'Contagion' (Salgın) filmi ile Corona virüs arasındaki benzerlik tesadüf mü?
'Contagion' (Salgın) filmi ile Corona virüs arasındaki benzerlik tesadüf mü? Corona virüs sonrası 2011 yapımı 'Contagion' yani 'Salgın' filmi tekrar gündeme geldi. Film ile Corona virüs arasındaki benzerlikler epey dikkat çekiyor. Peki 'Contagion' ile Corona virüs arasındaki benzerlik gerçekten tesadüf mü?
13.03.2020 Sanat
iPhone 7 Plus ile çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı
iPhone 7 Plus ile çekilen korku filminin fragmanı yayınlandı Ünlü yönetmen Steven Soderbergh'in iPhone 7 Plus ile çektiği "Unsane" adlı korku filminin fragmanı yayınlandı. Film önümüzdeki bahar vizyona girecek.
30.01.2018 Teknoloji
Steven Soderbergh yeni filmini iPhone ile çekerek altın madalyayı hak etti
Steven Soderbergh yeni filmini iPhone ile çekerek altın madalyayı hak etti Sınırları zorlamayan şeyleri sevmiyoruz ve Molatikler olarak sizlere de bunu önermiyoruz. Sınırlar öylesine çılgınlar gibi zorlanmalı ki bir gelişme kat edilebilsin. Köhne düşünceler etrafında tur attığımız sürece yeri aşındırıyoruz ve aşındırdığımız yerin çukurunu kamufle etme peşine düşüyoruz... Aman allahım biz ne saçma saçma şeylerle uğraşıyoruz! Bakın Steven Soderbergh'e, adam iPhone ile film çekti, film!
9.03.2018 Sanat
Ünlü yönetmen son filminin tamamını iPhone 7 Plus ile çekti
Ünlü yönetmen son filminin tamamını iPhone 7 Plus ile çekti Ünlü yönetmen Steven Soderbergh, "Unsane" adlı korku filminin tamamını iPhone 7 Plus ile çektiğini açıkladı. Film önümüzdeki bahar vizyona girecek.
15.11.2017 Apple
Bu hafta vizyona giren 6 film (25 Ağustos 2017)
Bu hafta vizyona giren 6 film (25 Ağustos 2017) Bu hafta vizyona giren filmlerden hangisini izleyeceğinize karar veremediyseniz kapsamlı rehberimiz size yardımcı olabilir :)
9.03.2018 Sanat
Rol yapmıyor
10.01.2012 Yaşam