Stephane Dujarric

Stephane Dujarric

Son dakika Stephane Dujarric haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stephane Dujarric gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stephane Dujarric haber sayfamızda...

Stephane Dujarric

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 244 stephane dujarric haberi bulunmuştur.
Kıtlık ihtimali belirdi
Kıtlık ihtimali belirdi Gazze’de İsrail’in, uluslararası yardım kuruluşu World Central Kitchen (WCK) araçlarına düzenlediği skandal saldırının ardından bölgede bir kez daha kıtlık olasılığı belirdi. Saldırı sonrası WCK ve diğer bir yardım kuruluşu Anera çalışmalarına ara verdiğini duyurmuştu. 
5.04.2024 Gündem
BM gece yardımlarına ara verdi
BM gece yardımlarına ara verdi İsrail'in Gazze'de saldırıları sürüyor. BM, Gazze’de gece yardım dağıtımlarına en az 48 saat süreyle askıya aldı.
3.04.2024 Dünya
BM'den İsrail’in saldırısına kınama
BM'den İsrail’in saldırısına kınama Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze Şeridi’nde yardım bekleyen Filistinlilerin üzerine ateş açtığı saldırıyı kınayarak, derhal insani ateşkes çağrısında bulundu.
29.02.2024 Dünya
Putin'in Türkiye kararı dünyada yankılandı! ABD'de yeni kırılma kaygısı
Putin'in Türkiye kararı dünyada yankılandı! ABD'de yeni kırılma kaygısı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 12 Şubat’ta Türkiye'yi ziyaret etmesi bekleniyor. Kremlin henüz tarihini teyit etmese de geziyi doğruladı. Putin'in Türkiye ziyareti daha şimdiden uluslararası gündemin önemli başlıklarından biri haline geldi.
7.02.2024 Dünya
AB ve BM'den İran’da düzenlenen terör saldırısına kınama
AB ve BM'den İran’da düzenlenen terör saldırısına kınama Avrupa Birliği (AB) ve Birleşmiş Milletler (BM), İran’ın Kirman kentinde düzenlenen terör saldırısını kınadı.
3.01.2024 Dünya
Guterres ilk kez bu yetkisini kullanıyor! 99. maddeyi devreye soktu
Guterres ilk kez bu yetkisini kullanıyor! 99. maddeyi devreye soktu Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'in Gazze saldırıları konusunda yaptığı açıklamalarla İsrail tarafından eleştirilmiş, hatta 'istifaya' davet edilmişti. Guterres'ten flaş bir adım daha geldi.
6.12.2023 Dünya
Refah’tan bir nefes...
Refah’tan bir nefes... Gazze’deki Refah Sınır Kapısı dün ilk kez sivil geçişlerine açıldı.  İsrail saldırılarında yaralananlar ve pasaport sahibi Filistinliler Gazze’den ayrılmaya başladı.
2.11.2023 Dünya
ABD ve İsrail'in gizli gündemi: Hamas sonrası
ABD ve İsrail'in gizli gündemi: Hamas sonrası İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken, Amerikan Bloomberg ajansı, ABD ile İsrail’in, Hamas’ın safdışı bırakılması halinde bölgenin çok uluslu bir güç tarafından yönetilmesi de dahil ihtimaller üzerinde çalıştığını öne sürdü. Bu çok uluslu güçler arasında ABD, İngiltere ve Fransa’nın bulunacağı kaydedilirken, diğer bir seçeneğin de BM gözetimi olduğuna dikkat çekiliyor.
2.11.2023 Dünya
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş İsrail Gazze’nin kuzeyinin boşaltılması çağrısı yaparken, Hamas ise sivillere evlerinde kalmaları uyarısında bulundu. Arada kalan Gazzelilerin bir kısmı güneye kaçarken, İsrail sivil konvoyları vurdu. İsrail kaynaklı “Haaretz” gazetesi ise Hamas saldırısıyla ilgili dikkat çeken bir istihbarat bilgisini yazdı.
14.10.2023 Haberler
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş
İsrail gazetesinden şok iddia: Ordunun alarm seviyesi yükseltilmemiş İsrail Gazze’nin kuzeyinin boşaltılması çağrısı yaparken, Hamas ise sivillere evlerinde kalmaları uyarısında bulundu. Arada kalan Gazzelilerin bir kısmı güneye kaçarken, İsrail sivil konvoyları vurdu. İsrail kaynaklı “Haaretz” gazetesi ise Hamas saldırısıyla ilgili dikkat çeken bir istihbarat bilgisini yazdı.
14.10.2023 Dünya
İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli çocukların görüntülerini paylaştı
İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrailli çocukların görüntülerini paylaştı Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail’in güneyinde bir evde İsrailli 2 çocukla ilgilendikleri görüntüleri yayınladı.
13.10.2023 Gündem
İsrail'den Gazze'nin kuzeyinde yaşayan 1,1 milyon kişiye acil tahliye emri
İsrail'den Gazze'nin kuzeyinde yaşayan 1,1 milyon kişiye acil tahliye emri İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde (Gazze şehrinde) yaşayan Filistinlilere güneye geçme çağrısında bulundu. BM ise kuzeydeki yaklaşık 1.1 milyon kişinin 24 saat içinde güvenli bir şekilde güneye tahliye edilmesinin mümkün olmadığını belirterek kararın iptal edilmesi çağrısı yaptı.
13.10.2023 Haberler
İsrail'den Gazze şehrindeki Filistinlilere "bölgenin güneyine geçin" çağrısı
İsrail'den Gazze şehrindeki Filistinlilere "bölgenin güneyine geçin" çağrısı İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde (Gazze şehrinde) yaşayan Filistinlilere güneye geçme çağrısında bulundu. BM ise kuzeydeki yaklaşık 1.1 milyon kişinin 24 saat içinde güvenli bir şekilde güneye tahliye edilmesinin mümkün olmadığını belirterek kararın iptal edilmesi çağrısı yaptı.
13.10.2023 Haberler
Karabağ’dan Ermenistan’a geçenlerin sayısı 100 bini geçti
Karabağ’dan Ermenistan’a geçenlerin sayısı 100 bini geçti Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da silahlı Ermeni gruplara karşı başlattığı operasyon sonrası bölgeden ayrılan Ermenilerin sayısının 100 bini geçtiği kaydedildi.
3.10.2023 Dünya
Dağlık Karabağ’da gerilim sürüyor
Dağlık Karabağ’da gerilim sürüyor Dağlık Karabağ’da tekrar yükselen gerilim, yeni bir savaşın kapıda olduğu iddialarını gündeme getirirken, bölgede yapılan seçim gerilimi daha da artırdı.
14.09.2023 Dünya
Pile’de yol yapımı devam edecek
Pile’de yol yapımı devam edecek Kıbrıs’taki Pile köyüne yol yapımının devam edeceği açıklandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, BM Barış Gücü’ne tepki gösterdi ve tarafsızlığına zarar verdiğini ifade etti.
20.08.2023 Gündem
Dünyanın gözü Sudan'da! ABD basını yazdı: USNS Brunswick gönderildi
Dünyanın gözü Sudan'da! ABD basını yazdı: USNS Brunswick gönderildi ABD basınında yer alan haberlerde, ABD’nin Sudan’daki tahliyelere yardımcı olmak amacıyla askeri nakliye gemisi USNS Brunswick’i Port Sudan'a gönderdiği ifade edildi. Öte yandan Sudan’da taraflar ateşkesin 72 saat uzatılmasını kabul etti
30.04.2023 Dünya
BM’den ABD’ye nota! 'Yükümlülükleriyle tutarsız olduğunu açıkça belirttik'
BM’den ABD’ye nota! 'Yükümlülükleriyle tutarsız olduğunu açıkça belirttik' Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, internete sızdırılan ABD Savunma Bakanlığına ait gizli belgelerde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve diğer üst düzey BM yetkililerinin iletişim trafiğinin izlendiğine dair bilgilerin yer alması nedeniyle ABD’nin BM Daimi Temsilciliğine nota verildiğini açıkladı.
18.04.2023 Dünya
Destekler hız kesmedi
Destekler hız kesmedi Deprem felaketinin üzerinden bir hafta geçmesine karşın, dünyanın dört bir yanında başlayan Türkiye’deki depremzedelere yönelik yardım seferberliği hızla devam ediyor.
16.02.2023 Dünya
BM’de Türkiye Çin gerginliği
BM’de Türkiye Çin gerginliği Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi’nde Suriye konulu oturuma, Çin ile Türkiye temsilcileri arasındaki tartışma damgasını vurdu.
23.12.2022 Dünya
BM’den Rusya’ya esirlere erişim izni verilmesi çağrısı
BM’den Rusya’ya esirlere erişim izni verilmesi çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya'ya, Ukrayna'da ele geçirdiği esirlere tam erişim hakkı sağlanması çağrısında bulundu.
14.10.2022 Dünya
Biden: Saldırılar Putin'in savaşının vahşetini bir kez daha gösteriyor
Biden: Saldırılar Putin'in savaşının vahşetini bir kez daha gösteriyor ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'nın başkenti Kiev de dahil olmak üzere gerçekleştirdiği geniş çaplı füze saldırılarını kınayarak, "Saldırılar Putin'in savaşının vahşetini bir kez daha gösteriyor" dedi.
10.10.2022 Dünya
BM'den Rusya'nın saldırılarına ilişkin açıklama! 'En yüksek bedeli siviller ödüyor'
BM'den Rusya'nın saldırılarına ilişkin açıklama! 'En yüksek bedeli siviller ödüyor' Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik düzenlediği son saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, “Her zaman olduğu gibi en yüksek bedeli siviller ödüyor” dedi.
10.10.2022 Dünya
Haiti, çete şiddetine son verebilmek için dış askeri yardım istedi
Haiti, çete şiddetine son verebilmek için dış askeri yardım istedi ABD vatandaşlarına Orta Amerika ülkesini terk etme çağrısı yaparken, silahlı müdahale isteğinin kime gönderildiği ya da ne şekilde sağlanacağı net değil.
8.10.2022 Dünya
Erdoğan yarın Ukrayna’ya gidiyor
Erdoğan yarın Ukrayna’ya gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’nin davetine icabetle yarın Lviv’e günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında, BM Genel Sekreteri Guterres’in de katılımıyla 3’lü zirve yapılacak.
17.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Stephane Dujarric ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.