Yaz okulu adresi Sabancı Müzesi
Yaz okulu adresi Sabancı Müzesi Sakıp Sabancı Müzesi, resimden müziğe, edebiyattan fotoğrafa yaz tatilinde sanat eğitimi almak isteyen 6-12 yaş arası çocuklara kapılarını açıyor
25.06.2015 Gündem
Beyaz yakalılar için çöpçatanlık
Beyaz yakalılar için çöpçatanlık Kariyer yaparken özel hayatını ikinci plana atan yöneticilerin ve patronların imdadına çöpçatan danışmanlık firmaları yetişti.
16.01.2011 Gündem
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu!
5 kişinin öldüğü 'makas' faciasında istenen ceza belli oldu! İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı. İddianamede, Koçak için 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan toplam 22,5 yıla kadar hapis istendi.
19.03.2024 Gündem
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları kız isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında özen gösteriyor. S harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
5 kişinin öldüğü makas kazasında sürücü neden yola devam ettiğini açıkladı
5 kişinin öldüğü makas kazasında sürücü neden yola devam ettiğini açıkladı İzmir'in Menderes ilçesinde 5 ölümlü kazaya yol açan sürücü Yusuf İslam Koçak'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı.
19.07.2023 Gündem
İzmir'de 5 kişinin öldüğü makas dehşetinin tespit tutanağı ortaya çıktı
İzmir'de 5 kişinin öldüğü makas dehşetinin tespit tutanağı ortaya çıktı İzmir'de, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin, karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı ve 5 kişinin öldüğü kazanın tespit tutanağı ortaya çıktı.
6.07.2023 Gündem
İzmir'de 5 kişinin öldüğü 'makas' faciasına tepki: Bir aileyi yok etti
İzmir'de 5 kişinin öldüğü 'makas' faciasına tepki: Bir aileyi yok etti İzmir’in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşarak karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpışan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ölenlerin yakınları sürücüye tepki gösterdi. Kazada kayınbiraderi Özcan Özer'in de aralarında bulunduğu 4 yakınını kaybeden İsmail Girgin (53), "Bir aileyi yok etti. Bir evden 4 cenaze çıktı. En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.
4.07.2023 Gündem
‘Sevdiklerinize acı yaşatmayın’
‘Sevdiklerinize acı yaşatmayın’ Kurban Bayramı tatilini başka kentlerde geçirenlerin dönüş yolculukları da başladı. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sürücüleri uyardı: ‘Telefonunuzu bekleyen sevdiklerinize bayram acısı yaşatmayın’
2.07.2023 Gündem
İzmir'de 'makas' faciası! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı
İzmir'de 'makas' faciası! Sürücünün ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Kazaya sebep veren 18 yaşındaki sürücünün, ifadesinde sollama yapmak istediğini söylediği öğrenildi.
1.07.2023 Gündem
İzmir’de 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza kamerada
İzmir’de 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza kamerada  İzmir'in Menderes ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5'i ağır 21 kişinin yaralandığı kaza anı araç kamerası tarafından görüntülendi.
1.07.2023 Haberler
İzmir’de 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza kamerada
İzmir’de 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza kamerada  İzmir'in Menderes ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği, 5'i ağır 21 kişinin yaralandığı kaza anı araç kamerası tarafından görüntülendi.
1.07.2023 Gündem
İzmir’de 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza kamerada
İzmir’de 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza kamerada İzmir'in Menderes ilçesinde 4 kişi hayatını kaybettiği, 5'i ağır 21 kişinin yaralandığı kaza anı araç kamerası tarafından görüntülendi.
1.07.2023 Haberler
İki ilden kaza haberleri peş peşe! 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var
İki ilden kaza haberleri peş peşe! 6 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var İzmir'in Menderes ilçesinde, içerisinde 11 kişinin bulunduğu otomobilin sürücüsünün kontrolünden çıkıp, refüjü aşarak karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 21 kişi yaralandı. Düzce’de ise iki aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
1.07.2023 Gündem
Meclis'in en genç 5 vekili!
Meclis'in en genç 5 vekili! 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde sonuçların netleşmesiyle, TBMM'nin en genç vekilleri de belli oldu.
16.05.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Kobani davasında Demirtaş ve Yüksekdağ için istenen ceza belli oldu
Kobani davasında Demirtaş ve Yüksekdağ için istenen ceza belli oldu Kobani davasında eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın arasında bulunduğu 36 sanığın en az bir kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
14.04.2023 Gündem
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken aday listeleri açıklandı. Partiler YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. AK Parti'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Şimdi seçmenler sıklıkla "AK Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor.
10.04.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste 14 Mayıs seçimlerine gidilirken, AK Parti'nin aday listesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
11.04.2023 Gündem
2023  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ!  28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu?
2023 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ! 28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu? 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Milletvekili aday isim listesi için son gününde 28. dönem AK Parti milletvekili adayları belli oldu. İşte listedeki isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde sahada çalışmalar canhıraş sürüyor. Arama kurtarma ekipleri, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
11.02.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Nalçakan’ın tiradı Nemrut’ta yankılandı Celil Nalçakan, Güvenç Dağüstün, Ilgıt Dağüstün, Coşkun Aral ve Hazer Amani gibi ünlü isimler, ‘Adıyaman’da Turizm Sektörünün Canlandırılması Projesi’ kapsamında şehirde buluştu...
26.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri