybol
45. İstanbul Maratonu’nda Kenyalı atletlerin zaferi
45. İstanbul Maratonu’nda Kenyalı atletlerin zaferi 45'inci İstanbul Maratonu, bu yıl 'Yüzyılın Koşusu' sloganı ile yapıldı. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Panuel Mkungo kazandı.
5.11.2023 Diğer
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem
100 yılın koşusu!
100 yılın koşusu! Dünyada iki kıta arasında gerçekleştirilen tek maraton özelliğine sahip 45. İstanbul Maratonu, bu yıl 5 Kasım’da, ‘100 Yılın Koşusu’ başlığı, 45 bin kişinin katılımıyla koşulacak.
26.10.2023 Diğer
Türkiye yüzyılın koşusu için hazır! İstanbul Maratonu’na bu yıl mutlaka katılmanız için 5 neden!
Türkiye yüzyılın koşusu için hazır! İstanbul Maratonu’na bu yıl mutlaka katılmanız için 5 neden! İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu bu yıl 45. defa koşulacak. Dünyanın en özel parkuruna sahip bu spor etkinliği ile ilgili tüm detayları sizin için sıraladık. İşte cumhuriyetin 100. yılında Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu ile ilgili merak edilenler…
24.10.2023 Advertorial
İstanbul'un yeni gözbebeği Tour of İstanbul!
İstanbul'un yeni gözbebeği Tour of İstanbul! Geçtiğimiz hafta İstanbul, maraton ve yarı maraton gibi köklü organizasyonların yanına bir yenisini ekledi. Bisikletçileri buluşturan Tour of İstanbul zorlayıcı parkuru, doğa güzelliklerini yaşatan etaplarıyla uzun yıllar düzenlenmeye aday bir tur olduğunu herkese gösterdi.
8.10.2023 Diğer
İstanbul’da ilk şampiyon Gustav Wang
İstanbul’da ilk şampiyon Gustav Wang Uluslararası Bisiklet Birliği takvimindeki Tour of İstanbul, Sultanahmet-Caddebostan etabıyla sona erdi. Yağmur altında kentin güzel manzaraları eşliğinde koşulan dördüncü etabın ardından Gustav Wang organizasyonun ilk şampiyonu oldu.
2.10.2023 Diğer
BİDEV'den örnek proje!
BİDEV'den örnek proje! Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), çok başarılı bir çalışmaya daha imza attı.
25.09.2023 Basketbol
İşte Merrell Belgrad Ultra Trail'i kazananlar!
İşte Merrell Belgrad Ultra Trail'i kazananlar! T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2023 takvimlerinde yer alan Merrell Belgrad Ultra Trail yarışları büyük heyecana sahne oldu. En zorlu parkur olan 60K patika koşusu yarışını Mestan Turhan kazandı
13.09.2023 Diğer
İstanbul'un spor rotaları haritada yerini aldı
İstanbul'un spor rotaları haritada yerini aldı Spor İstanbul, İstanbul’un spora en elverişli noktalarını belirledi.
29.08.2023 Diğer
Türkiye Fair Play Ödülleri'nin 2022 yılı kazananları açıklandı
Türkiye Fair Play Ödülleri'nin 2022 yılı kazananları açıklandı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri'nin 2022 yılı kazananları belli oldu.
20.07.2023 Diğer
Merrell Belgrad Ultra Trail şöleni için geri sayım! Kayıtlar başladı
Merrell Belgrad Ultra Trail şöleni için geri sayım! Kayıtlar başladı Her yaştan koşu severi buluşturmaya hazırlanan Merrell Belgrad Ultra Trail için kayıtlar açıldı.
10.07.2023 Diğer
Ekrem İmamoğlu'ndan 'adaylık' sorusuna yanıt
Ekrem İmamoğlu'ndan 'adaylık' sorusuna yanıt Haliç Su Sporları Merkezi'ni açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'CHP genel başkanlığına aday mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
11.06.2023 Gündem
Beşiktaş'ın malzemecisi Erdal Erdem, maratonda Christian Atsu'nun formasıyla koştu
Beşiktaş'ın malzemecisi Erdal Erdem, maratonda Christian Atsu'nun formasıyla koştu Dünyanın en iyi yarı maratonları arasında yer alan N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’na katılan Beşiktaş malzemecisi Erdal Erdem, organizasyonda Christian Atsu'nun formasıyla koştu.
30.04.2023 Beşiktaş
18. İstanbul Yarı Maratonu tamamlandı
18. İstanbul Yarı Maratonu tamamlandı Tarihi Yarımada'da 12 bin 300 kişi ile en kalabalık startını veren 18. İstanbul Yarı Maratonu sona erdi. Spor İstanbul tarafından World Athletics (Dünya Atletizm Birliği) Gold Label kategoride düzenlenen yarışta; elit erkeklerde Kenyalı atlet Daniel Simiu Ebenyo 59:52'lik derecesiyle günün en hızlı ismi oldu. Elit kadınlarda ise Kenyalı sporcu Purity Jemutai Komen 1:06:30'luk derecesiyle birincilik kürsüsüne çıktı.
30.04.2023 Diğer
Renay Onur: Rekorlara imza attığımız bir yarış olacak
Renay Onur: Rekorlara imza attığımız bir yarış olacak Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur, "Toplam koşucuda, kadın sayısında rekorlara imza attığımız bir yarış olacak" dedi.
26.04.2023 Diğer Sporlar
Renay Onur: İstanbul yarı maratonu rekorlara imza attığımız bir yarış olacak
Renay Onur: İstanbul yarı maratonu rekorlara imza attığımız bir yarış olacak Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur, "Toplam koşucuda, kadın sayısında rekorlara imza attığımız bir yarış olacak" dedi.
26.04.2023 Diğer
Hem oruç hem spor; iftar öncesi 1 saat uyarısı
Hem oruç hem spor; iftar öncesi 1 saat uyarısı Ramazan ayında sağlıklı beslenmek kadar düzenli egzersiz yapmak da önem taşıyor. İstanbul'un birçok noktasında sabah saatlerinde bir araya gelenler açık havada spor etkinliği yapıyor. Spor Eğitmeni Burak Cantürk, "Ramazan ayında iftar saatine son bir saat kala kesinlikle egzersiz yapılmaması gerekiyor" uyarısında bulundu.
5.04.2023 Ramazan
Büyük hayallere yolculuk Gelişim Ligi ile başladı
Büyük hayallere yolculuk Gelişim Ligi ile başladı Olimpizm ruhunu tüm kente yaymak, çocukların sporla iç içe büyümesini sağlamak ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek için çalışan Spor İstanbul, 2021’de uygulamaya koyduğu Spor Okulları projesiyle her yıl 100 binden fazla çocuğu 17 farklı branşta sporla tanıştırıyor.
27.03.2023 Diğer
ALG Spor, Dudulluspor'u 4-0 mağlup etti
ALG Spor, Dudulluspor'u 4-0 mağlup etti TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi A grubu 7. hafta mücadelesinde lider Gaziantep ALG Spor, deplasmanda karşılaştığı Dudulluspor'u 4-0 mağlup etti.
İstanbul Maratonu heyecanı! Parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu heyecanı! Parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Diğer
İstanbul’da herkes koşacak
İstanbul’da herkes koşacak Dünyanın kıtalar arası koşulan tek maratonu NKolay İstanbul Maratonu bugün yapılacak 56 elit atletin rekabetine sahne olacak organizasyonda 42K, 42K Paten, 15K ve 8K’lık Halk Koşusu kategorilerinde toplam 60 bin kişi parkura çıkacak
6.11.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Spor İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.