Su Çekilmesi

Su Çekilmesi

Son dakika su çekilmesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan su çekilmesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan su çekilmesi haber sayfamızda...

Su Çekilmesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.466 su çekilmesi haberi bulunmuştur.
Balık tutulan gölde alarm veren görüntü! Geriye parçalanmış toprak kaldı
Balık tutulan gölde alarm veren görüntü! Geriye parçalanmış toprak kaldı Büyükçekmece Gölü'nde su seviyesi hızla düşüyor. Önceden balık tutulan yerlerden geriye kuruyarak parçalanan toprak kaldı. İSKİ verilerine göre, şu an yüzde 18.47 doluluk oranına sahip Büyükçekmece Baraj gölünde geçtiğimiz yıl aynı dönemde doluluk oranı yüzde 74.55'ti.
30.07.2023 Gündem
Van Gölü'nde sular çekilince tamamı ortaya çıktı! Boyları 1.60 cm
Van Gölü'nde sular çekilince tamamı ortaya çıktı! Boyları 1.60 cm Van Gölü'nün bazı kıyı bölgelerinde suların çekilmesiyle gölün derinliklerinde yer alan mikrobiyalitlerin tamamı ortaya çıktı.
24.04.2023 Gündem
İki üniversiteden İstanbul için yeni tsunami senaryosu! 4 dakika içersinde sular gelmeye başlıyor
İki üniversiteden İstanbul için yeni tsunami senaryosu! 4 dakika içersinde sular gelmeye başlıyor Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa Üniversitesi iş birliği ile İstanbul’da olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı.
30.03.2023 Haberler
İki üniversiteden İstanbul için yeni tsunami senaryosu! 4 dakika içersinde sular gelmeye başlıyor
İki üniversiteden İstanbul için yeni tsunami senaryosu! 4 dakika içersinde sular gelmeye başlıyor Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi -Cerrahpaşa Üniversitesi iş birliği ile İstanbul’da olası bir depremin 7'nin üzerine gerçekleşebilmesi halinde 'çökme' ile gerçekleşecek tsunami senaryosu hazırlandı.
30.03.2023 Gündem
Uluabat Gölü'ndeki çekilme uydu görüntülerinde
Uluabat Gölü'ndeki çekilme uydu görüntülerinde Bursa'da, bitki ve hayvan popülasyonu açısından zengin olan ve 'Ramsar Sözleşmesi ile korumaya alınan Uluabat Gölü'ndeki su çekilmesi, uydu görüntülerine yansıdı.
3.03.2023 Haberler
Uluabat Gölü'ndeki çekilme uydu görüntülerinde
Uluabat Gölü'ndeki çekilme uydu görüntülerinde Bursa'da, bitki ve hayvan popülasyonu açısından zengin olan ve 'Ramsar Sözleşmesi ile korumaya alınan Uluabat Gölü'ndeki su çekilmesi, uydu görüntülerine yansıdı.
3.03.2023 Gündem
Saros Körfezi’nde deniz suyu metrelerce çekildi
Saros Körfezi’nde deniz suyu metrelerce çekildi Ege Denizi'nin kuzeyinde yer alan Saros Körfezi'nin Edirne’nin Keşan ilçesindeki kıyılarında, deniz suyu yer yer 60-70 metre çekildi.
28.02.2023 Haberler
Saros Körfezi’nde deniz suyu metrelerce çekildi
Saros Körfezi’nde deniz suyu metrelerce çekildi Ege Denizi'nin kuzeyinde yer alan Saros Körfezi'nin Edirne’nin Keşan ilçesindeki kıyılarında, deniz suyu yer yer 60-70 metre çekildi.
28.02.2023 Gündem
Hava sıcaklıklarında ocak rekoru
Hava sıcaklıklarında ocak rekoru Türkiye’de batıdan doğuya ocak ayı sıcaklık rekorları kırılırken dün birçok ilde yazdan kalma günler yaşandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, İç Anadolu’nun en çok kar yağışı alan kenti Sivas dün ölçülen 14 dereceyle asrın en sıcak 20 Ocak tarihini yaşadı.
21.01.2023 Gündem
Kuraklığın en acı görüntüsü! 'Çok aşırı bir çekilme oldu'
Kuraklığın en acı görüntüsü! 'Çok aşırı bir çekilme oldu' Türkiye’de yaşanan kuraklık Türkiye’nin 5.büyük gölü olan İznik Gölü'nü de vurdu. İznik'te gölün en büyük iskelesi karada kaldı.
20.01.2023 Gündem
Bakan Kurum: "Biz Salda’ya sahip çıkınca çevreci olduklarını hatırladılar"
Bakan Kurum: "Biz Salda’ya sahip çıkınca çevreci olduklarını hatırladılar" Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, “Salda’da çöp yığınları varken, kumsalda araçlar gezerken ortada olmayanlar; biz Salda’ya sahip çıkınca çevreci olduklarını hatırladılar.” dedi. Kimi yerlerde olduğu gibi Salda Gölü'nün belli bir noktasında da mevsimsel sebeplerle su çekilmesi gerçekleştiğini belirten Kurum, bunun insan kaynaklı olmadığını vurguladı.
18.05.2022 Haberler
Bakan Kurum: Biz Salda’ya sahip çıkınca çevreci olduklarını hatırladılar
Bakan Kurum: Biz Salda’ya sahip çıkınca çevreci olduklarını hatırladılar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, “Salda’da çöp yığınları varken, kumsalda araçlar gezerken ortada olmayanlar; biz Salda’ya sahip çıkınca çevreci olduklarını hatırladılar.” dedi. Kimi yerlerde olduğu gibi Salda Gölü'nün belli bir noktasında da mevsimsel sebeplerle su çekilmesi gerçekleştiğini belirten Kurum, bunun insan kaynaklı olmadığını vurguladı.
18.05.2022 Gündem
Tedirgin eden çatlakların ardından  kuyularından sıcak su akmaya başladı
Tedirgin eden çatlakların ardından kuyularından sıcak su akmaya başladı Aydın'ın Germencik ilçesinde geçen yıl ekim ayında yağan yağmurlardan sonra arazilerde oluşan ve halkı tedirgin eden çatlakların ardından bahçe sulamak için kullanılan artezyen suları da sıcak akmaya başladı.
29.01.2022 Gündem
500 bin kuyuya gözlem önerisi
500 bin kuyuya gözlem önerisi TBMM İklim Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan raporda, ruhsatlı ve kaçak olmak üzere toplam sayısı 500 bini aşan Türkiye'deki tüm kuyulara sayaç takılarak 'izleme-denetim-yaptırım' mekanizması kurulması istendi...
29.12.2021 Gündem
Tuz Gölü için tehlike çanları çalıyor! İşte kalan ömrü...
Tuz Gölü için tehlike çanları çalıyor! İşte kalan ömrü... Türkiye'nin ikinci büyük gölü olan Tuz Gölü, iklim değişikliği ve bölgedeki bilinçsiz tarımsal sulama nedeniyle yüzde 30 küçüldü. Bu yaz binlerce flamingo yavrusunun da öldüğü Tuz Gölü'nde neler oluyor? Uzmanlar gölün 'öleceği' tarihi açıkladı...
25.02.2022 Gündem
Tuz Gölü eriyor! Sessiz çığlık...
Tuz Gölü eriyor! Sessiz çığlık... Kaçak su kuyuları ve vahşi sulama nedeniyle yıllar içinde her geçen gün eriyen Tuz Gölü’nün sessiz çığlığını fotoğraf karesiyle anlatan ünlü fotomuhabiri Coşkun Aral, “Tuz gölü milyonlarca yıldır var olan özelliklerini yanlış tarım politikaları ve çevre kirliliği nedeniyle kaybetmeye başladı” diyor.
7.10.2021 Gündem
Sazlıklar büyümüyor kuşlar bile uçmuyor
Sazlıklar büyümüyor kuşlar bile uçmuyor Dünyayı tehdit eden iklim değişikliği ve kuraklık, ülkemizi de endişe verici boyutta etkiliyor. Milliyet ekibi de kuruyan gölleri yerinde inceledi, tehlikenin boyutlarını gözler önüne serdi. Türkiye’nin en büyük ikinci tatlı su kaynağı olan Isparta’daki Eğirdir Gölü de kuraklıktan nasibini aldı. Bir zamanlar 7-8 metre olan gölün derinliği şimdilerde 1-2 metreye inmiş
3.10.2021 Gündem
Türkiye'nin 5'inci büyük gölünde endişe veren görüntüler
Türkiye'nin 5'inci büyük gölünde endişe veren görüntüler Türkiye'nin en büyük tatlı su kaynaklarından İznik Gölü'nde su çekilmesi meydana geldi. Mevsimsel şartlardan kaynaklanan kuraklıktan dolayı göl kıyısına yakın bölgede 2014 yılında keşfedilen bazilikanın bir kısmı görünür hale geldi.
21.09.2021 Gündem
Arpaçay Barajı'nda su çekilince balıklar kıyıya vurdu
Arpaçay Barajı'nda su çekilince balıklar kıyıya vurdu Kars’ın Akyaka ilçesinin 'Ahuryan' olarak da bilinen Arpaçay Barajı'nın suları çekilince balıklar karaya vurmaya başladı. Kars Arslanhane köyü ve çevre köylerde yaşayanların avlandığı baraja Devlet Su İşleri 200 bin sazan balığı yavrusu bıraktı.
3.09.2021 Gündem
Konya Beyşehir Gölü 150 metre çekildi
Konya Beyşehir Gölü 150 metre çekildi Konya ve Isparta topraklarındaki Beyşehir Gölü'nde su, kıyıdan yaklaşık 150 metre çekildi. Beyşehir Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Kurt, ''Beyşehir Gölü'ne ciddi bir kaynak sağlanmadığı sürece ve eğer bu yıl da ciddi bir kışımız olmazsa, Beyşehir gölünü herkes yok saysın. Göl önceden can çekişiyordu, şu anda ölme derecesine geldi'' dedi.
31.08.2021 Gündem
Bakanlıktan yeni adım! Sınır geldi, izin yok...
Bakanlıktan yeni adım! Sınır geldi, izin yok... Salda Gölü koruma planları kapsamında, gölün ‘Beyaz Adalar’ bölgesi yıllık taşıma kapasitesi 570 bin kişi olarak belirlendi. Daha önce buraya 1.5 milyon turist girebiliyordu. Plaja ve göle girilmesine ise izin yok
19.03.2021 Ekonomi
Gece Burun Tıkanıklığı Nedenleri Nelerdir? Gece Burun Tıkanıklığı Evde Geçer Mi?
Gece Burun Tıkanıklığı Nedenleri Nelerdir? Gece Burun Tıkanıklığı Evde Geçer Mi? Birçok kişinin yaşadığı sağlık problemlerinden en yaygın olanı burun tıkanıklığıdır. Burun tıkanıklığı yaşayan çok sayıda insan vardır. Bazen hastalıktan bazense farklı nedenlerden dolayı burun tıkanıklığı ortaya çıkmaktadır. Özelikle gece yaşanan burun tıkanıklığı oldukça yaygındır. Sizler için gece burun tıkanıklığı nedenleri nelerdir? Gece burun tıkanıklığı evde geçer mi? Gibi soruları yanıtladık.
4.03.2021 Sağlık
Kuraklığın en net görüntüsü! İstanbul'da yeni kıyı seti oluştu
Kuraklığın en net görüntüsü! İstanbul'da yeni kıyı seti oluştu İstanbul’da beklenen yağmurların yağmamasının ardından en önemli su kaynaklarından olan Büyükçekmece Gölü’nün su oranı son 13 yılın en düşük seviyesi olan yüzde 17’ye kadar düştü. Suların yüzlerce metre çekilmesi ile gölde yeni kıyı seti oluştu. Öte yandan avcıların göl içerisine özellikle akşam kaçak avcılık yapmak için kamışlardan oluşturdukları gizlenme alanı havadan görüntülendi.
6.01.2021 Gündem
Baraj suları altında kalan köy, kuraklık sonrası ortaya çıktı
Baraj suları altında kalan köy, kuraklık sonrası ortaya çıktı İzmir'in içme suyu ihtiyacını karşılayan Tahtalı Barajı'nda, yağışların azalmaya başlamasıyla sular çekildi ve baraj suları altında kalan minare dahil olmak üzere eski köy kalıntıları gün yüzüne çıktı.
2.12.2020 Gündem
Kadıköy Caddebostan'da deniz çekildi, tedirginlik yaşandı
Kadıköy Caddebostan'da deniz çekildi, tedirginlik yaşandı İstanbul Kadıköy sahillerde deniz suyunun çekilerek kayalıkların ortaya çıktığını gören vatandaşlar tedirgin oldu. Yaşanan durumun depremle ilgili olmadığını belirten Prof. Dr. Şükrü Ersoy, " Yılın bu zamanlarında yağışlara bağlı olarak meteorolojik şartlardan dolayı ve karadan denize doğru olan rüzgarlarda sular çekilir. Su çekilmesini depreme bağlayamayız " dedi. Deniz seviyesinde yaşanan değişiklik havadan da fotoğraflandı.
16.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Çekilmesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.