Su İçmenin Faydaları Nelerdir? Su İçmek Zayıflatır Mı?
Su İçmenin Faydaları Nelerdir? Su İçmek Zayıflatır Mı? Hayatımızın devam etmesindeki temel besinlerden bir tanesi sudur. Yaşam için en önemli içecek olan su, sağlık açısından farklı faydalara sahiptir. İnsan vücudu yemek yemeden üç günden fazla yaşayabilir. Fakat susuz kalarak kişinin hayatta kalması mümkün değildir. Bu nedenle vücudumuz açısından sayısız mineral ve vitamin sağlayan içeceklerin ilki sudur. Yazımızda su ile ilgili tüm ayrıntılara tek tek değineceğiz. Özellikle suyun insan vücudu için faydaları nelerdir, su içmek zayıflatır mı ve günde ne kadar su içilmelidir? Bu soruların hepsinin yanıtını sizler için derledik.
14.11.2020 Genel Sağlık
İşte gerçek: Günde ne kadar su içmelisiniz?
İşte gerçek: Günde ne kadar su içmelisiniz? Vücudunuzdan sürekli olarak, özellikle idrar ve ter yoluyla su kaybediyorsunuz. Dehidrasyonu önlemek için yeterli miktarda su tüketmeniz gerekiyor. Peki günde ne kadar su içmelisiniz?
24.06.2020 Diyet
Güneş yanığına karşı ne yapmalı?
Güneş yanığına karşı ne yapmalı? Güneşin kendini göstermeye başladığı, herkesin tatil planları yaptığı bir döneme girmişken birçok kişinin, özellikle hassas ciltli insanların en büyük sorunu olan güneş yanıklarından bahsetmesek olmazdı. Tatile gitmeden önce önleminizi alıp bilinçlenme zamanı.
18.04.2018 Gündem