Stalklamak

Stalklamak

Son dakika stalklamak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stalklamak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stalklamak haber sayfamızda...

Stalklamak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10 stalklamak haberi bulunmuştur.
Toplanın, eski aşklarımızın düğünlerine gidiyoruz
Toplanın, eski aşklarımızın düğünlerine gidiyoruz Burcu Esmersoy eski eşiyle ilgili yaptığı iddialı açıklama sosyal medyada pek çok insanın tepkisine yol açtı. “Eski eşim düğününe davet etse, giderdim.”
10.02.2020 İlişkiler
Eski sevgilinizi stalklamak size bir şey kazandırır mı?
Eski sevgilinizi stalklamak size bir şey kazandırır mı? Her ayrılık sonrası olduğu gibi eski sevgilinizin sosyal medya paylaşımlarını sürekli kontrol etmeniz hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu konuda bazı psikologların açıklamaları mevcut. Peki, eski sevgilinizi stalklamanız normal mi?
11.11.2019 Ayrılık
Stalker'ınızla başa çıkmanın 6 yolu
Stalker'ınızla başa çıkmanın 6 yolu Stalker'lık kavramının bakkaldaki ekmek, sokaktaki trafik lambası, efendime söyleyeyim televizyondaki reality show kadar sıradanlaştığı bir çağda yaşıyoruz. Bir kişiye karşı takıntılı bir şekilde ilgi duyan ve o kişiye her türlü kanaldan adeta yürüyen kişiye stalker diyoruz. Stalklamak tabiri de sosyal medya hesaplarını takip etmediğimiz kişiler hakkında gizlice bilgi edinmek anlamlarına geliyor. Peki sosyal medya stalker'larıyla nasıl başa çıkarız?
11.09.2019 Hayat
Sosyal medyada paylaşım yapmadan önce bir daha düşünün
Sosyal medyada paylaşım yapmadan önce bir daha düşünün Sosyal medya, amacı dahilinde kullanıldığında çok yararlı bir iletişim aracı ama nedense bizde ağırlıklı olarak linç, dedikodu, stalk, alay etme aracı olarak kullanılıyor.
5.05.2021 Trend
İyi bir stalker olmanın püf noktaları
İyi bir stalker olmanın püf noktaları ‘Stalk’ kelimesi sana hiç de yabancı gelmiyorsa sen de bizdensin demektir. Eski sevgilin, eski sevgilinin yeni kız arkadaşı ya da okulda hiç sevmediğin kız... İyi bir stalker olursan izini belli etmeden hepsinin bir adım gerisinde olabilirsin. Peki, iyi bir stalker nasıl olunur? Öğrenmen gereken tüm püf noktalarını senin için hazırladık. Göz atmadan geçme!
9.05.2018 İlişkiler
Stalker'lık devri bitiyor mu?
Stalker'lık devri bitiyor mu? Sosyal medya sayesinde hayatımıza giren stalker'lık kavramı her geçen gün darbe alıyordu. Ancak stalker'lık hiç bu kadar yara almamıştı. Instagram'a getirilen yeni özellik genç stalker'ların rahatsız olmasına sebep oldu...
9.03.2018 Teknoloji
Facebook'a yüklenen tüm fotoğraflarınızdan haberdar olacaksınız
Facebook'a yüklenen tüm fotoğraflarınızdan haberdar olacaksınız Popüler sosyal medya platformu Facebook, yüzünüzün bulunduğu fotoğrafları tanımlayacak ve anında size haber verecek bir yapay zeka teknolojisini devreye soktu.
14.03.2018 Teknoloji
Facebook bile Facebook'un sağlıksız olduğunu düşünüyor
Facebook bile Facebook'un sağlıksız olduğunu düşünüyor Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Facebook, bir dergide yayınlanan makaleye atıfta bulunarak platformun sağlık sorunlarına yol açtığını paylaştı.
14.03.2018 Teknoloji
Stalker nedir? Stalklamak ne anlama geliyor?
Stalker nedir? Stalklamak ne anlama geliyor? Stalk kelimesini son yıllarda sıkça duymaya başladık. Sosyal medyanın her geçen gün etkisini artırdığı bir dönemde karşımıza çıkan stalk kelimesi nedir? Stalklamak ne anlama geliyor?
9.03.2018 Trend
Beyaz Yakalının Mola Verdiğinde Yapabileceği Şeyler
Beyaz Yakalının Mola Verdiğinde Yapabileceği Şeyler Ardı arkası kesilmeyen mailler, takvimde bir sonraki toplantının yaklaştığını bildiren anımsatıcılar, akşama kadar bitmesi gereken raporlar ve aksiyon alınması gereken yeni projeler… Siz de gün içinde yapılması gereken işleri bir türlü bitmeyen ve bitmediği için de strese girenlerden misiniz? Her ne kadar yoğun bir tempoda çalışıyor olsanız bile uzmanlar 5-10 dakikalık verilen araların,  kayıp değil aksine ciddi bir kazanç olduğunu söylüyor. Gün içinde vereceğiniz aralarla dağılan dikkatinizi toplayarak tazelenebilirsiniz.
24.10.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Stalklamak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.