Cem Kılıç

Cem Kılıç

Son dakika Cem Kılıç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cem Kılıç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cem Kılıç haber sayfamızda...

Cem Kılıç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.091 cem kılıç haberi bulunmuştur.
İmamoğlu: 10 yılda İstanbul'a 50 yıla bedel iş yapacağız
İmamoğlu: 10 yılda İstanbul'a 50 yıla bedel iş yapacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler’de düzenlenen ‘Bakırköy- Ataköy İkitelli Metro Hattı Bahariye-Ataköy İstasyonları Arası 2. Etap Açılışı’ törenine katıldı.
18.03.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması! "Bakanlık yapılacak diyor"
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması! "Bakanlık yapılacak diyor" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Bağcılar'da açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "Ulaştırma Bakanlığı, 'Kanal İstanbul yapılacak' diyor" dedi.
6.03.2024 Gündem
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda protesto
CHP'de adaylık gerilimi! İstanbul adaylarının açıklandığı toplantıda protesto Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'da 39 ilçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda protesto sesleri dikkat çekti.
13.02.2024 Gündem
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları CHP MYK ve PM dün saatler süren mesai yaptı. Toplantı sürerken yeniden aday gösterilmeyeceğini öğrenen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi CHP’den istifa etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise ön seçim talep ederek adaylıktan çekildi.
27.01.2024 Gündem
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu Son dakika haberine göre, CHP Parti Meclisi toplantısının ardından yerel seçimler için 8'i büyükşehir, 13 il, 168 ilçe ve 20 belde olmak üzere toplam 209 belediye başkan adayını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Torba yasa yolda neler değişecek?
Torba yasa yolda neler değişecek? Kısa çalışmada kolaylaşmadan asgari ücret desteğine kadar pek çok konu torba kanunda yer almak üzere Meclis’e geliyor. İlave emekli zammı ve emekli aylığında alt sınırın yükseltilmesinin de torba kanuna eklenmesi söz konusu. Cem Kılıç köşesinde tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...
22.01.2024 Ekonomi
Emeklilerin yeni maaşları belli oldu: Fark kalmadı!
Emeklilerin yeni maaşları belli oldu: Fark kalmadı! Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beklenen açıklamayı yaptı ve SSK ve Bağ - Kur emeklilerine yüzde 42.6’lık yeni maaş artış oranını açıkladı.
17.01.2024 Ekonomi
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti!
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti! ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Eski Milli boksör Cem Kılınç evinde ölü olarak bulundu.
7.02.2024 Diğer
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Uzman isimlerden ilk değerlendirme
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Uzman isimlerden ilk değerlendirme Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? İşte detaylar...
27.12.2023 Ekonomi
Emre Karayel paylaştı! 'İkinci kez baba olacağımı öğrenmişimdir'
Emre Karayel paylaştı! 'İkinci kez baba olacağımı öğrenmişimdir' Oyuncu Emre Karayel, sekiz yıldır aşk yaşadığı iç mimar Gizem Demirci ile 2020 yılında aile üyeleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle dünyaevine girmişti. Can adında bir oğulları olan çiften ikinci kez bebek müjdesi geldi.
14.11.2023 Cadde
Melis Fis ve Borqy'nin 'Kimler Kimler'i geniş kitlelere genç sözler ekliyor
Melis Fis ve Borqy'nin 'Kimler Kimler'i geniş kitlelere genç sözler ekliyor 'Nasıl Uyuyorsun?'la Nurettin Çolak'la güçlerini birleştiren Melis Fis, bu kez yoluna Borqy ile kaydettiği 'Kimler Kimler' ile devam ediyor. Aranjesi yine Nurettin Çolak imzalı olan 'Kimler Kimler' özellikle bugünlerde 'sözü genç, bestesi melodik' şarkı ihtiyacını sağlam kapatıyor...
9.11.2023 Müzik
Çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? Bakan Işıkhan açıkladı
Çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman verilecek? Bakan Işıkhan açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiyeye ilişkin tarih verdi.
1.11.2023 Ekonomi
Altın, dolar ve borsada dengeler değişti: Piyasalarda 'savaş' fırtınası
Altın, dolar ve borsada dengeler değişti: Piyasalarda 'savaş' fırtınası Orta Doğu’da İsrail ile Filistin arasında yaşanan savaş piyasaları hareketlendirdi. Ons altın geçen hafta sert yükseliş gösterdi. Borsada ise rüzgar tersine döndü. BIST 100 endeksi yüzde 4.1 oranında değer kaybetti. Peki bundan sonra altın, dolar ve borsada yön ne olur? Beykent Üniv. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ferman halka arzla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...
16.10.2023 Uzmanpara
En düşük emekli maaşı için yeni tahmin! İşte memur, emekli ve asgari ücretliye konuşulan zam oranı
En düşük emekli maaşı için yeni tahmin! İşte memur, emekli ve asgari ücretliye konuşulan zam oranı Hükümet cephesinden yapılan son açıklamalarda yıl sonu işaret edildi. Bakan Işıkhan emekli ve memur maaşı için oran vermişti. Peki SSK, Bağkur ve memur emeklilerine ne kadar zam yapılacak? Asgari ücret için konuşulan zam ne? Ekonomist Muhammet Bayram tüm merak edilenleri yanıtlarken, en düşük emekli maaşı için çarpıcı bir tahmin yaptı. İşte detaylar...
16.10.2023 Ekonomi
1 Ekim 2008 tarihine dikkat! Yüksek emekli aylığı için zamanlama kritik
1 Ekim 2008 tarihine dikkat! Yüksek emekli aylığı için zamanlama kritik Milliyet Gazetesi yazarı Cem Kılıç bugünkü köşe yazısında emeklileri yakından ilgilendiren bir yazı kaleme aldı. Son bir yılın SGK’ya yüksekten bildirilmesi emekli aylığını artırmada tek başına yeterli olmadığını söyleyen Kılıç, prim ödenen bütün günlere dikkat çekti.
16.10.2023 Ekonomi
‘Kolpaçino’ kadrosu büyüyor!
‘Kolpaçino’ kadrosu büyüyor! ‘Kolpaçino’ serisinin son filmi ‘Kolpaçino 4’ün oyuncu kadrosunda Cem Kılıç ve Sadi Celil Cengiz, mafya üyesi karakterleriyle yer alacak.
6.10.2023 Cadde
Zam pazarlığı başlıyor! İşte asgari ücrette konuşulan oran
Zam pazarlığı başlıyor! İşte asgari ücrette konuşulan oran Gözler asgari ücrette! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Kabine’nin ilk toplantısı sonrası asgari ücret zammının belirlenmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti.
8.06.2023 Ekonomi
Enflasyon rakamları belli oldu! Asgari ücret için flaş tahmin
Enflasyon rakamları belli oldu! Asgari ücret için flaş tahmin Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı. Tüketici Fiyat Endeksi mayısta aylık bazda yüzde 0,04 artış gösterdi. Yıllık enflasyon yüzde 39,59'a geriledi. Peki asgari ücrette artış ne olacak? İşte detaylar...
5.06.2023 Ekonomi
Milyonlara ek zam! Kritik veri bugün açıklanıyor
Milyonlara ek zam! Kritik veri bugün açıklanıyor Emekli zammı ve memur maaş zammı için belirleyici olacak enflasyon verisi bugün açıklanıyor. TÜİK'in Mayıs ayı enflasyon rakamlarını duyurması sonrası 5 aylık zam oranı kesinleşecek. Peki memur, emekli ve asgari ücretli ne kadar zam alacak? İşte detaylar...
5.06.2023 Ekonomi
Emekliye refah payı müjdesi! İşte tahmini zam oranı
Emekliye refah payı müjdesi! İşte tahmini zam oranı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 7 bin 500 TL üzerinden maaş alan emeklilere refah payı verileceğini açıkladı. Peki ne kadarlık bir refah payı artışı bekleniyor? Milliyet Gazetesi Yazarı Cem Kılıç beklentisini paylaştı.
28.04.2023 Ekonomi
Sivas'ta istinat duvarının çökme anı kamerada
Sivas'ta istinat duvarının çökme anı kamerada Sivas'ta bir apartmanın arka kısmındaki bahçeyi çevreleyen 15 metre uzunluğundaki istinat duvarının 12 metrelik kısmı çöktü. Çökme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
3.04.2023 Haberler
Çalışanın bu hakkı kullanması zorunlu | Cem Kılıç yazdı
Çalışanın bu hakkı kullanması zorunlu | Cem Kılıç yazdı Milliyet gazetesi yazarı Cem Kılıç bugünkü yazısında işçilerin hafta tatiliyle ilgili haklarına dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.
6.03.2023 Ekonomi
EYT'de bu detayı atlayan emekli olamaz! İşte SSK emeklilik tabloları
EYT'de bu detayı atlayan emekli olamaz! İşte SSK emeklilik tabloları Haftaya yasalaşması beklenen EYT teklifine göre, sigorta girişi 9 Eylül 1999’dan önce olanlar, herhangi bir yaş şartı olmaksızın emekliliğe hak kazanacaklar. Şubatta başvuranların martta ilk aylıklarını alması bekleniyor. 1999 öncesi sigortalı olan SSK'lıların prim şartı ise 5 bin ile 5 bin 975 gün arasında değişiyor. İşte 1999 öncesi yıllara göre emeklilik için gereken prim gün sayıları.
31.01.2023 Haberler
EYT'de bu detayı atlayan emekli olamaz! İşte SSK emeklilik tabloları
EYT'de bu detayı atlayan emekli olamaz! İşte SSK emeklilik tabloları Haftaya yasalaşması beklenen EYT teklifine göre, sigorta girişi 9 Eylül 1999’dan önce olanlar, herhangi bir yaş şartı olmaksızın emekliliğe hak kazanacaklar. Şubatta başvuranların martta ilk aylıklarını alması bekleniyor. 1999 öncesi sigortalı olan SSK'lıların prim şartı ise 5 bin ile 5 bin 975 gün arasında değişiyor. İşte 1999 öncesi yıllara göre emeklilik için gereken prim gün sayıları.
31.01.2023 Ekonomi
EYT'linin izinleri nasıl hesaplanacak? sorusuna yanıt geldi
EYT'linin izinleri nasıl hesaplanacak? sorusuna yanıt geldi Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT düzenlemesinde. İmzaya açılan EYT teklifi kısa sürede Meclis'e sunulacak ve birkaç gün içine komisyonda görüşülecek. EYT düzenlemesinde son gelişme olarak bunlar yaşanırken herkesin aklındaki EYT'linin izin hesabını Milliyet yazarı Cem Kılıç yazdı.
27.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cem Kılıç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.