Stabil

Stabil

Son dakika stabil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stabil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stabil haber sayfamızda...

Stabil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.769 stabil haberi bulunmuştur.
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı
Kanalizasyonda 36 saat! Çevredekiler ses duydu, telefon yalanı boşa çıktı Polisten takibinden kaçmak için akılalmaz yola başvuran adam ilk olarak 'telefonunu almak için' aşağı indiği yalanına başvurdu. Bir buçuk gün boyunca kanalizasyonda sıkışan adam, yürütülen soruşturmanın her şeyi ortaya çıkarmasıyla yakalanmaktan kurtulamadı.
16.04.2024 Dünya
Araştırma: Vegan etler kalp sağlığına iyi gelmiyor
Araştırma: Vegan etler kalp sağlığına iyi gelmiyor Singapur Ulusal Üniversitesi'nden bilim insanlarının ortaya koyduğu araştırma ağırlıklı olarak vegan-vejetaryen beslenenlerin tercih ettiği bitkisel etlerin kalp sağlığına iyi gelmediği ortaya kondu.
15.04.2024 Dünya
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 TV Rehberi
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var'
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var' Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 72 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirterek, "Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı!
Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı! Yenilenebilir enerji sektöründeki yatırımlarına 2009 yılında Avrupa’da başlayan ve bugün üstün kalite anlayışı ile dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilen, halka arz edilmiş, BIST-50 endeksinde yer alan, değer mühendisliği misyonu ile öne çıkan Smart Güneş Teknolojileri, 4 – 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen SolarEX İstanbul Fuarı’nın ilk günü 4 Nisan tarihinde Hetero Junction (HJT) ürün lansmanını gerçekleştirdi.
5.04.2024 Advertorial
Kars MHP’ye geçti
Kars MHP’ye geçti Doğu Anadolu’daki 14 ilin 5’ini AK Parti,6’sını DEM Parti, 2’sini MHP, 1’ini de CHP kazandı. MHP, 2019 seçimlerinde HDP’li belediye olup kayyum atanan Kars’ı da aldı.
1.04.2024 Gündem
Kalıcı hasar olacak mı? Entübe edilen Kadir İnanır'ın son durumu
Kalıcı hasar olacak mı? Entübe edilen Kadir İnanır'ın son durumu Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Cadde
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
Hastaneye kaldırıldı
Hastaneye kaldırıldı Beyninde pıhtı atan Kadir İnanır, dün sabah 09.30 sıralarında bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
25.03.2024 Cadde
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil Hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil” dedi.
24.03.2024 Haberler
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var
Kredi ile araç alacaklar dikkat! Aylık 30 bin lira ödemesi var Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim milliyet.com.tr’ye çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı!
Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince iki ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
7.03.2024 Cadde
Beyin kanaması geçirmişti! Oyuncu Settar Tanrıöğen'den haber var
Beyin kanaması geçirmişti! Oyuncu Settar Tanrıöğen'den haber var Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kalan usta oyuncunun, son olarak geçici hafıza kaybı yaşadığı ortaya çıkmıştı. Tanrıöğen'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
2.03.2024 Cadde
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında üzücü gelişme!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında üzücü gelişme! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili iddia duyanları üzdü.
27.02.2024 Cadde
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil'den 'KAAN' mesajı: Zorun zorunu yaptık!
TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil'den 'KAAN' mesajı: Zorun zorunu yaptık! TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli savaş uçağı KAAN’ın uçuşunun ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Kotil, "Zorun zorunu yaptık. Teknolojiyi seçerken de F-22 ve F-35'ten daha üst teknolojiyi seçtik. Bütün alt sistemleri Türkiye'de yapıldı." dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Fahiş fiyata ve hileye geçit yok! Ramazan için gıdaya sıkı denetim
Fahiş fiyata ve hileye geçit yok! Ramazan için gıdaya sıkı denetim Fahiş fiyat ve gıdada tağşiş ile hile gözetimi 81 il genelinde devam ederken, Ramazan ayı öncesinde denetimler sıkılaştı. Tüketicilerin Alo 174 ve Alo 175 hatlarına bu kapsamda ilettiği şikayetlerin de anında değerlendirildiği belirtiliyor.
23.02.2024 Ekonomi
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu!
Beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu! Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen'in yarın taburcu olması planlanıyordu ancak iyileşme süresi yavaş ilerlediği için tedavisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
23.02.2024 Cadde
Sıkı takiple kira artar mı? Kiracıdan alınamaz
Sıkı takiple kira artar mı? Kiracıdan alınamaz Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirlerinin doğru beyanına yönelik sıkı bir takip başlattı. Ev sahipleri vergiyi kiracıya yansıtamıyor ancak bu durumun dolaylı olarak kiraları artırabileceği belirtiliyor.
22.02.2024 Ekonomi
Heyelan riski çalışmaları durdurdu
Heyelan riski çalışmaları durdurdu Erzincan İliç’teki altın madeninde yaşanan faciada toprak altında kalan 9 işçiyi arama faaliyetleri heyelan riski nedeniyle durduruldu. Enerji Bakanı Bayraktar, “Heyelan riski yoğunlaştı. Yığının kaymamış bölgelerinde ciddi hareketlilik var” dedi.
20.02.2024 Gündem
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk Erzincan'da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklama yaptı. Heyelan riski nedeniyle bölgedeki arama faaliyetleri durduruldu.
19.02.2024 Haberler
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk
Erzincan İliç'te maden sahasında son durum: Heyelan riski nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk Erzincan'da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklama yaptı. Yapılan açıklamada heyelan riski nedeniyle bölgedeki arama faaliyetlerinin durdurulduğu belirtildi.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Stabil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.