Şener'den Burak yorumu
Şener'den Burak yorumu Trabzonspor ile Galatasaray kulüpleri arasındaki ipler Burak Yılmaz'ın sarı-kırmızılı takıma transfer olmasından sonra iyice gerilmişti...
30.06.2020 Galatasaray
Özer'in sözleşmesi feshedildi
Özer'in sözleşmesi feshedildi Fenerbahçe, Özer Hurmacı'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Şener'den Burak yorumu
Şener'den Burak yorumu Trabzonspor ile Galatasaray kulüpleri arasındaki ipler Burak Yılmaz'ın sarı-kırmızılı takıma transfer olmasından sonra iyice gerilmişti...
30.06.2020 Galatasaray
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
Fenerbahçe, Union SG maçına hazır! Yıldız futbolcu çalışmalara başladı
Fenerbahçe, Union SG maçına hazır! Yıldız futbolcu çalışmalara başladı UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union SG ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını tamamlarken, yıldız futbolcu takımla çalışmalara başladı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Milli yıldız Alperen Şengün'e nazar değdi!
Milli yıldız Alperen Şengün'e nazar değdi! NBA’de Houston formasıyla fırtına gibi esen milli basketbolcu, Sacramento Kings maçının bitimine 40 saniye kala sakatlandı, tekerlekli sandalye ile kenara geldi. Alperen Şengün’ün durumu çekilen MR’ın ardından netleşecek.
12.03.2024 NBA
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim! Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
11.03.2024 Pendikspor
Fenerbahçe'de Fred belirsizliği! Son karar İsmail Kartal'ın
Fenerbahçe'de Fred belirsizliği! Son karar İsmail Kartal'ın Süper Lig 27. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maçın hazırlıklarını sürdürürken Fred2in forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu. Brezilyalı futbolcu için son karar İsmail Kartal'da.
22.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'in MR sonucu belli oldu! Kasımpaşa maçında forma giyecek mi?
Fenerbahçe'nin yıldızı Fred'in MR sonucu belli oldu! Kasımpaşa maçında forma giyecek mi? Samsunspor maçında sakatlanıp oyuna devam edemeyen Brezilyalı orta saha oyuncusunun MR sonuçları belli oldu.
20.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar şoku! 3 hafta yok
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar şoku! 3 hafta yok Beşiktaş’ta kadro dışı kararı kaldırılan ve dün takımla çalışması beklenen Aboubakar’ın milli takımdan sakat döndüğü ortaya çıktı. Uyluk arka adalesinde 2. derece yaralanma belirlenen Kamerunlu golcü yaklaşık 3 hafta sonra sahalara dönebilecek.
1.02.2024 Beşiktaş
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var'
Köpeklerin bağırsaklarında yaşayan parazit kemiklerinde yayıldı, çareyi Türkiye'de buldu! 'Artık kanımda Türk kanı var' Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu.
21.01.2024 Gündem
Miguel Crespo'dan kötü haber! Fenerbahçe Kulübü açıkladı
Miguel Crespo'dan kötü haber! Fenerbahçe Kulübü açıkladı Konyaspor maçı öncesi ısınma hareketleri esnasında sakatlanan Portekizli oyuncunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
11.01.2024 Fenerbahçe
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı
Marmaray Durakları İsimleri 2024 - İstanbul Marmaray Durak İsimleri, Ücretleri, Güzergah Hattı Avrupa ile Anadolu Yakası’nı birbirine bağlayan Marmaray hiç şüphesiz İstanbul’un önemli ölçüde toplu taşıma ihtiyacını karşılayan raylı sistemlerden bir tanesi. Gebze-Halkalı tren hattı arasında 15 dakika aralıklarla seferi bulunan Marmaray’ın toplamda 43 durağı var ve en uzun mesafe ise 115 dakika sürüyor. Marmaray İstasyonları'nda Zeytinburnu ile Maltepe arasında ise 8 dakika aralıklarla ek tren seferleri yapılıyor. Marmaray durakları ve isimleri ile ilgili detaylar içeriğimizde...
2.01.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gelişmesi! MR'ı çekildi
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gelişmesi! MR'ı çekildi Sarı-lacivertli takımda Kayserispor maçı öncesi Boşnak yıldız antrenmanda yer almadı.
18.12.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Mauro Icardi iddialarına cevap! 'Burada çok mutlu'
Okan Buruk'tan Mauro Icardi iddialarına cevap! 'Burada çok mutlu' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Mauro Icardi'nin Real Madrid'e transfer olacağına yönelik iddiaları cevapladı.
26.11.2023 Galatasaray
Tottenham'dan Ndombele için resmi açıklama! Sözleşme feshi cevabı
Tottenham'dan Ndombele için resmi açıklama! Sözleşme feshi cevabı Galatasaray'da fazla kiloları olduğu gerekçesiyle büyük eleştiri toplayan Tanguy Ndombele'nin devre arasında sözleşmesinin feshedilebileceği iddia edilmişti. Tottenham'dan Ndombele hakkında resmi açıklama geldi.
3.11.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan Ndombele kararı! Fransız basını duyurdu
Okan Buruk'tan Ndombele kararı! Fransız basını duyurdu Galatasaray'ın Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'nin fazla kiloları sebebiyle oynatılmadığı iddia edilmişti. Fransa'dan L'Equipe, Okan Buruk'un Ndombele kararını duyururken Fransız yıldızın neden forma giymediğini okuyucularına aktardı.
1.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Okan Buruk açıkladı
Galatasaray'da Mauro Icardi şoku! Okan Buruk açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisindeki zaferi değerlendirdi. Tecrübeli teknik direktör, Mauro Icardi'nin sakatlandığını açıkladı.
22.10.2023 Galatasaray
Meme estetiğinde ideal ölçüye odaklanın
Meme estetiğinde ideal ölçüye odaklanın Meme estetiği operasyonlarına bakış her geçen gün gelişiyor ve değişiyor. Meme büyütme ameliyatında gerçeklikten uzaklaşmamak ve ideal ölçünün yakalanması önemli.
2.09.2023 Pazar
Dişi için doktora gitmişti, 'delirten hastalık' dediler! Meğer ardında 2 sebep varmış
Dişi için doktora gitmişti, 'delirten hastalık' dediler! Meğer ardında 2 sebep varmış Diş ağrısı şikâyetiyle başvurduğu hastanede 100 kişiden yalnızca 5'inde görülen bir rahatsızlığa sahip olduğunu öğrendi. Feride Kandan’ın hayatını altüst eden 'delirten hastalık'a yol açan 2 sebebe dikkat çeken Prof. Dr. Derya Uludüz ise MR ve ağrı kesicilerle ilgili uyarıda bulundu.
2.08.2023 Gündem
Her 8 kadından 1'i için risk oluşturuyor! 'Ailede varsa tehlike 2 kat artar'
Her 8 kadından 1'i için risk oluşturuyor! 'Ailede varsa tehlike 2 kat artar' Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığını söyleyen Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Neşe Kavak, hastalığın belirtilerini anlatarak korunma yöntemlerini açıkladı.
24.07.2023 Genel Sağlık
Şenol Güneş: Şanssız bir günde sezonu bitirdik
Şenol Güneş: Şanssız bir günde sezonu bitirdik Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçının ardından, “Bugün kaybedilen 2 puandan dolayı üzgünüm ama asıl üzüntü veren 40 bin kişiden fazla taraftar varken, final maçından güzel bir sonuçla ayrılmak istedik. Şanssız bir günde sezonu bitirdik” dedi.
8.06.2023 Beşiktaş
Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı! Fenerbahçe'nin iki yıldızı transfer listesinde
Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı! Fenerbahçe'nin iki yıldızı transfer listesinde Uluslararası medyada MBS olarak anılan Newcastle United'ın sahibi Muhammed bin Selman, Şampiyonlar Ligi'nde başarı için kesenin ağzını açtı. Premier Lig'de Eddie Howe komutasında Devler Ligi potasına giren siyah-beyazlı kulübün hedefinde Fenerbahçe'nin iki yıldızı da var. İngiliz basınında yer alan habere göre Newcastle United, transfere 150 milyon pound bütçe ayırdı.
27.04.2023 Fenerbahçe
Şenol Güneş kararını verdi! İşte takımda kalmasını istediği isimler
Şenol Güneş kararını verdi! İşte takımda kalmasını istediği isimler Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, takımda kalacak oyuncuların planlamasını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, bu doğrultuda takımda kalacak isimleri açıkladı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye müjde, Ronaldo imzalıyor! Domino etkisi
Fenerbahçe'ye müjde, Ronaldo imzalıyor! Domino etkisi Suudi Arabistan’dan Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Şu anda bonservisi elinde bulunan Cristiano Ronaldo'nun yeni takımına imza atması halinde sarı-lacivertli ekip golcü transferine bir adım daha yaklaşacak. İşte detaylar...
23.12.2022 Fenerbahçe