Erkan Ayraç

Erkan Ayraç

Son dakika erkan ayraç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erkan ayraç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erkan ayraç haber sayfamızda...

Erkan Ayraç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 302 erkan ayraç haberi bulunmuştur.
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise zaferini kaleme aldı: Ezeli rakibi küplere binse yeridir
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise zaferini kaleme aldı: Ezeli rakibi küplere binse yeridir UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Union Saint-Gilloise'i 3-0 mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin Belçika'daki zaferini kaleme aldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Avrupa'nın da sultanları! Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdılar
Avrupa'nın da sultanları! Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdılar Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Türkiye-Galler maçı sonrası Arda Güler övgüsü: Oyuna girdikten sonra anlam kazanmaya başladı! Neşeli sonuç
Türkiye-Galler maçı sonrası Arda Güler övgüsü: Oyuna girdikten sonra anlam kazanmaya başladı! Neşeli sonuç A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 4üncü maçında Galleri 2-0 mağlup etti. Spor yazarları Türkiye-Galler karşılaşmasını değerlendirdi.
20.06.2023 Milli Takım
Letonya - Türkiye maçı sonrası uyardı! 'Umutlarımız iki katına çıkar, unutmayın!'
Letonya - Türkiye maçı sonrası uyardı! 'Umutlarımız iki katına çıkar, unutmayın!' A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki üçüncü maçında Letonya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Milliler deplasmanda karşılaştığı Letonya'yı 90+5. dakikada İrfan Can Kahveci'den gelen golle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından spor yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
17.06.2023 Milli Takım
Kasımpaşa-Trabzonspor maçı sonrası sert eleştiri: Bu soruların yanıtını iki kişi biliyor
Kasımpaşa-Trabzonspor maçı sonrası sert eleştiri: Bu soruların yanıtını iki kişi biliyor Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Spor yazarları Trabzonspor'un Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendirdi.
9.04.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'un yıldızına büyük övgü! 'Kuş sütü ve üzüm kurusuyla beslesinler'
Trabzonspor'un yıldızına büyük övgü! 'Kuş sütü ve üzüm kurusuyla beslesinler' Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka bordo-mavililerin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Trabzonspor'un galibiyetine rağmen Sivasspor'un gösterdiği performans dikkat çekti. Bordo-mavililerin galibiyetini spor yazarları değerlendirdi.
23.10.2022 Trabzonspor
Trabzonspor camiasına Abdullah Avcı için seslendi! 'Ne olur karışmayın hocanın işine'
Trabzonspor camiasına Abdullah Avcı için seslendi! 'Ne olur karışmayın hocanın işine' UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor, Monaco'yu konuk etti. Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki tarihi gecede bordo-mavililer, Fransız devini bozguna uğrattı. Trabzonspor'un farklı zaferini spor yazarları kaleme aldı.
14.10.2022 Trabzonspor
Usta isimden Trabzonspor'un yeni transferine sert çıkış! 'Tatile mi geldin'
Usta isimden Trabzonspor'un yeni transferine sert çıkış! 'Tatile mi geldin' Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 0-0'lık beraberlikle tamamlandı. Bordo-mavili taraftarlardan bazıları, Maxi Gomez ile Yusuf Yazıcı'ya ıslıklarla tepki gösterdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı müsabaka sonrası oyuncularına yapılan protestoya sessiz kalmadı. Spor yazarları bordo-mavililerin performansı ile birlikte yaşananları değerlendirdi.
11.10.2022 Trabzonspor
‘Oyunlar tarihinde bir milat olacak’
‘Oyunlar tarihinde bir milat olacak’ Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 29 Eylül’de düzenlenecek 4. Dünya Göçebe Oyunları’nın tarihte bir milat olacağını, etkinliğe 3000 sporcunun katılacağını söyledi.
23.09.2022 Gündem
Trabzonspor - Gaziantep FK maçı sonrası sert çıktı! 'Bireysel hatalar can yakıyor'
Trabzonspor - Gaziantep FK maçı sonrası sert çıktı! 'Bireysel hatalar can yakıyor' Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Bordo-mavililer ilk 10 dakikada 2-0 geriye düştüğü müsabakada 3 puanı 90+8'de attığı golle kazandı. Karadeniz ekibinde yenilen gollerde yapılan bireysel hatalar dikkat çekti. Spor yazarları Trabzonspor - Gaziantep FK müsabakasını değerlendirdi.
19.09.2022 Trabzonspor
Trabzonsporlu futbolculara sert çıktı! 'Ayıp gibi geldi bana'
Trabzonsporlu futbolculara sert çıktı! 'Ayıp gibi geldi bana' Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Ümraniyespor, Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer deplasmanda oynadığı maçta attığı tek golle iki haftalık galibiyet hasretine son verdi. Spor yazarları Ümraniyespor - Trabzonspor maçını değerlendirdi.
3.09.2022 Trabzonspor
Antalyaspor maçı sonrası Abdullah Avcı ve Trabzonspor'a olay sözler: Kocaman bir sıfır!
Antalyaspor maçı sonrası Abdullah Avcı ve Trabzonspor'a olay sözler: Kocaman bir sıfır! Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanında 5-2 mağlup ayrıldı. Bordo-mavililerde farklı mağlubiyetin ardından oyuncuların performansları eleştiri topladı. Spor yazarları, Antalyaspor-Trabzonspor müsabakasını değerlendirdi.
21.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni transferini eleştirdi! 'Nwakaeme'nin ruhu dolaşmaya devam ediyor'
Trabzonspor'un yeni transferini eleştirdi! 'Nwakaeme'nin ruhu dolaşmaya devam ediyor' Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Hatayspor'u konuk etti. Zorlu müsabaka bordo-mavililerin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Spor yazarları, Trabzonspor'un zaferini kaleme aldı. Bordo-mavililerin yeni transferinin performansı duayen isim tarafından eleştirildi.
13.08.2022 Trabzonspor
Spor yazarları İstanbulspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi: "Avcı'nın aklı net değil! Onu küstürme hocam"
Spor yazarları İstanbulspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi: "Avcı'nın aklı net değil! Onu küstürme hocam" Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla başladı. Son şampiyon Trabzonspor mücadeleden 2-0 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Spor yazarları İstanbulspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi.
6.08.2022 Trabzonspor
ÖZEL - Ebrar Karakurt'tan dobra dobra açıklamalar! Gönlündeki kulübü gizlemedi
ÖZEL - Ebrar Karakurt'tan dobra dobra açıklamalar! Gönlündeki kulübü gizlemedi İtalya'daki başarılarıyla ülkemizi gururlandıran ve A Milli Kadın Voleybol Takımı formasıyla ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Ebrar Karakurt, Skorer TV'ye konuştu, eski takımı Vakıfbank'ı takip ettiğini ifade ederek gönlündeki kulübü gizlemedi.
31.05.2022 Voleybol
Vesely ile birbirlerine girmişlerdi! Doğuş, Skorer'e açıkladı: Cevabını veririm
Vesely ile birbirlerine girmişlerdi! Doğuş, Skorer'e açıkladı: Cevabını veririm Darüşşafaka Basketbol Takımı'nın yıldız isimlerinden Doğuş Özdemiroğlu, takımın ve kendi hedeflerinin yanında Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Jan Vesely ile yaşadığı gerginlikleri Skorer TV'ye değerlendirdi.
Trabzonspor'un şampiyonluk hikayesi! Enkazdan zirveye 420 gün
Trabzonspor'un şampiyonluk hikayesi! Enkazdan zirveye 420 gün Başarıya ulaşmanın yolu doğru planlama, sabır, inanç ve dayanışmadan geçer. Trabzonspor’da bugünün temelleri Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin göreve gelmesiyle atıldı. Ağaoğlu, adeta ‘enkaz’ devralırken, yılmadı takımı zirveye çıkardı.
5.05.2022 Trabzonspor
Adana Demirspor - Trabzonspor maçı sonrası patladı! 'Ronaldo’yu bile kıskandıracak gol'
Adana Demirspor - Trabzonspor maçı sonrası patladı! 'Ronaldo’yu bile kıskandıracak gol' Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor'u 3-1'lik skorla geçti. Mücadele sonrasında yıldız ismin attığı gol sonrası Ronaldo karşılaştırılması yapıldı. Öte yandan Adana Demirspor ile ilgili Balotelli yorumu dikkat çekti.
24.04.2022 Trabzonspor
Milli hentbolcu Aslı İskit'ten kız çocuklarına mesaj! 'Umut olmalı'
Milli hentbolcu Aslı İskit'ten kız çocuklarına mesaj! 'Umut olmalı' Ülkemizin son dönemde hentbolde yetiştirdiği en önemli isimlerden biri olan ve İsveç ile Almanya maceralarının ardından rotasını Romanya’ya çeviren Aslı İskit, “Urla’da doğmuş bir kız çocuğu için bunlar hayal görülebilirdi. Ama ben başardım. Bunlar kız çocukları için umut olmalı” dedi.
24.04.2022 Diğer
Cansu Özbay'dan Fenerbahçe itirafı: Bizim için çok zorluydu
Cansu Özbay'dan Fenerbahçe itirafı: Bizim için çok zorluydu A Milli Kadın Voleybol Takımı ve dünya çapında aldığı başarılarla ülkemize kupalar getiren Vakıfbank'ın pasörü Cansu Özbay Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
15.04.2022 Voleybol
Trabzonspor'da ideal 11 sahada! Abdullah Avcı'nın eli güçlendi
Trabzonspor'da ideal 11 sahada! Abdullah Avcı'nın eli güçlendi Lider Trabzonspor bugün Karagümrük’ü konuk edeceği kritik randevuya ideal kadrosuyla çıkacak. Cezaları biten Siopis, Bakasetas ve Djaniny’nin dönüşü Avcı’nın elini güçlendirdi.
15.04.2022 Trabzonspor
Gaziantep - Trabzonspor maçı sonrası açıkladı! 'Çok gerginler ve acilen...'
Gaziantep - Trabzonspor maçı sonrası açıkladı! 'Çok gerginler ve acilen...' Süper Lig'de lider Trabzonspor, Gaziantep ile 0-0 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Bordo mavili ekipte Nwakaeme ve Visca'nın performansı eleştirilirken spor yazarları tehlikeye işaret etti.
10.04.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Marek Hamsik
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Marek Hamsik Trabzonspor’da Teknik Direktör Avcı’nın, Gaziantep deplasmanında en önemli silahi Hamsik olacak. Tecrübeli hoca Bakasetas ve Siopis’in yokluğunda orta alanı tecrübeli futbolcusuna teslim edecek.
9.04.2022 Trabzonspor
ÖZEL - Olay transfer için ilk kez konuştu! 'Fenerbahçe'ye gitmeseydi...'
ÖZEL - Olay transfer için ilk kez konuştu! 'Fenerbahçe'ye gitmeseydi...' Beşiktaş Icrypex'te üçüncü dönemini yaşayan tecrübeli Başantrenör Ahmet Kandemir, Skorer TV'de Erkan Ayraç'ın sorularını yanıtladı. Kandemir, takımın durumundan, ülke basketbolundaki sorunlara birçok konuda samimi itiraflarda bulundu.
Anthony Nwakaeme sustu, Trabzonspor durdu! Formsuzluğu skora yansıdı
Anthony Nwakaeme sustu, Trabzonspor durdu! Formsuzluğu skora yansıdı Trabzonspor’un bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan Nijeryalı yıldızın son iki maçtaki formsuzluğu skora da yansıdı. Bordo-mavililer, Çaykur Rizespor’a kaybederken, Beşiktaş karşılaşmasında da iki puan bıraktı.
5.04.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Ayraç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.