Steve Nash

Steve Nash

Son dakika steve Nash haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan steve Nash gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan steve Nash haber sayfamızda...

Steve Nash

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283 steve nash haberi bulunmuştur.
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Brooklyn Nets'te Kevin Durant için son karar!
Brooklyn Nets'te Kevin Durant için son karar! NBA yıldızı Kevin Durant'in geleceğiyle ilgili belirsizlik sona erdi. Brooklyn Nets yönetimi ile yapılan toplantıdan karar çıktı.
24.08.2022 NBA
Chris Paul NBA tarihine adını yazdırdı
Chris Paul NBA tarihine adını yazdırdı Kariyerinde 10 bin 346 asiste ulaşan Paul, NBA'in en fazla asist yapan oyuncuları sıralamasında Mark Jackson (10 bin 334) ve Steve Nash'i (10 bin 335) geride bırakarak üçüncü sıraya yerleşti.
3.11.2021 NBA
NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu açıklandı
NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu açıklandı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) 75. Yıl Dönümü Takımı'nın üyeleri açıklandı. Aktif kariyerlerini sürdüren 11 isim listede yer aldı
22.10.2021 NBA
NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu listesinin ilk bölümü açıklandı
NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu listesinin ilk bölümü açıklandı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) 75. Yıl Dönümü Takımı'nın ilk 25 üyesi açıklandı.
20.10.2021 NBA
NBA final serisinde durum 2-1 oldu
NBA final serisinde durum 2-1 oldu Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finalinde Phoenix Suns'ı 120-100 yenen Milwaukee Bucks, ilk galibiyetini alarak seriyi 2-1'e getirdi.
12.07.2021 NBA
Milwaukee Bucks'ı yenen Phoenix Suns, NBA final serisinde durumu 2-0 yaptı
Milwaukee Bucks'ı yenen Phoenix Suns, NBA final serisinde durumu 2-0 yaptı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) finalinde Milwaukee Bucks'ı 118-108 yenen Phoenix Suns, seriyi 2-0'a getirdi.
9.07.2021 NBA
Hawks, NBA Doğu Konferansı lideri 76ers'ı eledi
Hawks, NBA Doğu Konferansı lideri 76ers'ı eledi Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Philadelphia 76ers'ı 103-96 yenen Atlanta Hawks, seriyi 4-3 kazanarak Doğu Konferansı finaline yükseldi.
21.06.2021 NBA
NBA'de 2020-2021 sezonunun en değerli oyuncusu Nikola Jokic
NBA'de 2020-2021 sezonunun en değerli oyuncusu Nikola Jokic Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Denver Nuggets forması giyen Nikola Jokic, normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.
9.06.2021 NBA
Basketbol efsanesi Kobe Bryant'ın vefatının ardından bir yıl geçti
Basketbol efsanesi Kobe Bryant'ın vefatının ardından bir yıl geçti Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 20 yıl boyunca giydiği Los Angeles Lakers formasıyla sayısız başarı ve rekora imza atan Kobe Bryant'ın, ölümünün üstünden bir yıl geçti.
26.01.2021 NBA
NBA'de yeni sezon başlıyor
NBA'de yeni sezon başlıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle normal sezon formatında değişiklikler yapılan Amerikan Basketbol Ligi (NBA) 2020-21 sezonu, 23 Aralık Çarşamba günü sabaha karşı başlayacak.
21.12.2020 NBA
Mike D'Antoni, Brooklyn Nets'te Steve Nash'in yardımcılığına getirildi
Mike D'Antoni, Brooklyn Nets'te Steve Nash'in yardımcılığına getirildi Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) başantrenörlüğünü Steve Nash'in yaptığı Brooklyn Nets, tecrübeli çalıştırıcı Mike D'Antoni'yi yardımcı antrenörlüğe getirdi.
31.10.2020 NBA
Fenerbahçe başantrenörü Igor Kokoskov Brooklyn Nets'in teklifini reddetti!
Fenerbahçe başantrenörü Igor Kokoskov Brooklyn Nets'in teklifini reddetti! Fenerbahçe Beko'da Obradovic sonrası göreve gelen başantrenör Igor Kokoskov'la ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Sırp koç, Brooklyn Nets'te göreve gelen Steve Nash'in yardımcılığını yapması için gelen teklifi reddetti.
9.10.2020 Fenerbahçe
Brooklyn Nets'te başantrenörlüğe Steve Nash getirildi
Brooklyn Nets'te başantrenörlüğe Steve Nash getirildi Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Brooklyn Nets'te başantrenörlük için Steve Nash ile anlaşma sağlandı.
3.09.2020 NBA
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşındaydı? Kobe Bryant (Black Mamba) ölüm nedeni ne?
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşındaydı? Kobe Bryant (Black Mamba) ölüm nedeni ne? Dünya şokta! NBA yıldız oyuncusu Kobe Bryant geçirdiği helikopter kazası nedeniyle Kaliforniya'nın Calabasas yakınlarında hayatını kaybetti. Spor dünyası Kobe Bryant'ın ölüm haberinin ardından büyük bir üzüntü yaşarken dünyaca ünlü basketbolcu hakkında aramalarda hızlandı. Kobe Bryant, kimdir, neden öldü sorularına yanıt arayan vatandaşlar yaşanan gelişmeye inanmak istemedi. Peki Kobe Bryant kimdir, neden öldü? Black Mamba ne demek?
1.07.2020 NBA
Rekorların ve şampiyonlukların adamı Kobe Bryant! Oscar bile kazandı...
Rekorların ve şampiyonlukların adamı Kobe Bryant! Oscar bile kazandı... Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant, Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 20 yıl boyunca giydiği Los Angeles Lakers formasıyla sayısız başarı ve rekora imza attı.Los Angeles Lakers ile 5 NBA şampiyonluğu elde eden, 18 kez all-star seçildi.  Bryant, kariyeri boyunca kazandığı ödüllere, 5 Mart 2018'de yenisini ekledi. Bryant'ın yazdığı ve Glen Keane'in yönettiği "Dear Basketball" (Sevgili Basketbol) adlı yapım, 90. Akademi Ödülleri (Oscar) gecesinde, "en iyi kısa animasyon" ödülüne layık görüldü. 
1.07.2020 Basketbol
Lakers, LeBron James'in tarihe geçtiği maçta Mavericks'i yendi
Lakers, LeBron James'in tarihe geçtiği maçta Mavericks'i yendi Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers, yıldızı LeBron James'in tarihe geçtiği maçta Dallas Mavericks'i 108-95 yendi.
1.07.2020 NBA
NBA'in 40'lık delikanlısı Nowitzki!
NBA'in 40'lık delikanlısı Nowitzki! NBA tarihinin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Dallas Mavericks'in Alman basketbolcusu Nowitzki, 21. sezonunu geçirdiği ligde en skorer 6. isim konumunda bulunuyor.
1.07.2020 NBA
Efsane üçlü şov yaptı!
Efsane üçlü şov yaptı! Fransız futbolunun efsane ismi Thierry Henry, jübilesini Southamton'da yapan İngiliz futbolcu Jamie Redknapp ve Kanadalı NBA efsanesi  Steve Nash.. Futbol ve basketboldan emekli olan bu efsane üçlü  NBA All-Star yarışmalarından önce futbol topu buluyor ve bakın o topla nasıl şovlar yapıyor...
1.07.2020 Basketbol
NBA'de Şöhretler Müzesi listesi belli oldu
NBA'de Şöhretler Müzesi listesi belli oldu Basketbol Şöhretler Müzesi'ne bu sene adını yazdıracaklar arasında eski yıldız oyuncular Ray Allen, Grant Hill, Jason Kidd, Steve Nash ve Chris Webber'e yer verildi.
1.07.2020 NBA
Kobe Bryant iki forması birden emekli edilen ilk isim oldu
Kobe Bryant iki forması birden emekli edilen ilk isim oldu Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers'ın formalarını emekliye ayırdığı Kobe Bryant, daha önce bu onura layık görülen efsane isimleri akıllara getirdi.
1.07.2020 NBA
Steve Nash futbola yatkın...
Steve Nash futbola yatkın... NBA'in eski yıldızlarından Steve Nash, futbol topuyla hünerlerini sergiliyor.
5.11.2017 Futbol
Kazandığı ödülle tartışma yaratan 5 isim
Kazandığı ödülle tartışma yaratan 5 isim Oscar, Grammy, Nobel, Altın Küre, Emmy hatta Kral TV... Geçmişten bugüne pek çok prestijli ödül töreninde tartışmalı sonuçlar çıktı. Günlerce konuşuldu, sosyal medyada bol bol 'Bu nasıl olur?' tepkileri vermemize neden oldu? En büyük tepki ise hiç kuşkusuz Oscar ödüllerindeki sonuçlar için oldu. Mutlaka gündemimizi işgal etti, bir ABD vatandaşıymışızcasına kendimizden geçtik. İşte bugüne kadar tartışma yaratan ödüller..
12.03.2018 Kaos
Yatay geçişle futbolcu olsa sırıtmayacak 6 ünlü
Yatay geçişle futbolcu olsa sırıtmayacak 6 ünlü Tüm takım taraftarlarının takımında olmasını istemediği oyuncular vardır. Hatta bazıları anlaşılması güç şekilde yıllarca takımda kalır. İşte bu tip oyuncular için 'X’i koysak daha iyi oynar' cümlesindeki 'X' olabilecek kişiler mevcut.  Zamanında şanslarını başka daldan yana kullanmışlar fakat futboldan hiç kopmamışlar.  Üstelik yetenekliler de.
12.03.2018 Spor
Şampiyonluk yüzüğü olmayan NBA yıldızları
Şampiyonluk yüzüğü olmayan NBA yıldızları "NBA tarihinin en skorer 2. oyuncusu" Karl Malone 3, "NBA tarihinin en fazla asist yapan ve top çalan oyuncusu" John Stockton ise 2 kez final oynamasına karşın şampiyonluk kupasını kaldıramadı.
1.07.2020 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Steve Nash ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.