Stormi

Stormi

Son dakika Stormi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stormi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stormi haber sayfamızda...

Stormi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 stormi haberi bulunmuştur.
Kylie Jenner oğlunun adını resmen değiştirdi!
Kylie Jenner oğlunun adını resmen değiştirdi! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi, ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner'in, eski sevgilisi Travis Scott ile birlikteliğinden Şubat 2022'de dünyaya gelen oğlunun adını resmen değiştirdiği ortaya çıktı.
30.09.2023 Cadde
Kylie Jenner 'estetik' iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım!
Kylie Jenner 'estetik' iddialarını yalanladı: Yalnızca dolgu yaptırdım! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, hakkında çıkan estetik iddiaları üzerine konuştu. Toplum baskısına maruz kaldığını belirten yıldız, "Her zaman odadaki en özgüvenli çocuk olduğumu hatırlıyorum. Kendimi hep sevdim, kendimi hala seviyorum" dedi.
21.07.2023 Cadde
Kırmızı bikinisiyle kamera karşısına geçti! 'Fotoğrafları sevgilin mi çekti?'
Kırmızı bikinisiyle kamera karşısına geçti! 'Fotoğrafları sevgilin mi çekti?' Başarılı oyuncu Timothee Chalamet ile ilişkisiyle adından söz ettiren Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, milyonlarca takipçisi bulunan Instagram sayfasından bikinili pozlarını paylaştı. Jenner'ın fotoğraflarına, beğeni ve yorum yağdı.
27.06.2023 Cadde
Boynundaki morluk dikkatlerden kaçmadı! 'Timothee ve Kylie ergen falan mı?'
Boynundaki morluk dikkatlerden kaçmadı! 'Timothee ve Kylie ergen falan mı?' Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılmalarının ardından oyuncu Timothee Chalamet ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Kylie, boynundaki morlukla dikkat çekti.
17.06.2023 Cadde
Ayrılığın ardından tatile çıkan Kylie Jenner göz kamaştırdı!
Ayrılığın ardından tatile çıkan Kylie Jenner göz kamaştırdı! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott ile ayrılması, magazin gündeminin en çok konuşulan biri olmuştu. Ayrılığın ardından tek başına Turks ve Caicos Adaları'na tatile giderek kafa dağıtan Jenner'ın plajda çekilen fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin pozlarına adeta yorum yağdı.
2.02.2023 Cadde
Kylie Jenner aslan başı figürlü elbisesiyle gündem oldu
Kylie Jenner aslan başı figürlü elbisesiyle gündem oldu Genç milyarder unvanına sahip olan Kylie Jenner, Paris Moda Haftası'nda yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Defileye izleyici olarak katılan Jenner, kıyafet tercihiyle herkesi gölgede bıraktı. Jenner'in kıyafetinin önündeki aslan başını görenler gözlerini ondan alamadı.
24.01.2023 Cadde
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Bebeğin aylardır açıklanmayan yeni isminin ne olduğu Jenner’ın hayranları arasında bir merak konusuydu. 11 aylık çocuğunun adını değiştirdiğini duyuran Kylie Jenner, ilk kez oğlunun fotoğrafını paylaştı.
23.01.2023 Cadde
İhanet iddiası ortalığı karıştırmıştı! Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldı
İhanet iddiası ortalığı karıştırmıştı! Kylie Jenner ile Travis Scott ayrıldı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı iddiası, geçtiğimiz aylarda magazin gündemini sallamıştı. Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Jenner ile Scott'ın arasında bir problem olmadığı düşünülürken, ünlü çiftin ayrıldığı ortaya çıktı.
9.01.2023 Cadde
Kylie Jenner sır gibi sakladığı oğluyla paylaşım yaptı!
Kylie Jenner sır gibi sakladığı oğluyla paylaşım yaptı! Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Oğluna Wolf adını verdiğini, ancak kısa süre sonra bu ismi değiştirdiğini söyleyen Jenner, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yaparken; sır gibi sakladığı oğluyla paylaşım yaptı.
29.11.2022 Cadde
Kylie Jenner: Bebeğimin adını değiştirdiğimde haber veririm
Kylie Jenner: Bebeğimin adını değiştirdiğimde haber veririm Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın rapçi Travis Scott ile birlikteliğinden geçtimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya gelmişti. Dokuz aylık bebeğin aylardır açıklanmayan yeni isminin ne olduğu Jenner’ın hayranları arasında bir merak konusuydu. Jenner, bebeğinin adıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.
25.11.2022 Cadde
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? 'Birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var'
Travis Scott, Kylie Jenner'ı aldattı mı? 'Birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var' Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner'ın, iki çocuğunun babası Travis Scott tarafından aldatıldığı konuşuluyor. Ünlü rapçinin daha önce aşk yaşadığı iddia edilen Rojean Kar, Scott'ın müzik videosunun setinden paylaştığı bir videoyla dikkat çekti. Travis, sosyal medyada hızla yayılan söylentilere cevap verdi. Kar'dan ise bir video daha geldi.
24.10.2022 Cadde
Kylie Jenner altı kişiden oluşan 'yardımcı' ekibiyle eğlence parkında!
Kylie Jenner altı kişiden oluşan 'yardımcı' ekibiyle eğlence parkında! Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde kızı Stormi ile yayınladığı bir TikTok videosu yüzünden 'kötü bir anne' olmakla eleştirilmişti. Ünlü isim, bu suçlamalardan sonra kızı ve kardeşilerinin çocuklarıyla birlikte bir eğlence parkında görüntüledi. Jenner'ın yanında altı kişiden oluşan yardımcılarının olması ise dikkatlerden kaçmadı.
18.09.2022 Cadde
Kylie Jenner: Üç hafta boyunca hiç durmadan ağladım!
Kylie Jenner: Üç hafta boyunca hiç durmadan ağladım! Özel hayatıyla olduğu kadar Instagram gönderileriyle de dikkat çeken Kylie Jenner, geçtğimiz aylarda yaptığı 'özel jet' paylaşımıyla tepki çekmişti. Ünlü isim, son olarak ailesinin reality şovu 'The Kardashians'ın yeni sezonun fragmanında doğum sonrası depresyon yaşadığından bahsetti.
31.08.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Gigi Hadid, Selena Gomez ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Gigi Hadid, Selena Gomez ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.
10.08.2022 Ünlüler
Kylie Jenner laboratuvar kurallarına uymadı! 'Makyaj malzemelerinin içinde saç bulacağım'
Kylie Jenner laboratuvar kurallarına uymadı! 'Makyaj malzemelerinin içinde saç bulacağım' Özel hayatlarıyla olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çeken Kylie Jenner, son paylaşımıyla yine sosyal medya kullanıcılarından tepki aldı. Kendi kozmetik markasının yeni ürünleri için laboratuvara giden ve bir önlükle poz veren ünlü isme; bone, eldiven ve maske takmak gibi protokollere uymadığı için yorum yağdı. İşte detaylar...
4.08.2022 Cadde
Kylie Jenner 'özel jet' paylaşımıyla eleştirilmişti! 'Annesi araya girdi' iddiası
Kylie Jenner 'özel jet' paylaşımıyla eleştirilmişti! 'Annesi araya girdi' iddiası Son yıllarda adından en çok söz ettiren ünlülerden biri olan reality şov yıldızı ve iş insanı Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'özel jet' paylaşımı yüzünden büyük tepki gördü. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafın ardından Target'a alışverişe gittiği anları yayınlayan Jenner, bu sefer de 'çocuğuna sıradan insanlar gibi davranma oyunu oynattığı' eleştirileriyle karşılaştı. Tüm bunların ardından ise ünlü ismin annesi Kris Jenner'in, kızının harcamalarından endişe duyduğu ve araya girmek zorunda kaldığı iddia edildi. İşte detaylar...
21.07.2022 Cadde
Kylie Jenner'dan tepki çeken paylaşım! 'Senin jeti mi alalım benim jeti mi?'
Kylie Jenner'dan tepki çeken paylaşım! 'Senin jeti mi alalım benim jeti mi?' Özel hayatlarıyla olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çeken Kardashian ve Jenner kardeşlerden Kylie Jenner, yayınladığı son fotoğrafla eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Çocuklarının babası Travis Scott ile özel jetleri önünde poz veren Jenner, paylaşımına düştüğü notla tepki çekti. İşte detaylar...
18.07.2022 Cadde
Kylie Jenner 600 bin TL’lik ayakkabı koleksiyonunu paylaştı
Kylie Jenner 600 bin TL’lik ayakkabı koleksiyonunu paylaştı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, Instagram hesabından yaklaşık 600 bin TL (40 bin dolar) değerinde olduğu tahmin edilen ayakkabı koleksiyonunun bir kısmını paylaştı.
26.03.2022 Cadde
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdiğini açıkladı
Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdiğini açıkladı Rap şarkıcısı Travis Scott ile birlikteliğinden geçtimiz ay ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kylie Jenner, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, bebeklerinin adını değiştirdiklerini açıkladı.
22.03.2022 Cadde
Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu
Kylie Jenner: Doğum sonrası süreç benim için çok zordu Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner ile sevgilisi Travis Scott, 2 Şubat'ta oğulları Wolf'u kucaklarına alarak ikinci kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı. Jenner, ikinci çocuğunun doğumunun ardından yaşadığı zorlukları anlattı.
17.03.2022 Cadde
Kylie Jenner bebeğinin adını açıkladı
Kylie Jenner bebeğinin adını açıkladı Rap şarkıcısı Travis Scott ile birlikteliğinden ikinci çocuğunu dünyaya getiren Kylie Jenner, bebeğinin adını açıkladı. Herkes bebeğin adını "Angel" olarak beklerken Jenner ters köşe yaptı.
13.02.2022 Cadde
İkinci kez anne oldu
İkinci kez anne oldu Kylie Jenner, pazar günü öğleden sonra Travis Scott’tan ikinci çocuğunu dünyaya getirdiğini duyurdu.
8.02.2022 Cadde
Kylie Jenner'dan baby shower partisi
Kylie Jenner'dan baby shower partisi Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, baby shower partisi düzenledi. Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü isim, beyaz elbisesi ile kamera karşısına geçti. Jenner, partide çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.
15.01.2022 Cadde
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım
Kylie Jenner'dan karnı burnunda paylaşım Dünyaca ünlü şarkıcı Travis Scott ile ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Kylie Jenner, 2022'ye hamilelik pozunu paylaşarak girdi. Büyüyen karnını gözler önüne seren ünlü yıldız, yeni yıl dileklerini sıraladı.
1.01.2022 Cadde
Konserde cesetlerin arasından geçtiler!
Konserde cesetlerin arasından geçtiler! ABD’li rap şarkıcısı Travis Scott’ın konserindeki izdihamda 8 kişi ölmüştü. Travis’in sevgilisi olan TV yıldızı Kylie Jenner ile ablası, ünlü model Kendall Jenner’ın “hiçbir şey olmamış” gibi cesetlerin arasından geçerek konser alanından ayrıldığı öne sürüldü.
8.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stormi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.