Spor Toto Basketbol Ligi

Spor Toto Basketbol Ligi

Son dakika spor toto basketbol ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spor toto basketbol ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spor toto basketbol ligi haber sayfamızda...

Spor Toto Basketbol Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.173 spor toto basketbol ligi haberi bulunmuştur.
Abiş Hopikoğlu'ndan pankart açıklaması!
Abiş Hopikoğlu'ndan pankart açıklaması! Spor Toto Basketbol Ligi'nin 9.haftasında dün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında açılan pankart ve yaşanan olaylar sonrası bordo mavili takımın başkanı Abiş Hopikoğlu'ndan bir açıklama geldi.
30.06.2020 Trabzonspor
Vladimir Stimac Anadolu Efes’te
Vladimir Stimac Anadolu Efes’te Anadolu Efes, geçen sezon Beşiktaş'ta görev yapan Sırp oyuncu Vladimir Stimac ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
Best Balıkesir ligden çekildi!
Best Balıkesir ligden çekildi! Tarihinde ilk kez yükseldiği Spor Toto Basketbol Ligi'nde geçen sezon küme düşen Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol Ligi'nden (TBL) çekilme kararı aldı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar KSK, Metin Türen’i aldı
Pınar KSK, Metin Türen’i aldı SPOR Toto Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe’den 21 yaşındaki guard Berk Uğurlu’yu 1 yıllığına transfer eden Pınar Karşıyaka, hafta içinde prensip anlaşmasına vardığı Yeşilgiresun Belediyespor’un uzun forveti Metin Türen’le de sözleşme imzaladı.
8.07.2017 Ege
Austin Daye Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı
Austin Daye Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı Geçen sezonu Galatasaray Odeabank'ta geçiren Austin Daye, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılılara veda ettiğini açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray'da Semih Erden sesleri
Galatasaray'da Semih Erden sesleri Coach Ergin Ataman ile yolları ayırdıktan sonra Erman Kunter’i göreve getiren sarı-kırmızılılar Semih Erden ve Ryan Pearson'ı transfer etmek için düğmeye bastı.
1.07.2020 Basketbol
Derrick Brown 2 yıl daha Anadolu Efes'te
Derrick Brown 2 yıl daha Anadolu Efes'te Anadolu Efes, Derrick Brown’ın sözleşmesini iki yıl daha uzattığını açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Barış Hersek 2 yıl daha Fenerbahçe'de
Barış Hersek 2 yıl daha Fenerbahçe'de Fenerbahçe Basketbol Takımı, Barış Hersek ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.
1.07.2020 Basketbol
Muratbey Uşak'ta Markota ve Mutlu tamam
Muratbey Uşak'ta Markota ve Mutlu tamam Spor Toto Basketbol Ligi'nde transferde imzaları üst üste attıran Muratbey Uşak, daha önce anlaşıp ardından vazgeçtiği pivot Damir Markota'yı kadrosuna kattı.
Karşıyaka Trifunovic'le masaya oturuyor
Karşıyaka Trifunovic'le masaya oturuyor Antrenörü Nenad Markovic'le yollarını ayıran Spor Toto Basketbol Ligi takımı Pınar Karşıyaka, uzun süredir takımın başına getirmeye çalıştığı Aleksandar Trifunovic'le yarın masaya oturacak.
Özel diyemem daha da ötesi!
Özel diyemem daha da ötesi! Cumhurbaşkanlığı, THY Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe'de başarının mimarı Zeljko Obradovic üç kupayı şöyle yorumladı: "Özel diyemem daha da ötesi"
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka'da Semih'i ikna etme çabası
Pınar Karşıyaka'da Semih'i ikna etme çabası SPOR Toto Basketbol Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosunu büyük oranda değiştirmeye hazırlanan Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Doğuş'tan ayrılan NBA patentli milli pivot Semih Erden'i ikna etmeye çalışıyor.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe rüya gibi sezonu kupayla kapattı
Fenerbahçe rüya gibi sezonu kupayla kapattı Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunu, THY Avrupa Ligi ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi şampiyonu unvanıyla tamamladı...
1.07.2020 Basketbol
Pınar  KSK’ye Avrupa müjdesi
Pınar KSK’ye Avrupa müjdesi Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki Pınar Karşıyaka’ya, Avrupa’dan müjde geldi. Yeşil kırmızılı ekip, geçen sezon çeyrek final oynadığı FIBA Şampiyonlar Ligi’ne yeni sezonda özel davetle katılacak.
17.06.2017 Ege
Best  Balıkesir  ligden  çekiliyor
Best Balıkesir ligden çekiliyor Spor Toto Basketbol Ligi’nde 1 yıl tutunabilen Best Balıkesir, yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’ne (TBL) de katılmama kararı aldı.
17.06.2017 Ege
Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe: 94-98
Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe: 94-98 Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finali 4. maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı uzatma sonunda 98-94 yenen Fenerbahçe, seriyi 4-0 kazandı ve 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamladı.
16.06.2017 Diğer Sporlar
Muratbey Uşak'ta 3 imza birden
Muratbey Uşak'ta 3 imza birden Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak, Demir İnşaat Büyükçekmece'den guard Tayfun Erülkü ve BK Astana'dan guard Miller'dan sonra 3 transfer daha yaptı. Kırmızı siyahlı ekip, forvetler Jordan Hamilton, Isaiah Miles ve Nusret Yıldırım'la kesin olarak anlaşmaya vardı.
Best Balıkesir ligden çekiliyor
Best Balıkesir ligden çekiliyor Spor Toto Basketbol Ligi'nde 1 yıl tutunabilen Best Balıkesir, yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi'ne (TBL) de katılmama kararı aldı.
1.07.2020 Basketbol
Muratbey Uşak’ta Tayfun imzaladı
Muratbey Uşak’ta Tayfun imzaladı Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak, transferde anlaştığı ilk isim olan Demir İnşaat Büyükçekmece’den guard Tayfun Erülkü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
15.06.2017 Ege
Muratbey Uşak'ta Tayfun Erülkü imzayı attı
Muratbey Uşak'ta Tayfun Erülkü imzayı attı Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak, transferde anlaştığı ilk isim olan Demir İnşaat Büyükçekmece'den guard Tayfun Erülkü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Karşıyaka Trifunovic'le görüşüyor
Karşıyaka Trifunovic'le görüşüyor Spor Toto Basketbol Ligi'nde Antrenör Nenad Markovic'le yollarını ayıran Pınar Karşıyaka yönetimi, listenin ilk sırasında yer alan Aleksandar Trifunovic'le İtalya'da görüştü.
Pınar Karşıyaka Markovic’le yolları ayırdı
Pınar Karşıyaka Markovic’le yolları ayırdı Spor Toto Basketbol Ligi takımı Pınar Karşıyaka Antrenör Nenad Markovic’le yollar ayrıldı.
7.06.2017 Ege
TBL’de Ege’den dört takım var
TBL’de Ege’den dört takım var Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) Ege’yi önümüzdeki sezon da 4 takım temsil edecek.
5.06.2017 Ege
Anadolu Efes Başkanı takımı soyunma odasına götürdü
Anadolu Efes Başkanı takımı soyunma odasına götürdü Spor Toto Basketbol Ligi yarı final serisi 3. maçında ilk yarının sonlarına doğru Anadolu Efes takımı, hakem kararlarına tepki göstererek soyunma odasına gitti.
1.07.2020 Basketbol
Nihal-Bahar Candan kardeşlerin kıyafeti olay oldu!
Nihal-Bahar Candan kardeşlerin kıyafeti olay oldu! Bahar-Nihal Candan kardeşler, Fernbahçe ile Darüşşafaka Doğuş takımları arasında oynanan basketbol maçını tribünden izledi. Ünlü kardeşler, giydikleri kıyafet ile herkesi şaşırttı.
3.06.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Spor Toto Basketbol Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.